Friday, December 14, 2012

Erra Fazira Juga Rasa Berat Sebelah: Selamanya Harimau Malaya

SaLam Sejahtera ........

Harimau Malaya dah berusaha dengan sebaiknya. Apakan daya, dalam pertandingan pasti ada menang dan kalah. Selepas habis sahaja perlawanan Harimau Malaya vs Gajah Perang, leeza ngadap FB dan Twitter. Tanpa leeza sedar, masa bergerak dengan pantasnya. Jadi kali ni leeza nak share dengan anda semua tweet sebilangan penyokong Harimau Malaya .. Tidak lupa juga Tweet Erra Fazira. 

"Dah Terang Lagi Bersuluh" - Semua orang berpendapat yang sama. 


Sedih tgk permainan mcm ni.. Berat sebelah!! Ni lawan bola ke lawan tomoi... DuhhHhhhhhh 


Lepas ni, kalau Malaysia tak dapat masuk final. Nampak orang Thailand dekat Malaysia, bukan sawadikap dah, masukkan mereka dalam lokap. Aman

Sabar rakyat Malaysia. Sebelum tamat permainan Malaysia masih lagi berpeluang utk menang. 'Pantang melayu berundur sebelum berjuang'

Stadium Supachalasai, Bangkok ini selain menjadi stadium nasional pasukan Thailand, ia juga menjadi tuan rumah untuk kejohanan laga gajah.

Sebenarnya Malaysia patut gunakan sepenuhnya padang sawah ketika latihan. Nampak gaya padang ni barai gila.

"Inilah tanah tumpahnya darahku.. Negara pasukan biarlah hanya satu… Harimau kami berlari laju.. Belang nak tertanggal dari baju"

 -----------------------------------------------
Pengadil dari Korea? Elok nyanyikan dia lagu KPop,kot2 dia nk sejuk hati jangan asyik layang kad je kan. Sorry sorry neke neke

Thailand bolehla, dah biasa bercucuk tanam. Takda masalah nk padang mcm sawah bendang. Ni Harimau kita, mana biasa berselut2. Penipu la Thai

Tu padang bola ke gelanggang berlatih ongbak .

Kami anak Malaysia. Kalah menang kami tetap sokong Harimau Malaya. TAPI REFF TETAP SALAH.

Ohh thailand , next time sediakanlah padang yang lawa sikit . Ni ronaldo lagi boleh terpelecok . Eh pelecok ? Jatuh

Man of Steel. ‏@sylnaim
Nak compare padang dekat thailand. Lagi lawa padang main bola dekat sekolah aku. Takde pun teruk camtu.


Selamanya Harimau Malaya -- 
Malaysia Tanah Tumpahnya Darahku




31 comments:

  1. betul tu.. reff berat sebelah.. padang thailand buruk.. c.ronaldo main kat padang tu lagi boleh terpelecok..

    ReplyDelete
  2. Sapa yg nak sokong reff tu , bengong la dia, what a stress game...

    ReplyDelete
  3. malaysia tetap dihati..... semangat harimau malaya takan padam.....

    ReplyDelete
  4. mmg sakit jiwa tgok game smlm...kesian pemain malaysia kena drama dgn pemain thai dgn reff sengal2 ubi tu..

    ReplyDelete
  5. "Inilah tanah tumpahnya darahku. Negara pasukan biarlah hanya satu. Harimau kami berlari laju. Belang nak tertanggal dari baju"


    done ikea :D

    ReplyDelete
  6. terima ajelah dh xde rezeki kita huhuhu

    ReplyDelete
  7. memang byk nk komen! tp kalau kita ckp pape pun takkan ubah pape pun kan.. yang penting kalah kita tetap bermaruah.. kan Leeza

    ReplyDelete
  8. Erra Fazira pun ? Muahaha . Memang nak kena dek orang Malaysia lha orang Thai ni . Pndai sgt cari pasal ! =.=

    ReplyDelete
  9. memang berat sebelah.. xpatut pun kad merah tu..

    ReplyDelete
  10. marang perapu ke punden marang sekeyperrrrr.

    ReplyDelete
  11. semalam tgk mcm2 ayat keluar dri mulut..haha..geram ,bengang smpai xengat dunia dh..pengdil berat sebelah sgt! mkn rasuah byk tu..hempok2 ja klo jmp..pape pn tetap sokong harimau malaya....

    ReplyDelete
  12. rajin betul leeza kumpul tweet orang yer.. hehehe

    ReplyDelete
  13. Pengadil berat sblh sememangnya.. Tapi Aksi pemain Harimau Malaya tidak seperti bermain diBukit Jalil..

    ReplyDelete
  14. yang penting malaysia kena bangkit utk jd lebih hebat lepas ni :)

    ReplyDelete
  15. ramai yang tak puas hati dengan siam semalam kan. nasib baik FD tak berapa layan sgt bola ni. kalau tidak, sama naik angin lah.

    ReplyDelete
  16. takpe takpe..takde rezeki kita tapi player kita main dgn baik dah cukup bangga dah takde nak main tipu tipu ni kan..

    ReplyDelete
  17. ronaldo terpelcok. macam kenal je ayat tu.. haha blogwalking :D

    ReplyDelete
  18. Sabar2...itu semua dugaan kepada kebangkitan pasukan malaysia..hehehe

    ReplyDelete
  19. Yang pastinya skuad kita main bersih punya...HM selamanya..

    ReplyDelete
  20. selamanya harimau mak lampir. haha. yang penting semangat skuad harimau

    ReplyDelete
  21. Lega la rajagopal semua dok salahkan reff.hahhah

    ReplyDelete
  22. takpe2..Malaysia tetap juara!!!!Malaysia boleh!!!

    ReplyDelete
  23. xpelah mungkin bukan rezeki harimau malaya...:)

    ReplyDelete
  24. Haha..mmg emosì la tengol bola aritu. Lg emosi sbb CiM tengok dgn penyokong tegar ultras malaya

    ReplyDelete
  25. mcm2 hehee..biasalah..kalah mng adat tp pgadilan xtau nk adili cmne..sape slh dan betull xtau..lah..pape pon tetap sokong harimau malaya ni :)

    ReplyDelete
  26. Erra Fazira pun ckp mcm tu? huuh, memang ramai ckp bende yg same. ape2 pun, di hati tetap harimau malaya :D

    ReplyDelete
  27. tak dpt tngok prlawanan hri tu.. tpi dgr crita, mmang pnas r.. selamanya harimau malaya.. jatuh bangun kita sokong...!

    ReplyDelete
  28. biarlah ... inikan bolasepak ... lama kelamaan orang dah boring main bola pasal byk sangat rasuah baru tahu

    ReplyDelete
  29. memang terasa seperti berat sebelah..huhu...nasib kita harimau malaya..

    ReplyDelete
  30. rmai yg xpuas hati ngn reff tu, smpai shiro peli dlm MLM kan. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.