Thursday, December 27, 2012

Resberry Sandwish Terhebat : Serai Empire

Terjah Serai Empire untuk mengisi kekosongan perut ni. Haaaa... Entah kenapa, terasa nak makan di Serai Empire lagi. Yang paling berkobar-kobar, pastinya leeza mahu merasa pilihan kek yang ada di situ. Kali ni Resberry Sandwish menjadi pilihan leeza... 

Ok, jom kita tengok apa yang leeza makan. Saat leeza buat entri ni, terliur dan terasa lapar terus... ha ha ha

 Nasi Ambeng - Sorry tak ingat harga... huuu... 
Menu ni boleh makan dua orang, sebab leeza makan berdua dengan akak leeza, malangnya tak habis juga. 
Ada mee, mihun, daging yang sedap!, ikan masin dan apa lagi tah tu... hehehe

Seterusnya, ni lah Resberry Sandwish ... Nampak tak resberry yang mengalir tu... 
Pergh terliur tengok gambar ni haaa.....
Harga RM14.80 (harga kek ingat ajer erk)

Minuman kami - Yang warna oren tu.. Jus Nenas (5 bintang)
Yang merah ni ... biasa-biasa jer... 

Kami dah kenyang.. 
Hati pun senang..
Jalan lenggang-lenggang..

Menu yang ada di Empire Serai ....
Jommm serbu!!

TITIK SANTAI :: :: ::  
Serai Empire telah menjadi salah satu tempat makan pilihan leeza. Macam-macam nak dicuba rasanya. Lagi-lagi kek yang ada di situ. Yahoooooo
 

47 comments:

  1. haihh..pagi2 dah melihat makanan hehee :)
    sedapnya leeza hehee :D

    ReplyDelete
  2. haihh..pagi2 dah melihat makanan hehee :)
    sedapnya leeza hehee :D

    ReplyDelete
  3. sedapnya...........................

    ReplyDelete
  4. nasi ambeng femes kat johor.
    baru first time makan..
    sedap..huhu
    resberry tu menitik air liur tengok ni.

    ReplyDelete
  5. sedap nye nmpak nasi ambengg tu..dulu first time makan, tp dh terasa nikmatnyer..

    ReplyDelete
  6. nampak cam menarik......
    tapi rege boleh tahan......
    serai empire nie kat mana?
    empire shopping gallery ke?

    ReplyDelete
  7. hambuih akak, makan kat empire serai xajak kita pon.

    hehe.
    emm, akak duduk dkt shah alam ke?
    dkt nan icity eh?

    ReplyDelete
  8. wuarghhh sedapnyaaa sis....
    perot kenyang hati pon senang eyh? org yg dok bca entry sis neh msty perot dh xsenang tgok ha..terliuqqq..huhu

    ReplyDelete
  9. alamak terliurnya..haha...bila nk mkn skli ni..haha..nnti siap name card n baju blh lah scra serius..tggu..ngee

    ReplyDelete
  10. awak buat saya benar2 kelaparan ni..hehehe

    ReplyDelete
  11. awat ramai sangat yang post pasal makanan dia petang hari ini, aku rasa nak terliur seja dari blog first sam[pai lah ke blog kak leeza nih hihi

    ReplyDelete
  12. mencik..mencik...knp kak leeza selalu jumpa makanan lain2 mcm ni?sedap2 plak tu..uwaaaaaaa!

    ReplyDelete
  13. jom..jom..Empire kat subang tu kan???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum leeza...sedapnya ...;)

    ReplyDelete
  15. mak oiii! meleleh air liur

    ReplyDelete
  16. adoiyaiii, xtahan nk nengok benda2 sedap ni.. sabar jelah. nasib la dah berazam nk jaga badan. hehehe,

    ReplyDelete
  17. tgk gmbar je tp mmbuatkan watermouth..hikhik

    ReplyDelete
  18. lagi2 tengah perut lapar nie bertambah2 sedap lah tengok gambar kat sini.. haha. kat mana nie serai empire?

    ReplyDelete
  19. dah la tgk teringin nk makan secret recipe nii.. huhu.. raspberry sandwich tu...uwaaaa..

    ReplyDelete
  20. aduhai.. kalau bab kek yang moist moist tu memang la akak gemar dik oi...


    tergoda akak ni.

    ReplyDelete
  21. perghh tengok gambar jek macam sedap. tapi memang sedap kan. hehe terliur lah kak :(

    ReplyDelete
  22. 1. tempat ni kat serai empire gallery .. yang kat subang jaya...
    2. serai empire kat subang jaya...
    3.

    ReplyDelete
  23. meleleh air liur tngk mknn tu..kene cuba nie..

    ReplyDelete
  24. kek tu nampak macam best . pensil memang suka makan kek . pensil suka bila makan kek tu penuhkan kek kedua2 pipi biar kembung . rasa macam comel . haha .

    ReplyDelete
  25. wahhh, makan sedap tu. erk, mahal gila kot harga kek tu

    ReplyDelete
  26. sedap pulak tengok kek tu...

    kina i ingat kedai serai nier juadah dia semua dari serai..huhu:)

    ReplyDelete
  27. Hadoiiiii x tahan M tengok...menggoda sungguh...abih la diet kl camni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.