Thursday, January 17, 2013

Sehangat Asmara: Rita Rudaini dan Adi Putra (GAMBAR)

SaLam Sejahtera ........

Rata-rata pengunjung yang datang bertandang, bercuti dan berlenggang kangkong di santaileeza.com, rasanya sudah tahu leeza minat dengan kak Rita Rudaini ni. Sejak kebelakangan ni, Kak Rita Rudaini selalu tampil dengan Adi Putra dan gabungan mereka kelihatan begitu serasi. Pada pandangan mata kasar leeza ni lah... Ouch... hehehehe

Apa-apapun, kali ni leeza nak berkongsi gambar yang dimuatnaik oleh kak Rita Rudaini dalam instagramnya. Dah nama pun leeza minat, so leeza pastinya tengok dengan terperinci gambar-gambar tu. Yeah zaaa.... 

Kredit daripada Instagram Ritrud727

Sehangat Asmara mula ditayangkan pada 21 Januari, menggantikan Adam dan Hawa.
(MUSTIKA HD, 134 sahaja yang ada)

Jumlah episod drama Sehangat Asmara : 33 Episod !

Bila tangan santai leeza gatal, maka jawapannya macam kat atas ni.
Rajin sangat edit gambar artis, gambar sendiri terbiar.!
Rita Rudaini! la la la la

1. Handsome Adi Putra berpakaian segak macam tu. Ouch....
2. Ayu kak Rita Rudaini !

Gambar atas ni disunting oleh Kak Rita Rudaini sendiri.! :-)

SINOPSIS SEHANGAT ASMARA : (kredit sini)

Cinta pandang pertama Kamalia Nalwa dan Zainal Arief memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga.

      Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti. Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji bahawa dia akan kembali lagi. Selama sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara.
      Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.
       Benarkah dia membenci lelaki itu? Hipokritkah Zainal ketika mengatakan bahawa hanya Kamilia yang bertakhta di hatinya?
 Leeza akhiri dengan OST Sehangat Asmara ! 

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza rasa entri kali ni panjang bebenor! Terima kasih pada yang membaca. dan hope u all tak jemu dengan entri leeza. 
 

35 comments:

  1. rajinnyer edit gmbar.. cntik.. klau kk rita nmpak msti suker..

    ReplyDelete
  2. Adi putra sangat hensom lah! Ouch jugak.hehe

    ReplyDelete
  3. adi putra memang kacak, rita memang cntik.. hee ^^,

    ReplyDelete
  4. sehangat asmara ni dari novel kan...

    **oh interim..saya pon masih interim..tunggu lantikan spp...rasanya x lama dah nak kuar result temuduga tu...

    ReplyDelete
  5. cantiklah rita bertudungkan.. :)

    Umah nur xde mustika HD..
    xdapat tgkkk..huhu

    ReplyDelete
  6. mesti best gila cita ni..rita plak tu berlakon..haha..suka gila dkt dia ni!

    ReplyDelete
  7. Rasa nye xdpt nk nengok cite ni. Sobsob

    ReplyDelete
  8. Rasanye xdpt nk tgk cite ni. Sobsob

    ReplyDelete
  9. macam best je cerita ni, hhuhu! =D

    ReplyDelete
  10. salam leeza :)

    dua2 memang pelakon mantap...sebuah lagi drama yg diangkat dari novel kn...:)

    ReplyDelete
  11. cerita baru ea? sejak dok kat kampus tak sempat nak melayan citer2 kat tv..sob sob..huhu

    ReplyDelete
  12. suka pic yg edit leeza dgn rita...cute

    ReplyDelete
  13. suke tgk dua org nih..sweet ^^

    ReplyDelete
  14. tu dia.... adik rita dah bukak cerita...... remy pun suka dgn lakonan rita.... nak layan lah drama nie...... dh start dah kan....

    ReplyDelete
  15. dgr2 junior yg baru ni ramai dapat interim ke sjkc/sjkt..leeza dpt ke??

    ReplyDelete
  16. Memang cerita yg akak tunggu2 ni tau..minat sgt ngan Rita ni..

    ReplyDelete
  17. Rita berlakon? hehehe xD ..tidak sabar ku menunggu ,kihkih

    ReplyDelete
  18. wah...rajinnya edit gambar..hehehe..tapi tgk thriller nie pun macam best gak..tapi sebab drama series payah skit nak follow..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. dah habis Adahm & Hawa, layan Sehangat Asmara lah pulak lepas ni ^^

    ReplyDelete
  20. Ganti Adam dan Hawa? Kena tengok ni. Hehehe

    ReplyDelete
  21. x sabar nak tengok...sib baik novel dia dah baca...

    ReplyDelete
  22. wah!! lepasni ada lg drama yg diikuti

    ReplyDelete
  23. bakal meletup nie...huhuhu....

    ReplyDelete
  24. haha.. betul2 peminat eh? lol. kali terakhir apple dengar pasal Rita Rudiani ialah dia da ok dengan Lisdawati. terbaca gosip kat yahoo. lol. apa2pun, semoga cemerlang kerja2 mereka.

    ReplyDelete
  25. Sy suka adi jadi jahat..hehehe

    ReplyDelete
  26. sangat hensem adi putra..aushhh..

    ReplyDelete
  27. timbul pula gossip pasal mereka nanti haha

    Tips Hilangkan Perut Buncit | Tips Cantikkan Perut | Senaman Untuk Perut Yang Cantik Klik Sini !

    ReplyDelete
  28. wah dia comel kan:)

    ady putra hensem..:)

    ReplyDelete
  29. mst gempak cerita ni nanti kan hehee :)

    ReplyDelete
  30. Hadoiyaiiii novel ni lah yg diorg dok pasing2 kat opis. Dah bbrapa yg khatam sblum drama bermula. Mcm tulah diorg ni, bila dengar jer ada novel nk di dramakan/filemkan...sebok sumer nk baca novelnya dulu

    ReplyDelete
  31. pergh !! cam best je citer ni :)

    ReplyDelete
  32. Tlh berkali2 tonton sehangat asmara, rasa2nya gandingan adi dgn rita amat serasi & mantap sekali.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...