Thursday, January 3, 2013

Pelbagai Pilihan Roti Di The Loaf

The Loaf merupakan salah sebuah kedai roti pilihan leeza. Ada di antara roti yang dijual, bentuknya unik-unik belaka. Dan pastinya makanan tu yummiee... Kalau tak, tidak lah leeza review kan.. He he he.. Kali ni leeza share dua pilihan roti yang enak rasanya... Jomm lepak di The Loaf...

 
Klik Gambar untuk ke website The Loaf

Croissant -- ROCK (pilihan leeza)
Leeza panggil roti batu karang.. haaaaaa

Yang kedua ---ALMOND LEAFCROISSANT
Perghh yang ini... yummie juga... 

Demikianlah perkongsian yang serba ringkas ni. Lepas ni kalau leeza pergi lagi, leeza share lagi erk. Kalau u all ada info tentang The Loaf, silalah maklumkan...

Cawangan The Loaf :  
TELAGA HARBOUR PARK LANGKAWI
C9 Perdana Quay 
Telaga Harbour Park
Pantai Kok, Langkawi
07000 Kedah.

THE LOAF @ CENANG MALL 
Lot GF4C & GF4D Cenang Mall
Lot 2605 Jln Pantai Cenang Mukim Kedawang
07000 Langkawi Kedah

PAVILION KUALA LUMPUR 
Lot 3.13.00 & 14.12.02, Levels 3 & 4
Pavilion Kuala Lumpur
168 Jalan Bukit Bintang
55100 Kuala Lumpur

EMPIRE SHOPPING GALLERY 
LG23A Lower Ground Floor,
Jalan SS16/1, SS16 Subang Jaya,
47500 Selangor

BANGSAR VILLAGE II 
GF-2 & 5, Ground Floor
Bangsar Village II
2 Jalan Telawi Satu, Bangsar Baru,
59100 Kuala Lumpur

TOKYO STREET PAVILION LEVEL 6   
P6.35.00, Level 6,
Pavilion Kuala Lumpur
168 Jalan Bukit Bintang,
55100 Kuala Lumpur.

THE MINES 
L1-GK3B(p) The MINES,
Jalan Dulang, Mines Resort City,
43300 Seri Kembangan Selangor

GREAT EASTERN MALL 
Lot 17, Ground Floor,
Great Eastern Mall,
303 Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur.

IOI MALL PUCHONG 
Bandar Puchong Jaya
47170 Puchong

PARADIGM MALL KELANA JAYA 
Lot GB12 Level G Paradigm Mall
No. 1, Jalan SS 7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor.

TITIK SANTAI :: :: ::  
Kalau u all ada apa-apa info berkaitan tempat makan best, sila maklumkan pada leeza erk. Tak kesah lah kalau luar KL. Mana tahu leeza pergi holiday nanti senang.
 

39 comments:

  1. dah lama tak keluar beli roti2 camni, time duk hostel dulu selalu ada stok,, adoyai...

    ReplyDelete
  2. adeh, cawangan kat s'wk takde ke.adeh

    ReplyDelete
  3. pagi td sarapan roti tapi bukan yg jenis macam tu..., kalau dpt mau tak cukup satu..mmg npk lazat !

    ReplyDelete
  4. The Mines lah yg paling dekat.. nnti try.. hehe

    ReplyDelete
  5. wooo... mcam macam rota sekarang kan...

    ReplyDelete
  6. pilihan leeza memnag bijak... memang sedap roti batu karang tu.....

    ReplyDelete
  7. Saya memang gemarkan The Loaf! OMG rindunya..macam2 buns, croissant dan mcm-mcm ada disitu. Dessert yang menarik dan sedap.

    p/s: makan curi waktu dalam pantang bulan puasa di The Loaf Pavillion. Huhuhu...

    ReplyDelete
  8. yup agreed leeza..roti kat The Loaf nie memang sedap...tetiba plak rasa nak makan bakery..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. roti batu karang tu macam pelik je rupanya . hihi

    ReplyDelete
  10. sekali pandang nmpk pelik ja rupa..hehe..nnti nk try lah..

    ReplyDelete
  11. pelik bonar rotinya.. huhu.. afni de tmpt mkn mnarik.. jom mkn kt umh afni.. hehehe

    ReplyDelete
  12. pelik2 juga bentuk roti tu..huhu xpernah dengar pun Loaf

    ReplyDelete
  13. roti batu karang tu nampak tempting giler. T__T mana la nak cari kat JB ni.

    ReplyDelete
  14. dasyatnya rupa roti batu karang tu

    ReplyDelete
  15. alamak dekat melaka takde pon...

    ReplyDelete
  16. roti batu karang tu.. -.- plik plak tngok..

    ReplyDelete
  17. Pernah merasa sekali sedappppp nom nom nom

    ReplyDelete
  18. haaaaa, dulu slalu gak singgah bakery bak bagai. sekarang 7e jelah

    ReplyDelete
  19. wah ! macam sedap . harga mahal tak ? hehe

    ReplyDelete
  20. wah ! macam sedap . harga mahal tak ? hehe

    ReplyDelete
  21. takde kat area Terengganu pun T__T
    nak merasa yang almond tu. mesti sedap en

    ReplyDelete
  22. roti batu karang tu nampak sangat menakutkan lah.. rasa macam tak tergamak nak makan..

    ReplyDelete
  23. Ouch belum sampai lagi kat KB,
    lambat sikitlah nak merasa. hehe :)

    ReplyDelete
  24. namapak macam keras je roti batu karang tu . keras ke ? hehe . mesti manis .

    ReplyDelete
  25. roti..roti...

    mahal benor roti sekarang ni yer.

    ReplyDelete
  26. SEDAKKKKKNYE .. NPELAH KAT GANU XDE .. HIHI

    ReplyDelete
  27. belum penah tgk roti batu karang mcm tu..hihi..unik!

    ReplyDelete
  28. minum petang dgn roti ni best jgak ye.. haha

    ReplyDelete
  29. semua tempat jauh2 tak blh nk teringin sgt huhuhu..

    ReplyDelete
  30. Hai!!......cakap pasal The Loaf, saya baru jer gi kat branch di Sogo. Memang terbaek!!..Pics dah upload jadi senang2 tu jenguk la yer blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com
    Topik 100% makan..makan dan...makan tak der topik lain :)
    Dan kalu minat tu follow yer blog saya TQ TQ

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.