Monday, September 17, 2012

Tarikh Lahir Dia Pula

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Sebenarnya leeza ketandusan idea nak letak tajuk entri ni. Sebenarnya nak wish birthday kepada MR xXx ni.. Haaaa.... Sorrylah, this year agak sibuk dengan tugasan-tugasan final sem. Sorry yer bos... 

Kek birthday kawan leeza.... Kelihatan sodap nie.... 
Jom kita try nak???  Order order cepat !!!


Ucapan diringkaskan, selebihnya simpan tahun depan. Ha ha ha.....   
  1. Moga gembira dan ceria selalu, apa yang dihajati tercapai dan pastinya terus tabah menghadapi setiap dugaan dalam hidup ini.
  2. Moga dapat menghasilkan Penyelidikan Tindakan yang baik dan segalanya diharapkan dapat berjalan dengan lancar.  

      TITIK SANTAI :  
Ucapan kontroversi ni... haaaaa
I love you. Like a fat kid loves cakes.
Teeettttttt~~~~

Jom main tarik tali... haaaaaaa


12 comments:

  1. waaa....
    kek tu lain dari yg lain......
    cair dimulut bukan ditangan.... nak sikit.....
    anyway happy birthday Mr xXX

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tak pe.. yang penting still ingat kan??hehehe

    ReplyDelete
  3. Cantiknya kek..Tp mesti manis tak hengat ni...

    ReplyDelete
  4. y penting wish

    bizi jugak

    tp bizi niaga haha

    ReplyDelete
  5. Macam kit kat disusun bentuk bulatan

    ReplyDelete
  6. Penuh dengan segala coklat dan gula-gula.. Budak-budak mesti suka kek tu.

    ReplyDelete
  7. 1st time jumpe kek cmtu. Cantik nye, mesti sedap kan...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.