Saturday, November 17, 2012

Lepak Makan: Serai Empire (The Best Pavlova)

Salam Sejahtera ... (Anyeong Ha Seyo) HeLLo0o0o...

Kali ni entri berkaitan makan, tekak dan perut. Haaaa.... Kepada peminat Pavlova, Leeza nak introduce kat u all agar terjah restoran Serai Empire Shopping Gallery. Awesome gilerrr taste Pavlova kat sini. Bagi leeza... Leeza lebih suka kat Serai Empire compare to Alexis. He he he... But both of it still in a good taste. 

2. Oh yeah bulan november ni murah rezeki leeza. Kawan leeza belanja leeza makan pavlova. Terima kasih yer kak Noraini. Actually kak noraini ni cikgu kat sekolah leeza praktikel and im so happy tat kita masih kekal berhubung. Love u and thx so much...... 

3. Tak perlu nak bebel banyak sangat. Jom kita roll gambar yang boleh buat perut leeza menjerit lagu Muara Hati (tetiba muara hati plak.. belasah jew lah).... hehehe

Dua-dua sedap... yummmieeee...
Air yang sebelah kanan tu ada batang serai. Tak ingat lah nama2 tu semua. Sebab rancak berbual dgn kak noraini. hehe

Ohh yeahh.. nama apa ni. Alamak dah lupa lah.. 
Tapi taste dia.. Ok.. not so bad...

Fish and Chip 
Sedap, lembut dan menyelerakan. Boleh cuba...

Ini kemuncak segalanya.
Sebelum pavlova ni sampai, punyalah leeza dah kenyang... Dah menjerit kesempitan perut ini. Tapi bila Pavlova ni sampai.. Tetiba perut ni cakap "meh lah masuk.." Apa lagi bedal jer lah kan..
Serius sedap!!! Sangat sedap.....

4. Ok.. kalau u all nak tahu lebih lanjut tentang Serai Empire ni. Lawat Sini... Website Serai !

TITIK SANTAI :  
Oklah yer.. setakat ini sahaja yang mampu leeza bebelkan. Moga ketemu lagi yeah .. Selamat Menjamu Selera... waaaaaaaaaaaaaaaaaa

19 comments:

  1. makan Pavlova ni tak sempit perut pula ya hehe

    ReplyDelete
  2. adoiyai.... saya terus kelaparan pepagi buta ni....

    ReplyDelete
  3. pagi2 buta baca entri pasal makan, alahai.. lapak perut ni =)
    happy weekend leeza,

    ReplyDelete
  4. makan selagi boleh masuk....sedap2 camtu takan nak tolak kan....he3...
    memang nampak menarik...kat empire shopping gallery kan????

    ReplyDelete
  5. sesuai sangat untuk jamuan mata aku di pagi pagi sabtu yg dingin ni... =..= gambar2 di atas buat perutkun beralun keroncong :P

    ReplyDelete
  6. memang menyelerakan...
    serai empire nama tak komersial..hehehehtapi makanan tengok macm best ajer....yum..yum

    ReplyDelete
  7. Dah kenyang..tapi pavlova tu terhidang boleh belasah lagi . Dasyatttt... Klu akak pun sama leeza...

    ReplyDelete
  8. makanan org belanja jangan ditolak ... gerenti sedap punya ... hahaha

    ReplyDelete
  9. besnye...macam lazat jer belaka...

    ReplyDelete
  10. Tidak pernah lagi makan pavlova, ramai yang cakap sedap. macam mana erk ras dai? * kolot sekejap. hihi

    ReplyDelete
  11. teringin nak bljr buat pavlova sendiri...hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.