Saturday, September 22, 2012

Asian Wave: Nyanyian Shila Amzah Mantap

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

FINAL ASIAN WAVE : SHILA AMZAH - SINI

Pertama sekali, leeza nak ucapakan jutaan TAHNIAH kepada Shila Amzah. Sebab menang dalam pertandingan ASIAN WAVE... Saat leeza tulis entri jam 3 pagi. Baru lepas tengok nyanyian Shila Amzah kat Youtube.

Seriusly, tak pernah leeza rasa kagum sebegini. Kalau dalam sukan pernah lah rasa kagum macam mana sekarang ni.. Bila DLCW menang game... Pandalela menang.. kagumnya sama lah macam mana leeza tengok Shila Amzah menang... Haaa kagum melambung-lambung macam leeza pula yang menang... 

Apa leeza boleh cakap... u all perlu tonton video pertandingan tu. Leeza yang tahu bertutur mandarin pun tak boleh nyanyi lagu mandarin.. (sebabnya satu jer, suara ke laut der) ha ha ha.....

Teramatlah kagum bila dengan Shila Amzah nyanyi lagu cina ini... waaaaa ... rakyat di China pun sorak dengan kuatnya apatah kita ini....  


SET THE FIRE TO THE RAIN... <SINI SINI SINI>

ZHEN FU : FINAL SONG <SINI SINI SINI>

U all boleh search kat utube : ASIAN WAVE .... Mungkin u all tak kagum mana tapi sedikit tu pasti ada. Lagipun Shila Amzah berjaya mengharumkan nama negara.. 

Tahniah Shila Azmah.. Great n awesome!

15 comments:

  1. yeah, she's good.. sgt bangga berbangga dgn kejayaan dia =)

    ReplyDelete
  2. xdpt dgr skng

    tapi tau suara die mmg best

    ReplyDelete
  3. bila orang kita harumkan nama negara memang rasa tumpang bangga.. meremang bulu roma tgk dia perform...tahniah untk kita semua..malaysia..

    ReplyDelete
  4. remy dah layan semua tube shila semalam... mamang best , granade , forever love, set the fire on the rain.... memang memukau !!!

    ReplyDelete
  5. bangganya rakyat malaysia menang. tahniah shila.

    ReplyDelete
  6. thnk datang melawat kita .. tak berapa minat shila amzah .. kikiki

    "sorila kak kita mmg x letak widget follower .. biarlah jd silent stalker jep .."

    ReplyDelete
  7. semalam dah tengok kat u tube lagu set fire to the rain..she's pretty and she'rock..huhu..pastu menang dapat pulak imbuhan 5 juta.

    student ipg eh..ipg mana tu?

    ReplyDelete
  8. tahniah buat shila amzah... tahniah buat Malaysia... ;)

    ReplyDelete
  9. saya dah dengar da..memang sangat2 mantap..

    ReplyDelete
  10. dari dulu smpi skrg myyi tanpa jemu.rekod dia baik2 jer..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.