Friday, November 2, 2012

Just Heavenly Cafe, Bangsar Shopping Centre

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Habis jer majlis anugerah citra keguruan, leeza terus pergi meraikan kejayaan leeza ni. Actually sangat happy sebab dapat meraikan bersama keluarga dan insan tersayang. Memang sangat suka suki hari tu. Perkara yang buat kita happy adalah bila orang yang kita sayang happy dengan kejayaan kita. Leeza rasa bersyukur di atas segala kegembiraan yang leeza nikmati ini. Terimas........ 

So leeza lepak makan dekat cafe yang bernama JUST HEAVENLY... nama pun dah macam heaven jer kan. Makanan dia lagi heaven der... Yummmieeee nyer..... Jom roll....

1. Yang ada love love tu.. Memang kalau u all pergi cafe ni. Mesti order ni. Sebab sangat sedap giler ar. Macam nak mengalir air mata sedapnya tu.....
2. Yang Mojo Jojo tu, nama pun dah jojo kan.. bila minum otak pun jadi jojo... Sangatlah masam.. Bukan kategori amatur punya masam, tapi masam tahap maxima.. siapa yang suka masam-masam, sangatlah dialu-alukan minum MOJO JOJO.... haaaaa

 1. Yang ini, perghh... masyuk sangat rasanya, baunya.. Mak ai bisa buat air liurku mengalir seperti air paip sih. haaaaaaaa....... 
2. Tapi pada mereka yang alahan seafood, sangat tidak dialukan order. Sebab bau seafood, rasa seafood dia sangat awesome... Like ni banyak-banyak kali.... tetiba air liur mengalir buat entri ni. OMG....

1. Ini menu leeza. Pecah perut nak habiskan k. Siap rumput-rumput tu, serius cant go lorh. Tak boleh diterima anak tekak, rerumput tu semua.. Tapi bab burger gergasi tu... Leeza sangat mengalukan masuk tekak ini. ceh ceh ceh... Yang ini sedap juga... tapi banyak sangat sampai berpeluh nak habiskan. Harga pun.. hihok....

1. Ni sandwish ladang sayur.. Haaaa... Roasted Mediterranean Vegitable.. Kelihatan seperti ladang sayur, tapi rasanya tak macam sayur-sayuran pun. Nice dicuba oleh mereka yang mahu makan sayur sahaja. Silalah yer.....

1. Kek yang dah lama leeza idamkan. Sedap sangat.... rasa macam nak makan banyak-banyak kali. tapi harganya tu.. haizzzz......... Leeza tak boleh nak compare red velvet cafe ni, sbb ni 1st time makan red velvet... huuuu 
2. Oklah atas tu leeza ada selitkan juga alamatnya. So kalau nak berkunjung, silalah... 

  Nama kedai ni JUST HEAVENLY... (sorry silap ejaan di situ)

TITIK SANTAI :  
Terus melangkah ke hadapan. Buat apa yang kita suka dan biarkanlah apa orang kata. Tapi jangan diketepikan imej diri. Buat sesuatu yang kita suka di samping mengekalkan imej diri. 



22 comments:

  1. Wah. Tgk mkn byk2 ni yg xtahan. Hehe.. Best tu :) apa2 pun.. Tahniah leeza...

    ReplyDelete
  2. mahalnyaaa.....xmampu la..hehe

    ReplyDelete
  3. Nanti ke KL boleh cuba. Sedappppp nya

    ReplyDelete
  4. berry sandwich :D
    entah bila nak sampai sana heheh :)

    ReplyDelete
  5. lapar perut mad tengok makanan dan minuman kat entri nih ..

    ReplyDelete
  6. pengsan lau makan sini.. lanje ara.. hehe

    ReplyDelete
  7. Huh!!!! Heavenly betul makanan tu semua

    ReplyDelete
  8. remy memang suka rasa mocktail dan cocktail nie... sebab taste dia unik......

    ReplyDelete
  9. kalau dah leeza ckp sedap. mmg berbaloi lah kan dgn harga. tapi nak gi mkn tu mikir dua tiga kali dulu. haha

    ReplyDelete
  10. sedap nye :) btw singgah sini

    ReplyDelete
  11. saya ingat nak try la mojo jojo tu sebab saya suka yang masam2..

    ReplyDelete
  12. Sedapnya rvc tu.., terlioq kak m tgk

    ReplyDelete
  13. stylo la kedai dia....biru lak tu.like

    ReplyDelete
  14. burger nampak menarik .. memang kering .. pemakanan sihat ni .. hihi

    ReplyDelete
  15. lan yang kerja kat bangsar pun tak pernah makan kat sini..hehehe..tapi kalau ade masa nanti boleh try laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. Red velvet mcm sedap. tapi agak2 la harga tu.huhu semua rm10 keatas.
    Yang ala-ala mee tu.dah la seciput tapi harga macam untuk makan 2 hari kot

    ReplyDelete
  17. makan makan time..nak merasa red velvet xrasa2 lgi.hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.