Saturday, October 27, 2012

Pertandingan Bola Tampar: Untuk 1 Hari

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

18 Oktober 2012.. Leeza join pertandingan bola tampar kat tempat leeza belajar ni. Pertandingan yang mula jam 4 petang ni berakhir ketika azan magrib. Perghh...... Masa penyampaian hadiah... golap gelita der... 
 
 Kali ni papan kekunci stuck sikit, so tak dapat nak taip banyak-banyak. haaaaaaa.... Apa-apapun event macam ni memamng best sebab ... dah lama leeza tak beriadah di petang hari. Selalunya... zzzZZzzzzz....

Kepada team leeza "Untuk 1 Hari" .. apapun kita happy jer hari ini. Walaupun hanya naib johan, itu dah kira baik sebab dah berapa lama kita berkubur dalam pentas bola tampar ni haaaa... hihok..

TITIK SANTAI :  
Nama team leeza ni, sebenarnya leeza yang letak. Kalau tidak kami kekal dengan nama popiah untuk beberapa tahun dulu. Tapi sekarang dah tukar. Ceritanya, sebab kawan leeza tanya, nak letak nama apa. Kebetulan leeza baru jer lepas tengok filem Untuk 3 Hari. So leeza cakap lah Untuk 3 Hari. Tak tahu pula kawan leeza take serius dan dia buat ubah suai jadi 
UNTUK 1 HARI. 




9 comments:

  1. ketika hujan, aku melihat sekumpulan manusia bermain bola tampar. Hatiku mendesis, "Gigihnya mereka!"

    Main untuk 1 hari, demam berhari-hari?..huhu

    ReplyDelete
  2. aku teringin nak beriadah di petang2 hari... tapi masalahnya maleh... acnor tu.. dari kecik lagi aku x minat sukan...kecuali lumba lari... padahal ikut bintang aku.. aku adalah seroang yg sporty :P

    ReplyDelete
  3. Main untuk 1 hari ajer...tak sempat lemak2 tu nak pecah..heheheheh

    ReplyDelete
  4. gelap gelita masa ambik hadiah?? hahaha.. dorang tak sediakan lampu ke?

    ReplyDelete
  5. tahniah, kira ok la naib johan tu..

    p/s: jangan lupa teka jumlah sos di blog aku mana tau dapat hadiah percuma :)

    ReplyDelete
  6. haha terpengaruh dengan cerita melayu .. malam ni punya game mesti tgk punya .. mu menang kita boleh leading liga ..

    ReplyDelete
  7. dah lama tak bersukan, last pun bulan lepas. tu pun sbb ganti org main bola jaring

    ReplyDelete
  8. haish..jeleous tgk org riadah ne..skrg xleh riadah luar rumah.....tiap ptg hujan...bila nak kurus xthu la.hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.