Saturday, October 6, 2012

TAKEN 2: Kasih Sayang dan Pengorbanan

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Yeah, minggu ini leeza serbu panggung lagi. Sebenarnya leeza ni kaki wayang, cuma sejak praktikel dah berkurang nak berkunjung ke panggung. Sekarang ni dah kembalikan hobi itu. Happy juga.


RINGKASAN :
TAKEN 2.. memang menarik dan masyuk lah cerita ini. Berlatarkan negara Istanbul. Barulah leeza tahu suasana negara Istanbul. Tak lah cantik sangat pun, cuma macam teruja jer dapat tahu negara tu. Over lah pulak!!

Secara keseluruhannya, cerita ini best ... Menarik dan wajar ditonton. Kisah yang simple dan tak complicated tapi menampilkan AKSI sepenuh masa. Di sini u all dapat melihat kasih sayang antara keluarga. Seorang anak dan ayah yang mahu menyelamatkan keluarga mereka.

Leeza kagum sangat dengan kebijaksanaan si ayah itu. Masa nak tahu di mana dia disorokkan. Petunjuk yang diberi kepada si anak perempuan itu memang thumb up arrr.... masyukkk!! 

Apapun, leeza rasa tidak rugi menonton filem ini... U all yang minat menonton wayang, silalah menonton yerk... Tak boring dan mencabar juga....

 :::: TITIK SANTAI ::::  
Berkorban untuk menyelamatkan keluarga. 
Kasih sayang antara keluarga...
Yeahh.. Love my family so much!!

24 comments:

  1. Eksaited plak bila M baca entry ni...teringin rasanya nak tengok Taken 2..M ngan my Hubby suka sgt crita2 aksi2 ni..

    ReplyDelete
  2. taken 1 memg best...taken 2 xtgk lagi...wow...xsabar nak tgk ni...

    ReplyDelete
  3. kena tonton nie..lama xjejak kaki kt pawagam..

    ReplyDelete
  4. ramai kawan2 cakap pasal taken 2 ni. mmg ada rasa nak tengok:)

    ReplyDelete
  5. Taken 1 pun belum tgk lagi xD

    ps: Datang terjah dari blog Nick

    ReplyDelete
  6. Laim Nelson walaupun sudah agak berusia tetapi lakonan beliau mantap. Saya pernah menonton Taken 1 memang best.

    ReplyDelete
  7. rasa nak tgk cite ni sngt2 dah sbb dah tgk yg 1st dan review leeza menambahkan rasa ingin tahu tu. anehnya, camne bole ada taken 2 ek? musykil2. haha.. liam neeson mmg best even dah tua. lol.

    ReplyDelete
  8. emmm..... mcm best !!!! nak kena gigih kepawagam nie......

    ReplyDelete
  9. menarik ni...memang patut dijengah

    ReplyDelete
  10. ala tak ske cite aksi la

    tapi akn dipikrkan

    ReplyDelete
  11. pergi tak ajak nak marah ni hee... tgok dg si dia ehh?

    ReplyDelete
  12. HAMBOI .. NAK TGOK GAK .. HUK ALAH ..

    ReplyDelete
  13. memang nak tengik cita ni.. tapi terlupa tentang no satu punya episod..
    Tak der kena mengena kan...

    ReplyDelete
  14. nenek ckp tak baik masuk panggung. tapi masa belum kawin dulu selalu lepak.

    bila dah kawin ni ntah le mcm terngiang ngiang pulak kata kata nenek tu.

    sebab tu lah tak masukpanggung dah sekarang. rasa bersalah ngan nenek pulak.

    nak tengokcita tengok CD je.

    tapi kenapa ek nenek ckp masuk panggung tak baik?

    ReplyDelete
  15. remy dah tag leeza utk segmen... jom join....
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/10/impian-mampu-abg-stalker.html

    ReplyDelete
  16. mamat ni jer belakon .. cam rosyam nor pulak dah

    ReplyDelete
  17. Taken , terbaik. Taken 2, macam menarik !

    ReplyDelete
  18. suka bukan pasal filem tu tapi post u santai.. senang dan mudah di faham ! 2 thumb up :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.