Thursday, January 24, 2013

FamilyHomeChoc's Pop Cakes Paling Sedap

FamilyHomeChoc's Pop Cakes Paling Sedap 

2 3 minggu ni leeza ada dengar akak leeza membebel-bebel yang dia stress, kerja banyak n so on. Leeza pun plan lah untuk buat kejutan kat akak leeza ni. Leeza order Pop Cakes dan delivery ke sekolah di mana akak leeza ngajar. Honestly, memang akak leeza tak tahu langsung plan leeza ni.

Semalam (23 Januari 2013), pemilik FamilyHomeChoc's telah pergi ke sekolah akak leeza dan buat kejutan itu. Jommm baca komen pemilik FamilyHomeChoc's masa buat kejutan tu.

Next suprise ni admin wt kt KL. Tempat kali ni, SMK Dato Onn, Jalan San Peng, 55200, Kuala Lumpur. Insan yg di'suprise'kn ni seorang guru kat sne. Name beliau, cikgu Raja Halimah bt Raja Yakob. Org yg wt suprisenye lak kwn admin sndiri Cikgu Liza. Sgt seronok lah sbb ble msuk bilik guru admin tnye la siapa tuan punye badan, tp ramai yg mengaku diorang Raja Halimah. Yela dah nmpk admin bwk jambangan bunga cntik2 kn.. Hehe kecoh jap bilik guru semua mata tertacap kt bunge admin.. Lagilah seronok Cikgu Raja Halimah ni sbb beliau la insan yg bertuah tu.. ^^ Wish sy, semoga cikgu happy2 selalu!
Masa pemilik FamilyHomeChoc's buat hantaran ni, rupa-rupanya ramai sungguh yang mengaku diri mereka "Cikgu Raja Halimah"... Amboi amboi...... Ni lah gambar Pop Cakes Paling Sedap !

 
Pop Cakes ni memang sangat sedap... Tak tipu!!!
 HARGA : RM45 untuk 30 sticks...

Leeza rasa harga ni OK dan tak mahal, kalau kita beli bunga lagi mahal. Tapi kalau Pop Cakes Paling Sedap ni, kita boleh makan... Haaaaa (kerjanya makan jew)

So kali ni leeza nak promote, kalau u all berminat nak beli coklat, nak tempah coklat ker apa ker...
u all KLIK BANNER COMEL BAWAH NI
 FAMILYHOMECHOC'S

FamilyHomeChoc's ni ada buat untuk door gift, hantaran untuk perkahwinan, untuk konvo dan seumpamanya. Sila-silalah berkunjung ....
TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza sangat berpuas hati dengan layanan FamilyHomeChoc's. Harga dan rasa juga sangat bersesuaian... Terima kasih kepada cik Filzah sebab bagi free 5 sticks.. Bertuahnya rasa.. Rasa happy sangat! Love u Filzah! Thx thx thx!!
 


Leeza akhir dengan ruat wajah gembira penerima dan pemberi...
 
Pop Cakes Paling Sedap dengan Kejutan buat akak tersayang!
 

29 comments:

  1. FD dah lama perhati pop cake. teringin nak makan, tapi tak tahu lah nak beli kat mana yg sedap + murah untuk rasa berbaloi bila beli.

    ReplyDelete
  2. untungnya kakak kak leeza..ehehhe..:D lyeen pun stress jugak ni..hahahaxnk send sejambak dua ke?HAHAHAH

    ReplyDelete
  3. kenapa org pompuan suka makan cokelat ? hehehe

    ReplyDelete
  4. beli kat someone special pun best jugak ni kan?hehehe

    ReplyDelete
  5. memang nampak sedaplah pop cake tu..
    teringin pula rasanya...

    ReplyDelete
  6. wah, nampak sedap la kak Leeza.. cantik pulak tu. hee.. teringin nak mencuba :D

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah;
    Pop cake? Macam sedap ja neh...

    ReplyDelete
  8. Sedap nyer...........hmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  9. pes time. pop cake bakal menjadi fenomena? mana tahu kann?

    baik bagi hadiah pop kek dari bagi bunga. mahal lah bunga lepas tu, layu jugak. hehe

    ReplyDelete
  10. hamboih masa saja blog ni ada saja yang ingin dipromotekan, hehe ... teringin juga untuk merasa ni

    ReplyDelete
  11. wahhh supsrises sguh tu leeza hehee :)
    mst happy dia lepas nih :)

    ReplyDelete
  12. kek tu la bunganya? mcm coklat.

    ReplyDelete
  13. Saya tabik spring kat awak !!!!
    Memang awesome kejutan....

    ReplyDelete
  14. kalau dah di buat jadi mcm bunga, rasa mcm xnk makan pulak kan :p

    ReplyDelete
  15. bestnya..rase nk buat suprise mcmni mase birthday husbandla..tq for this idea leeza =)

    ReplyDelete
  16. ok la harga tu. acuannya aja pun dah mahal pop cake ni.

    ReplyDelete
  17. wah..untungnya kakak ade adik cam leeza nie...lawa gak gubahan pop cakes tu.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  18. Salam.

    Kalau lana ad kat bilik guru tu..lana pun sibuk gak mengaku lana ni cikgu raja halimah,hahaha

    Hoo..rm45 untuk 30sticks, harga memang ok, tambah hiasan lagi. Memng berbaloi.

    Bleh la try pas ni >_<

    ReplyDelete
  19. wahh..
    nampak sangat best..
    boleh terguling-guling kalau dapat ni. ehhee..

    ReplyDelete
  20. mesti dia suka...... hati berbunga bunga......

    ReplyDelete
  21. wah . cam sedap je pop cake ni :)

    ReplyDelete
  22. Terliur plak Eyz tengok Pop Cake nie..hihi

    ReplyDelete
  23. wah nampak pon dah sedap..law makan nie tak taw lah...:)

    ReplyDelete
  24. macam best je. mohon leeza kasi kat pira lak. haha

    ReplyDelete
  25. bestnya buat kejutan mcm ne kan.hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.