Wednesday, October 3, 2012

William's Italian Mamak: Hilangkan Stress

Leeza memilih William's Italian Mamak lagi. Tapi kali ni untuk celebrate sempena dah habis pembentangan penyelidikam tindakan. Makan berdua sahaja, jadi menu pun tak lah gempak. Boleh nak share dengan u all semua.

  1. Lamb chop (ada 4 slice dgn potato - mcm dlm gambar) RM30
  2. Air seperti biasa, HERB SODA    RM8
  3. Dessert yang baru leeza try juga : tak ingat nama.. haaaaa Gambar yg atas sekali tu.. RM12
Makan berdua tapi order sikit jer. Sebab belajar melalui pengalaman.. Selalu makan kat sini tak habis. Dessert tu kan sedap sangat... boleh lah u all try selain daripada BOMB ALASKA, (TRY KLIK SINI)

Tengok entri lain pasal sini .... <WILLIAM'S>
Terjah William Punya ENTRI >>SINI<<

      TITIK SANTAI :  
Selamat menjamu selera semua. Sekian..
Dont Worry Be Happy .... :-)

20 comments:

  1. Ok ko dah bersalah dgn aku... sebab pagi2 dera mata, tekak dan perut aku dgn makanan2 lam gambau tu... mohon antau kat aku sikit bila ko pergi lain kali :P

    ReplyDelete
  2. wow!!! Nmpk cam sdp je.. Nk cube lh g kt restoran william..

    ReplyDelete
  3. nyum ntum .. sodap nampak. wuish.. tak tahan tu. air rega RM 15. dasyattttttttttttttttt

    ReplyDelete
  4. dessert dia tu roti ke??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. rase cm mahal je sume makanan y de tu huhu

    ReplyDelete
  6. sedapnyer....bole try next time ni..

    ReplyDelete
  7. sakannya makan. tapi kalo sedap berbaloi takpe

    ReplyDelete
  8. Desert tu nampak yummy la....bleh tahan harga menu kat situ yek..hmmmmmm...

    ReplyDelete
  9. Sedapnya.. Herb soda tu rasa macamana? Kandungannya apa?

    ReplyDelete
  10. nyum..nyum..nyum...nmpak sedap !!! >_<

    ReplyDelete
  11. pergh.sangat2 menyelerakan la..hehehehe

    ReplyDelete
  12. dessert tu walaupun cam colek2 jer...tapi tetap menambat hati.....

    ReplyDelete
  13. makanan dia walaupun nampak cam tercampak jer kat atas pinggan tu.....tetap menambat hati.....dessert tu memang nampak ohsem....

    ReplyDelete
  14. desert tu memang menawan kalbu~ :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.