Thursday, January 10, 2013

Kenali Hazwan Hairy Demi Kebaikan Anda

Kenali Hazwan Hairy Demi Kebaikan Anda
"Hazwan Hairy" bukanlah satu nama yang asing lagi bagi para blogger.  Kalau korang tak kenal siapa Hazwan Hairy, sila silalah kenali Mr Hazwan Hairy.. Jaminan, anda tidak akan rugi dan dia seorang yang sangat mesra. Sedia membantu dan tidak pernah lokek ilmu. Silalah kenali beliau.

Entri kali ni memang nak story pasal mamat sempoi ni. Nak kata leeza kenal Hairy dari awal dia buat blog tidak juga, cuma leeza boleh cakap, leeza kenal dia ketika blog dia hanya 1-3 orang visitor jer (masa leeza lawat blog dia lah)... Tapi sekarang....!!! Tak cukup jari kaki dan tangan nak kira bilangan visitor dia beb. Itulah Hazwan Hairy. Namun, kejayaan yang dimiliki Hazwan Hairy ni, tidak pernah sekali membuat dia lupa atau alpa akan kami kami yang menyokong dia dulu dulu... Haaaaaaaaaaaa (alert dengan ayat ni k Hairy !! hehehehe)

1. Ini yang pernah leeza terima daripada Hazwan Hairy : 

KAD RAYA - 2012 

 Sijil daripada Hazwan Hairy
Coklat Daripada Hazwan Hairy
Top Up RM5 daripada Hazwan Hairy
Sampul surat daripada Hazwan Hairy ... kah kah kah

2. Kalendar Hazwan Hairy, Keychain dari Sarawak dan Name Card
Name Card tu leeza tempah dengan Hazwan Hairy... Perkhidmatan yang diberi sangat memuaskan. Pendek kata, Hazwan Hairy memudahkan kerja leeza, leeza memudahkan kerja dia.
Ni Name Card & Keychain....

Bagi besar sikit kalender tu...
menyedihkan ialah remuk plak kelender tu... :-(
Itu sahaja pujian pada kali ini... Oklah, kepada Hazwan Hairy, leeza nak ucapkan terima kasih sebab selalu memberi sedangkan leeza kat sini hanya mampu menyokong secara tak langsung sahaja... All the best dan moga sukses selalu....

Oh yer sebelum leeza terlupa... Kalau u all berminat.. Jom tempah baju i love blogger daripada Hazwan Hairy... TENGOK SINI : KORANG TAK AKAN NYESAL.. TAK NAK TEMPAH TAK PER, TENGOK DULU.... KLIK KLIK 

Jom SERBU ENTRI daripada Santai Leeza Untuk Hazwan Hairy : Demi Kebaikan Anda, Kenalilah Hazwan Hairy (mantap tak cogan kata leeza, Hery??)

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza no idea... Haaaaaaaaaa
 

43 comments:

  1. alamak! ada entry untuk hery lah...terdiam sekjap tgk entry ni...kelu lidah dah nk bercakap sangat terharu dengan entry ni..sobsob sedih..btw terima kasih sgt2 leeza atas entry yg buat hery rsa tergamam ni..hope 1 day kita akn ketemu dah kgsi kngn pahit mnis dlm blog ni..sgguh xsgka akan keluar entry mcm ni..sgt2 terima kasih!..sgt2..

    ReplyDelete
  2. ewah hairi ! hehe . dia memang best . tak pernah sombong :)

    ReplyDelete
  3. hazwan hairy >> nama yang tidak asing lagi dalam dunia blog :)

    santai leeza pun apa kurangnya. menjadi pengomen tegar dikebanyakan blog :)

    terima kasih sebab jadi pengomen tegar di blog niera :)

    ReplyDelete
  4. orang kata, lelaki yang bagi coklat kat perempuan ni lelaki yang sweet tau. sweet macam coklat ^^ untung lah kan.

    ReplyDelete
  5. hery blogger ohsem..tak sombong kan kan..

    ReplyDelete
  6. masuk sini lagi rsa cm nk simpan ja entry ni..haha

    ReplyDelete
  7. Wewitt~ makin pemes incik Hery kan leeza. Hoho. Yup. Silalah kenali diri beliau. Sure tak nyesal! =D

    ReplyDelete
  8. memang sempoi bro ni..blog dia pun meriah

    ReplyDelete
  9. ternyata beliau antara blogger yang sedang meningkat naik namanya... hehehe.. terbaiklah

    ReplyDelete
  10. tajuk tak ble blah la yunk.hahaha.....muntah jap~
    btw,lawa la namecard tu :)

    ReplyDelete
  11. pehh..kemain banyak gift dia bagi..pernah baca blog dia tapi xpernah komen..hehehe

    ReplyDelete
  12. erkkk..npe uni xnah kenal dia?

    ok2,,skg jugak uni g blog dia..hehe

    ReplyDelete
  13. hehe.. cantiklah cogan kata tu.. ^_^. memang rugi siapa tak kenal bro hazwan hairy

    ReplyDelete
  14. wah, entry khas nie.. hehe.. betul tu kak.. hazwan hairy nie blogger yg terbaik (Y) :D

    ReplyDelete
  15. huhu, kita baru knl dialah -_-'
    hehe

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. errmmm.. bagus, support menyaport amalan mulia ;)

    ReplyDelete
  18. Glamour rupanya anak mak si Hazwan Hairy ni... :)

    ReplyDelete
  19. wah entry special... tahniah!

    ReplyDelete
  20. wah best2 hadiahnye

    btw kad da smpai

    suke2 tenkiu

    ReplyDelete
  21. pernah gak join segmen beliau... dan skrg da masuk bloglist saya.. rugi kalau org aktif berblog ne tak terjah selalu kan

    ReplyDelete
  22. bila bloggers terkneal sudah bertemu..huhaha....:D bestnya kk dpt byk hdiah..ada coklat tu yg paling suka tu..

    ReplyDelete
  23. beliau memang seorang yang kreatif ...memang berbaloi kalau siapa tempah kat dia ;)

    ReplyDelete
  24. yes , pcl mmg kenal dgn Hairy...dan penah menang sijil dari segmen beliau...kalau bagus, baik mesti orang akan ingat punya..ikhlaskan diri..insyaAllah.

    ReplyDelete
  25. hazwan tu memang peramah orang nye ;) dulu dia blogger biasa2 je.. tp skrg da famous. masuk majalah~

    ReplyDelete
  26. Hai hazwanhairy :)
    Kreatif dan sangat berjiwa ya beliau tu.. Banyaknya gift yg leeza dpt.. Leeza pun sama hebat jgk. Tahniah utk korang :)

    ReplyDelete
  27. blog awk pn makin hebat... kalau awk sabar je berblog, x mustahil nanti awk blh jd cm die nie..

    ReplyDelete
  28. kawan blogger akhirnya jadi kawan karib ... tahniah ... kui kui

    ReplyDelete
  29. (",) santaileeza dah ade namecard... tandanya leeza dah semakin maju... tahniah leeza....

    ReplyDelete
  30. leeza...
    hairy memang terbaik...dan patut menjadi contoh buat semua... semangat anak muda yg cukup kental......

    ReplyDelete
  31. Wah semuanya hazwan hairy.. Malam ni tido teringat hazwan hairy.. Adehh.. Hehe

    BY: http://djdanchef.blogspot.com
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  32. banyaknya hadiah..erghh diap ade sijil lg..dia mmg rajin

    ReplyDelete
  33. byk jugak gift leeza dpt dari dia kan.. hehe

    ReplyDelete
  34. waahhh byknya dapat gift dari hairy.... best3x!

    ReplyDelete
  35. wah ! bestnya akak dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  36. Tak pernah jengah sane..nak folo la ^-^

    ReplyDelete
  37. menarik kan? hehee shida pun suka hehee..naseb calendar shida xremuk..fuhh~!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.