Thursday, October 11, 2012

Blog Pilihan: Buta+Pekak+Bisu=Cinta

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...


 Nak berkunjung ke sini : Klik saja pada header atas ni haaa... mudah bukan...

Sejujurnya leeza tak kenal pun Ms Iffah ni. Berkenalan melalui blog, komen antara satu sama lain sehingga menjalinkan satu hubungan rakan cyber yang baik. kan kan kan cik Iffah.. hehehe 

     Adakala membaca entri yang ditulis, sukar mencoretkan apa yang leeza mahukan kepada cik Iffah. Tapi apa yang ditulis oleh cik iffah ni, boleh buat kita berfikir tau. Kita boleh belajar juga untuk menghadapi kehidupan yang kita lalui. Hadapi rintangan dan dugaan dengan sebaiknya.

Oklah.. ringkasan daripada pemerhatian leeza.... Btw, leeza nak mohon maaf k kalau ada silap tulis, terguris hati mahupun apa-apa yang menyinggung perasaan cik iffah.

 
Demikianlah kata-kata leeza. Moga kita kekal berhubung, berkomen dan pastinya sama-sama sukses dalam dunia blog....

     TITIK SANTAI :  
Kepada yang baru-baru berjinak dalam dunia blog.. samalah kita.. setahun jagung jer...
 
 

20 comments:

  1. tahniah untuk IFFA si gadis keju :) ha ha ha blog dia mmg layan, dan sentiasa maju ke hadapan keep it up Iffa :)

    ReplyDelete
  2. hai.. orang tengah bercinta ni memang tak leh nak cakap apa. dorang je betul.

    berdasarkan pengalaman sendiri. tegur orang bercinta sampai bermasam muka. ntah le biarlah suatu hari bila dah terhantuk baru nak tergadah jangan salah kan I. hehehe...

    ReplyDelete
  3. woww...bila pulak nak jadi blog pilihan leeza nieh:)

    ReplyDelete
  4. Seperti biasa aku akan terjah blog ini!!

    ReplyDelete
  5. wah..banyak dapat sangat baik..dasyat la..

    ReplyDelete
  6. Blog ini sentiasa menjadi pilihan utk dibaca...dikomen :) happy blogging

    ReplyDelete
  7. nak terjah blog dia jugak hehe

    ReplyDelete
  8. mudah kan nak carik kawan melalui blog..dari tak kenal jadi kenal..kalo nak carik kat luar susah jugak :)

    ReplyDelete
  9. terharu tapi kan leeza

    header sy da ubah tu

    heeee

    thanks

    jngn puji lebih2

    xde pe y lebihpun blog tu

    sme2 meningkatkn diri sendiri ke arah lebih baik kan?

    ReplyDelete
  10. saya juga antara peminat blog iffah ^_^

    ReplyDelete
  11. sat lagi nak pi terjah lah.... leh kenal mengenali.....

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.