Wednesday, December 12, 2012

Follower Bertuah Memang Bertuah

SaLam Sejahtera ........

Andai kata terlintas dalam benak hati tu nak jenguk blog ni, cepat-cepatlah klik banner tu yang oi. Kalau tak nanti anda semua kena beratur panjang .... he he he 
 
Pasti ada yang pelik kan, kenapa tak ada angin tak ada ribut, leeza review blog ni. Bukan apa, baru perasan blog ni follower ke 555. "Aiyaaa ini nombor manyak cantik maaaa... So gua pun leview ini blog lorh."

       Tak banyak yang boleh leeza bicarakan, pertama sekali leeza suka lah gambar Fatin Diana yang pegang DSLR tu, ada style and like tat camera!. Sebabnya, dah banyak kali leeza cuba snap picture macam tu, tak pernahnya menjadi. Tengok gambar orang cun cun jer. Haiisshhhh.....

       Keduanya, leeza dah pun masukkan blog ni dalam bloglist Twilight dot com. Atas sebab apa, mudah jer, sebab Fatin Diana punya blog dot com. Hehehe saja nak tambah senarai dalam dot com. Dan yang pastinya, blog yang tersenarai dalam bloglist, akan leeza tinggalkan tapak kaki leeza yang besar ni kat entri terbaharu yang di publish. ** Kalau leeza "outstation" mungkin leeza tak dapat lah nak berkunjung. 

       Ketiganya, leeza nak pastikan leeza tersenarai dalam top komentor dalam blog Fatin Diana. Boleh ker? Cuba jer lah.. Bak kata Hazwan Hairy yang baru-baru ni keluar suratkhabar tu (kelas gitu berbaju pink.. ewah ewah...), Dia kata Yang Penting IKHLAS. Jadi itulah yang sedang diamalkan... he he he

       Oklah setakat ni jer lah erk... Nak sambung blogwalking yang tergendala sebentar tadi. Fatin Diana, leeza harap kita dapat menjalinkan hubungan yang lebih baik, yang serius!!. "ouchh ayat... i dont mean something yang senget, i mean hubungan persahabatan yang baik... jangan salah faham !!!" Jangan lupa terjah blog nie.. Lebarkan sayapmu....

TITIK SANTAI :: :: ::  
Salam perkenalan. Mohon maaf andai ada sebarang kekurangan daripada pihak leeza. Dunia blog ini sungguh mantap... Chaiyok...
 

Ringankan tulang untuk Like & share:-)
--------------

27 comments:

  1. arini 12.12.12 ramai orang cina kawenn ..., ehehhhe

    ReplyDelete
  2. tapak kaki kak leeza besar sgt..HAHAHA:P

    ReplyDelete
  3. wah, best2!
    smgo dapat mnjalinkan hubungan dgn lebih serius!
    hehehe

    ReplyDelete
  4. Jap lagi nak terjah juga tambah sahabat.

    ReplyDelete
  5. hmm... mcm ni la . bagi kredit kat follower..

    ReplyDelete
  6. hahahah bkn pink lah...ishh rsa nk tnjuk ja baju tu..hahaha....ikhlas tu perlu bru sglanya akan jd ok :p
    rasa anda mng dri blog kak mialiana lah..

    ReplyDelete
  7. no bertuah tu ! hehe :P jom terjah :)

    ReplyDelete
  8. 555 cantik maaaaa...makin meriah la blog Leeza lps ni..

    ReplyDelete
  9. tahniah kerana telah direview..hehehehe

    ReplyDelete
  10. tahniah..follower dah meningkat..smngt lagi nak blogging..(^_^)

    ReplyDelete
  11. ikhlas jugak datang kat sini....he3....
    jom terjah.....

    ReplyDelete
  12. eh eh, macam kenal blogger nih, tapi nanti lah I jenguk. hihi nak bw dulu

    ReplyDelete
  13. kan tahun ne banyak sgt no santek2... huhuhu... terjah fatin.. bila nak review blog kite plak..:)

    ReplyDelete
  14. eh eh, kena review. terima kasih banyak leeza. hehe :D
    erk, gambar tu biasa2 je. nampak cantik sebab camera tu :D
    wah, nak tersenarai dalam top commantator? cuba lah. chaiyok2! kalahkan encik boni tu. hehe :D
    insyaAllah kita boleh jalinkan hubungan yg lebih baik
    **pedulikan org nak kata apa kalau ayat macam "something senget", tak kisah. hehe :D

    ReplyDelete
  15. tahniah divector oleh apit,, hehe,, nk ajak join affiliate ni.. RM1 PER LEAD.. mahal amat,, jom join :D

    *mujadafewa.blogspot.com/2012/12/jom-download-ebook-percuma-jangan.html

    ReplyDelete
  16. tahniah....nanti boleh laa terjah..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. download ebook and dapat tahu cara berbisnes online. itu sahaja :)

    ReplyDelete
  18. comel header dia tu..nice number la dapat 555.tahniah..btw,salam perkenalan untuk fatin diana.

    ReplyDelete
  19. terjah blog beliau.. amboi penangan twilight da tukar nama ye bloglist.. hehe

    ReplyDelete
  20. Walaupun fyqa solehah takde blig tp bole jgk kan kawan dgn blogger cam leeza santai...huhuhu

    ReplyDelete
  21. Leeza takda ke nk review blog CiM.....hehehe wink wink z☆★☆★☆★☆

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.