Tuesday, December 11, 2012

Vector Terbaik Seorang Blogger

SaLam Sejahtera

Awak, saya dapat vector terbaik daripada seorang blogger terbaik! Bak kata pepatah "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu", sama sekali leeza tak pernah menduga yang leeza berpeluang juga memperoleh vector daripada Mr Hafizzy ... Kalau anda semua perasan, header leeza tu dah ada gambar vector leeza. Sebelum ni tak ada pun... Sekarang dah memiliki vector.

 Header Hasil Binaan Power Points (SEBELUM)

Macam mana Mr Hafizzy boleh buatkan vector tu untuk leeza. Haaaa .. Suatu hari tu, leeza dapat mesej daripada Mr Hafizzy yang menyatakan leeza top komentor. Sebenarnya, sebelum ni blog Mr Hafizzy tak ada pun widget untuk kira top komentor. Memandangkan leeza 1st (masa tu lah), leeza dapat hadiah yang cukup istimewa ini. Siap review blog leeza dengan pujian dan ayat yang berbunga-bunga. Pergh... hati aku pun berbunga-bung, mekar, harum, kembang menjadi-jadi lah jawabnya... ha ha ha (tengok sini)

Sekarang leeza bukan top komentor lagi. Nampaknya ada orang memintas leeza. Pada anda semua yang tidak ada vector sendiri, bolehlah bersaing secara sihat untuk memiliki vector daripada Mr Hafizzy yang kacak lagi bergaya itu. Bergaya kah beliau??? Jujurnya, sangat bergaya, lagi-lagi bila dia berhadapan dengan lap top dia yang cun tu. Mana tahu erk?? Haaa pakai serkap jer beb... Tah-tah mamat kacak tu tak guna lap top, dia guna desktop!.. apa-apa jer lah kan....

Edit sikit-sikit jer ni... (Yeah ada Vector Sudah)

Terima kasih Mr Hafizzy sebab buat vector tu. Leeza suka makan kek dan kek yang Mr Hafizzy buat tu sangat sedap... Padahal tengok lukisan jer pun, dah cakap sedap, belum air tangan betul-betul lagi.... Crazy mazy lah leeza ni...! haaaaa


TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza mohon maaf erk kalau entri ni over ker apa ker... Sekadar hiburan ketika menulis sahaja. Terima kasih kerana masih sudi membaca entri leeza. Love all da readers.!
 

29 comments:

  1. hoho..dapat gak vector..tahniah

    ReplyDelete
  2. Tahniah Lyzza ^_^ Cantik vector tu...

    ReplyDelete
  3. ooo yang tu ke dinamakan vector. hehehehe... maaf tak tahu.

    memang nampak sebiji la leeza mcm kat gambar facebook tu. pandai dia noh..

    ReplyDelete
  4. comel vector tu leeza.... tak kenalkan pun takpe...dah tahu tu leeza...... sebijik....he3

    ReplyDelete
  5. untunglah dapat vector dari apit tu..cantik!

    ReplyDelete
  6. hehheee..
    boleh makan aiskrim hari2 lah pasni :)

    ReplyDelete
  7. errrkkk. vector tu haper leeza... sorry atas kejahilan saya. hahahah

    ReplyDelete
  8. wahh best lah dah dapat vector sendiri..

    ReplyDelete
  9. patotla ada vector kat header.. style hehe

    ReplyDelete
  10. Wah leeza untung lah . Tu lah mula-II anis bukak blog leeza nmpak kelainan . Tapi xtau apa yg berbeza . lepas baca entry Leeza baru perasan dah ad vector tu . :D

    Sebijik macam gambar leeza . Pandai lah dy buad . Tambah menonjol lha header leeza .

    ReplyDelete
  11. tahniah leeza, KA singgah membaca dlm cuti2 mesia ni

    ReplyDelete
  12. haha.. kelakar plak baca entry ni.. tahniah ye.. =)

    ReplyDelete
  13. teringin jugak nak ada sendiri yang macam tu :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah semoga akan dapat lebih banyak anugerah dari blogger lain selepas ni ^_^ keep it up

    ReplyDelete
  16. ptt bka blog tiba2 nmpk cm lain kat header..hehe..cntik :-)

    ReplyDelete
  17. cantekk. vector nih lain dari doodle kan. haiyaa.

    ReplyDelete
  18. Uh, tahniah...
    Dengkinya...AKu tak pernah menang ape2..hahaha

    ReplyDelete
  19. woww ! cantik je vector leeza tu ! ^^

    ReplyDelete
  20. apit guna laptop la leeza. hihihi. belanja kek cepat! hihi.

    ReplyDelete
  21. seronok lah dapat vector. nak jugaaa

    ReplyDelete
  22. aaaa.. comey la vector tu.. nak jugakkk ! hehe

    ReplyDelete
  23. wuuu, cantik vector kat header tu.. hihi..suke2 ^^,

    ReplyDelete
  24. Owhhhhhh ok baru ku tahu ini hadiah. Siap ads kapal terbang gituewwww

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.