Sunday, October 28, 2012

Teater Tun Siti Hasmah: Dari Hari Seorang Perempuan

Salam Sejahtera ...

Dipetik Daripad Twitter Lisa Surihani
Dah lama leeza tunggu detik ini, hari tu bukan main leeza berkobar nak tengok teater ni. Well, ada Erra Fazira kan.. Namun, yang terkini teater ni dibintangi oleh Lisa Surihani dan Eja. Tak sabar rasanya nak serbu Istana Budaya. 

Actually entri ni kategori nak promote teater ni. Sebelum ni leeza dah tengok 2 kali Teater Muzikal Tun Mahathir. Sekarang mana mungkin leeza nak lepaskan peluang keemasan ini. Ikutkan jadual pementasan ini adalah pada 30 Ogos - 9 September, tapi ditunda ke tarikh 9 hingga 19 November. Teater ini diarah oleh pengarah tersohor iaitu Erma Fatima.

Jom ramai-ramai serbu Istana Budaya
Dari Instagram Lisa Surihani

Tiket dah boleh beli sekarang : <SINI>
Harga Tiket :  
Jumaat & Sabtu malam - RM35, 75, 95, 125, 185, 305

Selain Jumaat & Sabtu malam - RM35, 55, 75, 105, 155, 305 
Masa : 3 petang dan 8.30 malam
      TITIK SANTAI :  
Marilah kita menyokong pementasan ini. Kita lihat hati seorang perempuan. Ada yang memaklumkan teater ini memaparkan perjalanan kisah yang agak sedih. Leeza sendiri sedang mencari sinopsisnya.
Cuba baca pesanan Tun Siti Hasmah kepada isteri-isteri pemimpin... <SINI>


13 comments:

  1. Tak pernah merasa gi teater.... mcm best jer aku tgk :)

    ReplyDelete
  2. wah jiwa teater awk ni,besh ke tgk teater?

    ReplyDelete
  3. banyak gak orang kata teater nie best..hehe..igt kalau ade masa nantu nak pegi tengok jugak laa..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. lisa surihani jadi tun hasmah ke? woww.. marveles

    ReplyDelete
  5. teringin nk p tp xdk geng..hehehe

    ReplyDelete
  6. rasa nak pegi. tapi nak turun kl and tengok sesorg tu mcm xbest lak kan

    ReplyDelete
  7. tak mampu nak layan teater..

    hekhek..

    tgu la anak besar dulu..

    :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.