Monday, October 15, 2012

Pertandingan KUGIRAN Rentak Kampus

Salam Sejahtera ...

Malam Sabtu, IPG KBM telah mengadakan pertandingan KUGIRAN Rentak Kampus. Ni 1st time lah leeza tengok pertandingan ni. Sebab sebelum-sebelum ni leeza tak pernah pun nak pergi tengok. Hoooo.... Tahun ni dah last berada di IPG KBM, maka pulun lah berkunjung semua event yang ada. hihok...

Jom roll gambar yang sempat leeza snap : 

1.. Gambar yang sempat snap... Oh yer, pertandingan ni tak ada unsur lighting sangat pun. Ada masalah teknikel....

2.. Yang penyanyi perempuan tu, main gitar berbaju hitam tu dan yang main kibod baju putih tu, classmate leeza. Diaorang ni semua berbakat lah, leeza jer tak ada bakat dalam muzik-muzik ni. Men"sumbang"kan lagu boleh lah...

4. Team semester 8 dapat 2nd. Yang tengah-tengah tu. Yang atas sekali (The Ruthin's) juara pada tahun ini. Tempat ketiga team semester 6 tu.

5. Ada persembahan jemputan (siapa berbaju putih tu? he he he), persembah pensyarah dan staff... Ada juga anugerah khas tau. dapat gitar. Dua buah gitar menjadi rebutan. Perghh masyuk der....

6. Vokalis terbaik semestinya pelajar yang bersuara ala-ala anuar zain tu... hoooooo

Oh yer sorry lah yerk sebab kualiti gambar low lah. Masa edit tak letak high quality. kesilapan yang tidak disengajakan....

     TITIK SANTAI : 
Apa-apapun, leeza enjoy dengan performance malam ni. 
Moga tahun depan terus sukses event ni. Buat siap ada lighting, mestilagi thumb up ar....

21 comments:

  1. wahh ada kugiran lagi..dulu2 akak minat dgn music ni :)

    ReplyDelete
  2. hana suka tengok persembahan2 macam ni.

    ReplyDelete
  3. bestnya! aktiviti yg paling digemari ialah bila dpt tgk org2 yg berbakat. Nice:)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yg berjaya.... sekali sekala layan live show camnie best....nampak skill dieorg......

    ReplyDelete
  5. Menarik..
    Kagum tengok org pandai maen gitar :-D

    ReplyDelete
  6. wah..ini event battle of the band laa nie..hehehe..leeza part of the team yg organize ek..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. dari kesamaran gambar kau tu, nampak pensyarah tu mcm Zulfekar la.

    tahniah kepada empnya suara ala ala anuar zain tu. kalau leh dnegar sendiri mesti best kan.. kan..

    ReplyDelete
  8. masa kat uni dulu, sorang kawan Apple aktif giler dalam acara2 menyanyi ni. Lol. sebab dia ala2 mikel jaksen gaklah. lol.
    kugiran. akustik. apple sukakan akustik. lol.

    ReplyDelete
  9. Sentuhan bakat dalam muzik cuma sederhana aje...masa di kampus gitar kosong je jadi peneman kala kesunyian.

    ReplyDelete
  10. wah..bestnya..lama tak tgk show2 macam ni..

    ReplyDelete
  11. wahhh ada juga kan?hery artu join kelab ni msa stdy...haha

    ReplyDelete
  12. eh, suara mcm anuar zain.
    mesti menusuk kalbu suara dia ;)

    sukalah dgr lagu anuar zain, sedap sgt ;)


    klu berpeluang akak kirim salam dkt kwn akak yg suara mcm anuar zain tu eh. hehe ;)

    ReplyDelete
  13. Sama lah kita Leeza, men'sumbang'kan lagu je lah kerjanya haha...best nampak, hhee

    ReplyDelete
  14. Teringat masa study kat UKM dulu..selalu gak Ada pertandingan camni..mmg best..

    ReplyDelete
  15. rindu lak dulu2 selalu ade pertandingan kugiran ni..hehe

    ReplyDelete
  16. menarik2...suka layan band gak...

    ReplyDelete
  17. Hello, I simply wanted to take time to make a comment and say I have really enjoyed reading your site.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.