Thursday, December 20, 2012

Fahami Ayat Cinta Lelaki Itu

SaLam Sejahtera ...

"Ayat Cinta Seorang Lelaki Kepadaku".. Siapa tak pernah terima ayat cintakan? Hooo begitu juga lah leeza, tapi kali ni ayat cinta yang diluahkan buat leeza terbang ke bulan lah. So sweet... Pergh cair hati mak... ki ki ki.... Lebih-lebih lagi ayat cinta yang diluah di wall Facebook. Pergh satu dunia nak kasi habak beb ... "Pasti ada yang mula mengata "gedik" "poyo" kat leeza kan... Whatever.. Yang penting, leeza happy ni..

     Meh sini baca dulu luahan cinta itu sebelum anda semua tersalah tafsir ertinya .... 

Luahan seorang jejaka rebutan malaya (rebutan lah sangat!! tak punnn)

Kesempatan ni, leeza nak cerita sikitlah pasal jejaka rebutan malaya yang leeza sangat sangat kasihi ini. Dialah pelindung leeza, insan yang mampu buat leeza marah tahap maxima juga seorang yang mampu buat leeza merendahkan ego leeza yang setinggi KLCC ini. Kadang-kadang leeza rasa dia ni boleh tahan gakk arrr.. Manja dan actually sangat caring !! 

Yang paling best, dia seorang yang pandai memasak jika nak dibandingkan dengan leeza. Malangnya dia akan kalah bermain badminton dan main game PES dengan leeza. Hooo hello bro, apa team pun u pakai, u tak mungkin dapat kalahkan i (Man Utd) dalam PES.. haaaaaa 

Paling tak boleh lupa, "kalau aku nak kahwin nanti, kau pilihkan jer lah mana-mana perempuan untuk aku. Yang penting, iras-iras ema maembong!" Kata-kata my lovely bro yang tak akan dapat dilupakan! Perasannnn nyerrr ......

Respon leeza : Macam ada rasa gempar bumi kat area Cheras ni. Huishhh... mimpi sampai ke marikh tol lah mamat ni... Haaaaaaa.....

Thx for ur caring and
I Love U so much my dear hero !!

TITIK SANTAI :: :: ::  
Yeahh, rumah leeza akan meriah kembali. Sebab adik leeza cuti. So, nak plan event untuk mengisi masa lapang dan new year nanti. Apa aktiviti best? 
 

32 comments:

  1. alhamdulillah,
    tanpa teman kita keseorangan.
    kim salam kt dear bro tu. hehe..

    ReplyDelete
  2. ler..adik lh nie.. hbt btl cik leeza main game bola PES..Blh kita fight bola man u lwn ....hehehe(^^)

    ReplyDelete
  3. wah ayat cinta dari adik rupanya hehe... ok lah dapat adik yg sekepala.. syok lepak sama2 da buat aktiviti sama2.

    ReplyDelete
  4. hahaha sweet je ade adik laki

    xtau pe rasenye

    ReplyDelete
  5. alolorhhh how sweet! xramai tau adik atau abang yg rileks je nak luahkan rindu ke syg ke pd adik-beradik dy yg laen. bese nye dlm ego tu ade caring.

    kem slm boleh? huhuhu :p

    ReplyDelete
  6. yup.. akak pun ada adik lelaki. memang mcm tu la. kekadang boleh marah dia sampai maksimum giler kentang punya..

    tapi kekadang dia datang & manja manja terus ilang marah tu.

    ReplyDelete
  7. leeza terer main game bola ek ? PES ?

    ReplyDelete
  8. HAHA..Akak..agak2nya la lyeen ada iras2 emma maembong x?HAHA..boleh merasa jd adik akk juga..HAHAHAHHA:P

    ReplyDelete
  9. leeza menang sebab dia bagi can jer tu..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. so sweet...hebat betul leeza main game..

    ReplyDelete
  11. wah, bestnye ade adik mcm nie.. hee :))

    ReplyDelete
  12. Alololo suweeetnye adikr bradiks ni. CiM ngan sibling pown rapat, dulu kami br5 skang dh br4. Kalau plan holiday msti mengengkot2 semua nk folow. Klau plan balik raya, msti akn make sure ktorg semua ada masa gader sama2 lepak smpi fengsan

    ReplyDelete
  13. Alololo suweeetnye adikr bradiks ni. CiM ngan sibling pown rapat, dulu kami br5 skang dh br4. Kalau plan holiday msti mengengkot2 semua nk folow. Klau plan balik raya, msti akn make sure ktorg semua ada masa gader sama2 lepak smpi fengsan

    ReplyDelete
  14. nanti saya carikan gadis iras emma maembong utk dia tau.hahaha

    ReplyDelete
  15. alala...so sweet..mesti akak pujaan adik nie..hehe

    ReplyDelete
  16. Wah sweetnya ngan adk dy . :) . Untungglah . Adik anis kecik-II ag . Huhu . Err , pndai dy masak pada Leeza ? Hee , Hebakk dy .

    ReplyDelete
  17. Ewaaah iras ema maembong. Citarasa tinggi ,kihkih

    ReplyDelete
  18. eh eh, ayat cinta dari adik kesayangan yer. hihi. sho suwitt hahah :D

    ReplyDelete
  19. Wah rapay sungguh ye sama adik :)
    Terbaik!

    ReplyDelete
  20. alah sweetnya ayt adik akak u,
    dia nak minta apa2 ke?

    haha.
    btw, nice buddie! ;)

    ReplyDelete
  21. Sweetlah kak Leeza dan adik! :) Bukan main lagi taste dia, tapi siapa tahu, tengok2 nanti dapat Emma Maembong terus. Hehe! :D

    P/S: Pergi bercutilah! Tak pun buat BBQ kat rumah. :)

    ReplyDelete
  22. hmm..like it, bagus adik beradik yang sejiwa ni..

    ReplyDelete
  23. rapat gak ek akk dgn adik?iman rapat dlm diam2 ngn akk.bulan 6 lepas akk iman kwin tapi iman mcm sedih sgt nk lepaskan cz iman lepas nh dh xd kwn nk shopng, nk share cter.iman dh xd sape2

    ReplyDelete
  24. huhu..wah....aktiviti best..shopping yuk..:)

    ReplyDelete
  25. ewahhhh . kih2 untunglah dia =p

    ReplyDelete
  26. ehh , meriah sakanlah lepas ni kan . tambah penattt . hehe

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum leeza...meriah n seronok kalau berteman kan ...:)

    ReplyDelete
  28. so sweet..untung dpt adik yg sweet mcm 2 kn.. :) hee

    ReplyDelete
  29. haha. nasib baik lyla baca smpai habis tau.. hensem adik.. kimsalam.. hehe.. larikkkk ~

    ReplyDelete
  30. alahai... adik ajer... mantop.. hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.