Tuesday, December 18, 2012

Tulisan Tun Mahathir:Buku Tribute Tun Siti Hasmah

SaLam Sejahtera ....

TULISAN TUN MAHATHIR : Kali ni leeza nak share tentang kandungan buku Teater Tribute Tun Siti Hasmah. Lama juga leeza membelek buku ni, baca-baca apa yang ada dalam buku ni.. Ok, jadi kali ni nak berkongsi lah kan dengan anda semua kandungan buku ni. Tak banyak yang leeza nak kongsi. Gambar dan ucapan Tun Mahathir serta anak-anaknya. Jommmm....

 Tun Siti Hasmah Idolaku!!!

Mampukah aku menjadi seperti beliau..
Bukanlah isteri PM.. TAPI
Berjaya dan seorang yang sangat memahami..??

So sweet.......

Siapa tulisan macam nie??
Ada harapan jadi PM.. he he he..
Yeah leeza ada.. errrr???

Yeah anak perempuan Tun Mahathir dan Tun Siti Hasmah

Susah leeza nak baca.. herk herk...


TITIK SANTAI :: :: ::  
Cakap pasal tulisan ni kan. Sebenarnya leeza punya tulisan dari sekolah sampai skrg, aduhai.. tak ubah.. dah tua2 mcm ni, tulisan macam budak2..
memalukan.....  Kalau ROOMATE leeza, perghh tulisan dia thumb up.. Macam mesin fotostat... Like it so much.
 

30 comments:

  1. Saangat teruja dgn sifat tun siti hasmah...bestnya..:D

    p/s: tulisan lyeen berubah2..first je cntik..klu dah lama2..buruk sgt2..:D

    ReplyDelete
  2. tun M anak beranak mmg seorang yg humble.. eyza baru jea jumpa dato mukriz ahad lepas...sangat2 merendah diri walaupun dengan orang bawahan.

    ReplyDelete
  3. tulisan cheqkaq memang tulisan "dokter" dari kecik..cikgu pon susah nk bace..hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum leeza...memang pasangan yg bahagia...:)

    ReplyDelete
  5. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete
  6. masih terbayang teater tun siti hasmah tu.......
    melekat dihati......

    ReplyDelete
  7. payah nak jumpa pemimpin macam Tun Dr M nie kan??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Salam… saya just nak bagitahu yang saya dah tukar link.. ni link blog saya... terima kasih.. kalau boleh unfollow blog saya yang lama, then follow semula ye... terima kasih sekali lagi.. dan minta maaf banyak banyak sebab menyusahkan erk..

    link lama : azmengs.blogspot.com
    Link baru : www.papablogger.com

    ReplyDelete
  9. tulisan anak beranak suma same je . hehe :P

    ReplyDelete
  10. bgia kan dorg..alhmdulillah masih dipnjgkan umr bersma selama 57tahun..fuhhh!....

    ReplyDelete
  11. Tulisan mereka semua sama kan ^_^
    Wilma memang admire Tun Dr. Siti Hasmah :-) Kita patut mencontohi beliau kan...

    ReplyDelete
  12. semoga Tun Mahathir serta keluarga panjang umur .. amiin ..

    ReplyDelete
  13. solute dgn sikap dya..ketabahan dia.cume tetttttttttttt...by d way iman harap smua yg iman hrp n doakan untuk beliau termakbul

    ReplyDelete
  14. yang berpengaruh suatu ketika dulu..

    ReplyDelete
  15. adore them.. pasangan yg sgt sweet kn.. humble and always support each other

    ReplyDelete
  16. eh .. senasiblah kita leeza .. tulisaan , kemainn .. kawan semua lawalawa .. hemm ..

    macam budakbudak . kih3 nasib3

    tapi tulisan tu tak boleh ubah eh ,, haduihh ..

    ReplyDelete
  17. Nak buku ni nak nak.. :D
    i Heart Tun forever.

    ReplyDelete
  18. Keluarga Tun Mahathir mmg terbaek.. cr Tun Mahathir berfikir sngt bgs.. tiada pemimpin lain blh bt..

    ReplyDelete
  19. kena praktis buat tulisan mcm pm t.. hahaha

    ReplyDelete
  20. tulisan dr tu leeza..hehe dr je blh baca hehee :D

    ReplyDelete
  21. tulisan mereka 'mudah' sekali untuk aku baca....hehehee

    ReplyDelete
  22. sweetnye gambar Tun Mahathir dgn Tun Siti Fatimah :)

    ReplyDelete
  23. nanti aku nak belajar tulis macam tuh lah hahah kompom jadik isteri PM punya haha aku nak yg muda muda sja

    ReplyDelete
  24. cuba utk baca yg last tu tapi tak mampu.. huhu.. Tun Siti Hasmah dan Tun Dr Mahathir mmg sgt sweet.. baca Doctor in The House tu mmg nmpak yg Tun Siti Hasmah ni sgt memahami..

    mampu ke kita nk jd mcm tu? =)

    ReplyDelete
  25. CiM tonton teater muzikal Siti Hasmah. Mmg beliau benar2 idola. Kalau boleh CiM nk jd spt beliau dimata en.hubby dan ank2

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.