Saturday, December 22, 2012

Jom Order Pop Cake Awesome: Area Bangsar!

SaLam Sejahtera ....

Mula dengan definisi pop cake - A cake pop is a form of cake dipped with chocolate and styled as a lollipop. Haaa faham kan... Tak faham pun, buat-buat faham jer lah... :-p

      Sebelum leeza cakap banyak, leeza nak beritahu perkhidamtan ni untuk limited time. Penjual ni akan datang ke Kuala Lumpur pada 6hb Januari 2012 , sebab ada pesanan untuk doorgift, bunga konvo, hantaran dan hadiah birthday, so cik Filzah akan datang KL dan bertemu anda di sekitar Bangsar. Tapi kalau yang lain nak order pun boleh.. Singgah jer page cik Filzah.

     Jadi pada mereka yang tinggal sekitar Kuala Lumpur dan berminat untuk order Pop Cake boleh contact Cik Filzah. Bukan Pop Cake jer, malahan banyak lagi yang boleh anda order. Tengok sini sekarang - leeza nak order juga ni...

      Sebelum ni pada seseiapa yang order kena charge postage kan, tapi sekarang Cik Filzah turun KL dan akan singgah area Bangsar, Universiti Malaya dan sekitar Mid Valley. Pada mereka yang nak order, anda digalakkan berbincang dengan cik Filzah. Jangan risau, cik Filzah ni ramah orangnya. Gambar bawah ni Pop Cake...


Boleh klik gambar untuk view detail... (TOP ORDER)
TERLARIS !!
Warna boleh pilih...
20 sticks - rm35
30 sticks - rm45
40 sticks - rm55
(try lah tawar harga ... mana tahu cik filzah bermurah hati)

Lain-lain yang menarik :

GIFT BOX
 rm40 *free card * wording
wording ialah huruf-huruf tu.. Cik Filzah tidak mengenakan apa-apa bayaran untuk wording tu. Free katanya... Waaaa murah hati nyer cik filzah...
Contoh atas ni kotak paling besar,  ada 35 kaviti = 35coklat... Masih terdapat banyk lagi jenis kotak.. Anda boleh pilih mana anda mahu dan warna. Pendek kata, singgah lah page yer.. Senang ..

Cik Filzah sekarang sedang belajar untuk meningkatkan lagi kualiti hasil coklatnya. Bukan leeza nak puji Cik Filzah tau, tapi hasil coklatnya sedap dan menarik. Harga pun berpatutan. Untuk pengetahuan kalian semua, cik Filzah memang gemar dengan coklat. Pendek kata, boleh digelar 'Hantu Coklat' ... Kalau plastik coklat bersepah tu, memang dah tahu siapa punya angkara...

INFO : (order sekarang.. jangan lepaskan peluang)
Page :  http://www.facebook.com/pages/FamilyHOMEchocs/273112072791933 [LIKE LAH SEKALI]
**basic coklat ade 3 jenis, white, milk & dark. Dijamin halal dan dijamin memuaskan hati pelanggan.. customer 1st..

TITIK SANTAI :: :: ::  
Apa kata kita jangan lepaskan peluang ni. Khususnya yang duduk sekitar KL. Kalau kali ni tak sempat nak order, tak per lah, lain kali boleh order juga, tapi kena bayar postage. 
 

30 comments:

  1. dah banyak kali tengok pop cake. geram je. rasa macam nak beli, tapi ntah lah. poket tak stabil lg kot. hehe

    ReplyDelete
  2. Wah betoi2 best ka! Nanti nak usha tgk..

    ReplyDelete
  3. Boleh buat suprise kat en.hubby ni. Hantar kat opis dia kannnnn....harga pun taklsh mshal sgt.

    ReplyDelete
  4. Kenapa coklat tu cantik sgt2? Kena order ni ...kan 'org tu' nak konvo tahun dpn...HAHAHA..:D..
    Dkt je Mid nk jumpa kak filzah..Ahaks..!

    p/s: Berdoa semoga elaun kluar 6 jan..HAHA

    ReplyDelete
  5. cantik-cantik lah....tapi nak beli bagi kat sape??hhhmmm..

    ReplyDelete
  6. Alahai comelnya and and chantek pula tu,kihkih

    ReplyDelete
  7. pop cake? mcm comel je.. hehe

    ReplyDelete
  8. Ιf some one wаnts expert νiew about
    blogging afteг that і suggest him/heг to viѕit thіs weblog, Кеep up thе plеasant job.


    Feel frеe to ѕurf to mу webѕitе; Http://pikavippii.net
    Take a look at my blog

    ReplyDelete
  9. hee kemain lagi

    cntik =)

    tp penganggur cm kite ni besela

    ReplyDelete
  10. wah menarik dan comel2 nyaaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum leeza...sedapnya tengok coklat tu...;)

    ReplyDelete
  12. ohh .. penat cari dekat google . jumpa juga dekat sini . thankss . berhari2 cari -_-

    ReplyDelete
  13. iman kalau yg berkaitan dgn coklat meme xlayan n family iman pon xlayan tapi akk ipar iman meme kaki coklat la.kalau kek iman layan la

    ReplyDelete
  14. nampak menarik sangat..... sesuai utk hari2 istimewa......

    ReplyDelete
  15. da tau apsal popcake ne..tpi xpena try lagi.hehehe. :)
    comel je coklat dlm bntk bunga...nak tau!.masa konvo :P

    ReplyDelete
  16. comei nye , molek3 ..
    http://farra-izzaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. order2 jgn xorder..shida lepas dah hehee :D

    ReplyDelete
  18. Wah rmai jgk yg bg smbutan kt sni. Mai la jenguk page sy. Gmbr yg ni! Biase2 aje. Ade update yg baru. Minggu ni, wt pop cake dlm bakul hantaran plak. Tungguuuu. ;) Seindah rupa, sesedap rse! Dijamin. Design mengikut citarasa korang, harge insyaallah berpatutan sbb Cik FIlzah ni pon student jgk. Sgt memahami :) - Cik Filzah ^^

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.