Sunday, October 7, 2012

Drama Dan Bila Esok Sudah Melabuhkan Tirainya

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...


Pada mereka yang mengikuti drama  Dan Bila Esok (TV3: 4.00 petang), drama tu dah melabuhkan tirainya Rabu lepas. Leeza tak dapat mengikutinya dan hanya download di KEPALA GETAR. Pada mereka yang mengikuti perkembangan entri leeza, pasti u all tahu leeza tengok drama tu sebab ada Kak Rita kan. hehehe....

Actually leeza sedikit sedih dengan perkembangan cerita ini. Kisah yang awal-awalnya memang menarik, sehinggalah slot Ferdauz berkahwin dengan Amy. Kisah jadi agak tidak ummm... Leeza kecewa juga sebab ceritanya tu macam setara konfliknya selepas Ferdauz tu kahwin lain. Berbanding dengan sebelum Ferdauz kahwin dgn Amy, konfliknya meninggalkan kesan pada leeza. Sorry kalau ada sesiapa terasa.. itu pandangan peribadi... 

Namun, cerita ini ada nilainya tersendiri. Sesungguhnya, leeza belajar sesuatu daripada drama ni. Antaranya, hidup ini kena tabah dan redha. Pasti kita akan happy... :-)

Episod akhir cerita menampilkan kak rita dah tua dan sakit. Aduhai... dugaan lagi rupanya. Tidak sangka pula kak rita ni berpenyakit pula. Walau bagaimana pun, kebahagiaan ada kerana anak tirinya sudah besar. Oklah di situ...

      TITIK SANTAI :  
Leeza tunggu drama dan filem seterusnya daripada kak Rita Rudaini. Haaaaa ~ ~ ~
 

 

9 comments:

  1. best ke cite ni? jarang tgk tv..

    ReplyDelete
  2. Oh.. Dah hbs ye.. Nak tgk la nnt kat internet

    ReplyDelete
  3. dah lama tak tengok tb.tak tau apa perkembangan drama2 kat tb ni..hehe

    ReplyDelete
  4. dh lamaaaaaaa tak tgk tv. hohohoho

    ReplyDelete
  5. dah habis ye..... camner satu pun remy tak sempat nk tgk.... layan adam hawa pun seminggu sekali jer... tu pun malm sabtu...sebab ada marathon adam hawa....hu3

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.