Saturday, January 19, 2013

Pemenang Segmen: Blogger Rojak Campur Aktif Meninggalkan Jejak

Pemenang Segmen: Blogger Rojak Campur (klik untuk view) Aktif Meninggalkan Jejak
SALAH SEORANG PEMENANG Segmen Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza ialah Ms Shasha, pemilik Blogger Rojak Campur...
Sepanjang segmen berlangsung, adik Shasha kita ni banyak meninggalkan jejak dan begitu aktif tarian zapinnya di blog santai leeza.  Dengan itu adik Shasha telah berjaya mendapat tempat kedua dan menerima review / promosi daripada santai leeza. Jom baca sedikit celoteh tentang blogger rojak campur ni.


Header yang simple ini sangat serasi dengan tuan punya blog. Sebab Shasha ni boleh dikatakan simple orangnya. Maksud simple leeza ialah dia tidak banyak kerenah dalam dunia blog. Seorang yang rajin meninggalkan jejak sampai adakala boleh terkejut beruk leeza sebab komen Shasha penuh dalam waiting list... Thanks so much dear....

Tapi sekarang ni Shasha sibuk agaknya, sebab jarang nampak komen daripada pemilik Blogger Rojak Campur ni. Miss u dear!! Rindu Shasha hantar kopi panas setiap malam, rindu roti canai yang dihantar setiap pagi.. petang pula, shasha akan hantar lempeng panas untuk leeza... Waaaaa... untungkan??? Kenalilah mereka mereka ini. Tidak mengharapkan balasan tapi cukup sekadar perhubungan antara blogger.

Kenali juga blogger di bawah ni : (klik untuk kenal mereka)
1. Mr Izwan
2. Hazwan Hairy 
TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza suka review blog kawan dalam erti kata actually tengah promote blog kengkawan!
 

24 comments:

  1. alahai, tomey je header dye.. jom terjah :D

    ReplyDelete
  2. patutler dia menang....
    sebab dia rajin berzapin rupanya.... he3..tahniah...

    ReplyDelete
  3. tu lah, FD tengok dia rajin singgah blog kak Leeza ^^ btw tahniah Shasha :D

    ReplyDelete
  4. huhuhu...pandai tarian zapin rupenya pemenang nie...
    p/s : dah mula busy utk bw sbb tak boleh kerap online...

    ReplyDelete
  5. untung la kalo dapat interim area kl jugak..sek apa tu?? interview spp dah ke?

    ReplyDelete
  6. untung la kalo dapat interim area kl jugak..sek apa tu?? interview spp dah ke?

    ReplyDelete
  7. oh shasha rupanya, hihi ... dialah kaki blogwalking tegar dan kaki ngomen tapi sekarang dia kata internet problem ;( .. hmmm bakal spm jugak dia tahun ni, alahai

    ReplyDelete
  8. Tahniah ms shasha yg cumil tu :)

    ReplyDelete
  9. ala.... x sempat join :[

    Tips Hilangkan Perut Buncit | Tips Cantikkan Perut | Senaman Untuk Perut Yang Cantik Klik Sini !

    ReplyDelete
  10. Tahniah shasha...salam perkenalan buat leeza drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. tahniah buat pemenang.. n leeza KA just wanna say TQ so much for all the support given to my blog, tq sudi singgah & berkomen, sgt2 KA hargai. cuma kekangan masa kdg x dpt nak jalan2 N BW , neway tq again ye

    ReplyDelete
  12. sungguh senang berkunjung ke blog bapak, blog nya sangat menarik dan infonya juga edukatif

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.