Thursday, November 22, 2012

Pementasan Tribute Teater Tun Siti Hasmah Dilanjutkan?

Salam Sejahtera ...


Pementasan Tribute Teater Tun Siti Hasmah yang berlangsung pada 9 hingga 19 November di Istana Budaya mendapat sambutan yang hangat. Siapa yang menonton pementasan ini pasti berasa seperti mana yang leeza rasa sekarang.

Semalam leeza terbaca tweet dan status FB rakan leeza yang menyatakan pementasan Tribute Teater Tun Siti Hasmah ini akan dipentaskan sekali lagi pada 28 November hingga 3 Disember. Waaaaa.... Siapa sangka teater ini akan dipentaskan lagi, tambahan dalam jangka masa yang terdekat pula tuuu... Jadi pada mereka yang terlepas peluang melihat pementasan ini, haaa peluang datang sekali lagi untuk kalian... Hoooooooo

Leeza tak pastilah sejauh mana kebenarannya, kawan leeza yang terlibat dalam pementasann ini memaklumkan berita gembira ini. Kalau ada berita yang terkini, leeza maklumkan...


Teater Tun Siti Hasmah akan disambung tarikh pementasan pada 28 November hingga 3 Disember di Istana Budaya atas permintaan ramai.

#Alhamdulillah


dan ini tweet seorang blogger MR QARL (tengok 20 gambar sekitar pementasan berlangsung)


Teater Tun Siti Hasmah bakal menemui penonton sekali lagi 28 Nov - 3 Dec ini! Yay! Tahniah @Umieaida @erma_fatima @LisaSurihani @NazimOthman


Tentang Tribute Teater Tun Siti Hasmah : 

Apa-apa pun u all tunggu dulu perkembangan berita gembira ini ya... Leeza harap ianya benar-benar terjadi....


17 comments:

  1. tak pernah lagi tgk teater2 ni..macam menarik jugak tu

    ReplyDelete
  2. wah nmpk mcm smbutan yg hangat ni..nk kena p tgk..

    ReplyDelete
  3. snok gk g tgk teater

    tapi malas nk g lak

    ReplyDelete
  4. tak pernah merasa pn g teater ..

    ReplyDelete
  5. Nk jg berjinak2 nonton teater..selalu xde peluang.

    ReplyDelete
  6. baguslah.at least lagi ramai berpeluang untuk tengok kehidupan sebenar tun siti hasmah

    ReplyDelete
  7. Teringin nak tengok tapi belum berkesempatan

    ReplyDelete
  8. bagus tu......
    tak dinafikan.....teater nie bagus..... remy enjoy dari mula sampai akhir...... terasa dekat dihati.....

    ReplyDelete
  9. sbenarnye xpnh tgk teater.. sadisnyee

    ReplyDelete
  10. teater mmg tak pernah tgk pun..tapi memang dlm hati teringin jgk nk tgk...

    ReplyDelete
  11. teruja sangat nak tegok,
    tapi apakan daya, kejauhan. huhu~

    ReplyDelete
  12. Kalau dekat teringin nk pi tengok..

    ReplyDelete
  13. saya pun teringin nk tgk teater ni, klu dilanjutkan mmg ada masa lagi nk menonton, nice blog ;)

    ReplyDelete
  14. pelakon sedia ada mmg mantap!

    ReplyDelete
  15. jln cerita tokoh pernah memerintah mmg semua org nak tahu sjrhnya

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.