Saturday, October 20, 2012

Master Cook Bandar Sri Permaisuri

Berhujung minggu di MASTER COOK, BENDAR SRI PERMAISURI.... Thumb up lah bubur dia... masyuk der... serius yummieeee sangat2..... Jom roll gambar yang sempat leeza rakamkan... 

  Berterabur makanan ni der... haaaaa

Juadah di Master Cook Bandar Sri Permaisuri

Actually leeza tak sempat nak snap gambar bubur sedap yang disediakan Chef di Master Cook Bandar Sri Permaisuri ni.. haaaa.....  Pada mereka yang minat makanan CINA.. Restoran ni sesuai dikunjungi dan HALAL juga... 

Tengok tu kawan leeza makan... Serius menikmati tol arr dia ni... 

Menu leeza di Master Cook Bandar Sri Permaisuri: 
  1. Kedondong asam boi - RM4.50
  2. Chinese Tea Pot - RM3.00
  3. Mushroom Chicken Porridge - RM6.20
  4. Scallop Porridge - RM6.20
  5. Germany Twister Rolls - RM6.20
  6. Crispy Crabmeat Wanta - RM6.20
  7. Chinese Fried Rice - RM5.50
  8. Red Bean Dessert - RM6.20
LOKASI : 
Master Cook
H19, JALAN DWITASIK 2, 
DATARAN DWITASIK, 
BANDAR SRI PERMAISURI, 
CHERAS, KL.

   TITIK SANTAI :  
Makan itu perlu bagi kami.. hehehe
Selamat Menjamu Selera kengkawan !!!

20 comments:

  1. wahhhh...menyelerakan....terliur jap...ahaks! :)

    ReplyDelete
  2. Makan itu perlu bagi manusia yg hidup ahaha :D perut terasa lapar trus lak ni...nak masak lu hehe

    ReplyDelete
  3. Fuhhh entry makan yg menggoda ni...

    ReplyDelete
  4. as salam..

    gulpp tertelan air lior sajorkk :)

    ReplyDelete
  5. as salam..

    gulpp tertelan air lior sajorkk :)

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak makan kut tuh yang tak sempat nak snap gambar bubur tuh..hehe

    ReplyDelete
  7. syukur rezeki murah dapat makan sedap-sedap...selmat menjamu selera...

    ReplyDelete
  8. wahh..sound and looks nice jer kedai nie..hehehe.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. ok jugak harga dia. yang penting HALAL.. tul tak?

    ReplyDelete
  10. Banyaknya menu....kiikiki.
    Best ajer..nak cuba chinese tea pot.....

    ReplyDelete
  11. huhu..
    dayah nih jarang sangat sangat mkn chinese food mcm nih..

    ReplyDelete
  12. menarik.....
    rege pun murah.....

    ReplyDelete
  13. MENARIK SANGAT NI.. BOLEH CUBA LA.. LEEZA MMG SUKA REVIEW PASAL MAKANAN KAN.. GOOD!!

    JOM KE BLOG ALL IN ONE

    ReplyDelete
  14. wah... nak cuba lah... tak jauh pon dgn cengal condo kan?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.