Tuesday, January 8, 2013

Review Mr Izwan: Pemenang Segmen

PEMENANG SEGMEN BLOGGER PALING SANTAI 2012 : MR IZWAN
Mr Izwan merupakan pemenang tempat ketiga segmen yang leeza anjurkan pada bulan Disember 2012. Segmen Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza telah berlangsung selama dua minggu iaitu pada 15-30 Disember 2012. Pemenang akan direview dan sekarang leeza akan cerita serba sedikit tentang blog Mr Izwan ni.

1. Header Blog Mr Izwan 

Header yang ringkas dengan memaparkan warna biru putih ini sungguh tenang mata yang melihat. Leeza tak pasti bila leeza berkenalan dengan Izwan. Yang pasti, izwan merupakan salah seorang yang rajin meninggalkan komen di entri-entri leeza. 

Bila izwan dah mula menari Tango di entri leeza, maka leeza pun dance hip hop lah kat laman dia juga. So kami pun menjadi antara pembaca tegar antara satu sama lain. Kan kan kan????? "Untunglah kita berkenalan..." hehehehe

2. Setakat ini, leeza boleh katakan tema warna blog biru putih, memang sedap mata memandang, bila sedap mata memandang, selesa jer nak membaca!!... Pujian yang leeza nak bagi di sini, pilihan dua warna ni memang NICE. Lagi-lagi birunya tu ada ton.. Cantik jerrrr.....

3. Selebihnya, leeza berpendapat blog izwan memang wajar u all terjah. Awak yang berbaju biru tu, kalau mencari pembaca & penari komen tegar, sila silalah follow dan berkenalan dengan izwan. Serius tidak rugi !!! TERJAH SINI CEPAT ......

4. Dedikasi leeza untuk Izwan (perghh macam dedikasi untuk kekasih plak.. kah kah #gurauan) ... Leeza nak ucapkan terima kasih sebab sudi mengomel di entri leeza. Moga kita terus berbalas kunjungan... Yang pastinya, terima kasih sebab tak jemu ke laman santai leeza... Yeahhh zaaaaa.....

Terus sukses ~

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza nak ucapkan ribuan terima kasih juga kepada semua yang sudi membaca entri-entri leeza ni. Kadang-kadang ke laut entri yang dibuat... hiiii :-)

20 comments:

  1. untung izwan....
    nanti nak pi terjah lah...

    ReplyDelete
  2. hahaha....aduss...tq leeza...

    ReplyDelete
  3. izwan memang rajin update entri..saya ni malas..tengok mood dulu..huhu

    ReplyDelete
  4. dah lma follow dgn beliau..heheh

    ReplyDelete
  5. sekala skali review blog org, pasti mereka rasa dihargai kan ^_^

    **result spp saya mungkin x lama lagi keluar..doakan yea ^_^

    ReplyDelete
  6. bertuahnya beliau direview oleh awak.hehehe.. apa2pun, tahniah kepada beliau.semoga akan terus bersemangat untuk berblog selepas ni...

    ReplyDelete
  7. nanti FD terjah blog beliau :D

    ReplyDelete
  8. hai izwan, ketepikan leeza. haha :PP

    ReplyDelete
  9. nice review :)
    jom terjah heheee..

    ReplyDelete
  10. asek citer kawen kondom zina kondom.. ahhaaKs

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.