Friday, January 11, 2013

Archery at Berjaya Times Square

Archery at Berjaya Times Square
Siapa pernah main archery? Haaa leeza main sekali dan leeza mula sedar bahawa leeza memang tak ada bakat dalam memanah. Haaaa patut tak terpilih wakil negara. Kawan leeza memanah jauh lebih "hebat" daripada leeza. Sebabnya, dia memanah sampai masuk line orang sebelah. Tahniah Melly.. kah kah

Leeza gelak macam nak pecah perut, muka tebal seinci tengok kawan leeza memanah. Haaaa macam mana lah boleh menanah sampai ke board orang sebelah. Dahsyat lah dia ni...

Sesiapa yang teringin dan mahu menguji bakat masing-masing, boleh lah singgah Berjaya Times Square, Kuala Lumpur untuk buat aktiviti memanah ni. Jomm tengok harga dulu k.

HARGA :  


Bilangan Orang
Bilangan Arrows
Harga
(RM)
Jimat
(RM)
PERCUMA
1
1– 2
1 – 2
1 – 3
1 – 4
12
24
36
60
120
10.00
18.00
27.00
40.00
72.00
-
2.00
3.00
10.00
28.00
-
-
+ 8 Arrows
+ 18 Arrows
+ 28 Arrows

LOKASI :
Tempat Archery ni terletak berdekatan Mc Donald Berjaya Time Square, Aras 5.

Tu board memanah kawan leeza... "Hebat" kan... Senyap senyap sudah.. haaaaa

Model memanah ~ ~ ~ ~ :-p

TITIK SANTAI :: :: ::  
Kalau blogger kat KL semua berkumpul buat aktiviti memanah ni, OK tak?? haaaaa......

40 comments:

  1. teringin tapi tak pndai la..tkut kejap lagi salah panah haha

    ReplyDelete
  2. teringin jugak nak main bende alah tu.. tapi takut.. kang nak panah sasaran, terpanah tempat lain pulak.. hikhik

    ReplyDelete
  3. lama tak pergi times square . Haha xD .. memanah memang aktiviti yang baik , kalau gathering ramai-ramai kan syiok !

    ReplyDelete
  4. nak jadi robin hood ker ? hehe

    ReplyDelete
  5. wah best nya pi memanah...kina insyaallah bulan 2 nie nak memanah manah jugak lah..

    ReplyDelete
  6. archery memang best!!!!
    tapi yg tak best kalau tak kena gaya.... melecet.....

    ReplyDelete
  7. tak penah main..lgpon tangan cheqkaq ni belok sikit..lain pulak yg kena sasar jap g kang..hihi

    ReplyDelete
  8. Mna model memanah pompuan nyer.heheeh

    ReplyDelete
  9. whoaaa..sy mmg nak sangat cuba. Bila tgk org memanah, kagum sekejap especially dlm movie. Tmbh2 org tu hensem. Kihkihkih. Harus kagi thrill dari main bowling ni ;)

    ReplyDelete
  10. x penah main vnda ni...time square pun penah masuk skali jerr...haha

    ReplyDelete
  11. salam jumaat..rasa2nya kalau yg dah berumuq cam mamahanny ni tak tergeliat ke tangan!! hehehe...

    ReplyDelete
  12. @aQu Mad kalau ada pelung jadi robin hood... memang nak...!!

    ReplyDelete
  13. hebatnya kak..:) lyeen tak penah cuba pun memanah..ahha

    ReplyDelete
  14. haaa nnti kita p main ramai2 ok..hehe..pnh main kat genting ja..tu pun nth apa2 main..haha...

    ReplyDelete
  15. masa kat ipg dulu selalu main kat pdg..skng ni layan main boling je..tu pun bnyk masuk longkang jugak..huhu

    ReplyDelete
  16. pergh style lah panah memanah nih.. hihi..

    tanye seket, nak belik domain jgk (.com), kat mane ea yang best?

    ReplyDelete
  17. thanks leeza.. :)
    maybe nak try di jomhosting..
    please add me on fb :
    duad1989@gmail.com (duadz)

    ReplyDelete
  18. dulu time sekolah lan salah sorang ahli kelab memanah..walaupun tak main peringkat sekolah tapi best memanah nie..cuma sekarang rasanya dah tak boleh buat kot..sikit2 teori ingat laa lagi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. wah... teringin jugak ... best2! :)

    ReplyDelete
  20. teringin nak main .. takut terpanah org plk

    ReplyDelete
  21. kalau buat gath then buat aktiviti memanah, confirm FD tak join sbb malu je tak reti nak main. hehe :D
    **tak roger leeza yg FD turun KL sbb takde numb phone :p kalau ada, senang lah. boleh jumpa kawan blogger :D

    ReplyDelete
  22. sabo jekla men mende ni

    stress sbb teruk result nye

    ReplyDelete
  23. ha ha kacang jer nih...tapi panah tu agak berat juga tau..

    ReplyDelete
  24. kita kidal, memang langsung tak reti nk main. pulak tu mata xreti nk fokus =) hehehe, failed bab memanah ni. kalau panah hati org pandai la. kahkahkah

    ReplyDelete
  25. mun tak pernah memanah lagi . dan tak tahu nak memanah . hehe

    ReplyDelete
  26. wahh..bestnyerr..berpattan harga

    ReplyDelete
  27. kalau main dart boleh lagi laa.. main benda alah nie memang tak reti laa.. haha

    ReplyDelete
  28. teringin lah tp tak reti. hehe

    ReplyDelete
  29. tak perna h try lagi lah..slalu gak lepak sini...

    ReplyDelete
  30. besnya! tp kat kelate xde menan ni..huwaa....

    ReplyDelete
  31. besnya! tp kat kelate xde menan ni..huwaa....

    ReplyDelete
  32. teringin la memanah . haha . :)

    ReplyDelete
  33. salam..
    teringin nak memanah.. tapi melihatkan org ramai jadi malu pun ada...takut terpanah tempat lain.. ekekek

    ReplyDelete
  34. wah macam best je! selama ni tak tau pun berjaya times square ada mende ni :p

    ReplyDelete
  35. hurmmmm lama tak layan. dulu ada port kat jb ni. tp.....ntah mana pi. klau mula2 mmg sakit tangan kannnn

    ReplyDelete
  36. pergh..powerr..takut nk bkwn ngn kawn leeza tu takut tpanah dekat hati :p

    ReplyDelete
  37. (Bismillahi Ya Malik'Ya Aziiz) Assalamualaikum.

    Saya ingin berkongsi sedikit tentang gelanggang memanah. Saya ada membuka kelab memanah di Kompleks Sukan Bukit Kiara, dimana fokus memanah kami adalah dengan menggunakan busur tradisional. Kelab kami memang terbuka untuk public. Sewaan lane adalah dengan harga RM25 1/2 hour. Jika saudara saudari mempunyai busur dan panah sendiri saudara saudari boleh bawa dan gunakan di gelanggang kami. bagi mereka yg baru ingin mencuba kami juga menyediakan sewaan peralatan memanah dengan harga RM10. Waku operasi kami adalah dari jam 9am - 7pm. Jika saudara saudari semua benar-benar berminat dengan sukan memanah saudara saudari semua boleh mendaftar sebagai ahli dengan bayaran yuran sebanyak RM250 setahun, dan apabila saudara saudari semua mendaftar sebagai ahli di kelab kami secara terus saudara saudari akan menjadi ahli di bawah Pertubuhan Pemanah Tradisional Malaysia (PERTAMA), InsyaAllah banyak aktiviti kami yang kami boleh kongsikan dengan saudara saudari semua.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.