Wednesday, January 9, 2013

Serai Empire Shopping Gallery: Pavlova vs Swiss Passion

SaLam Sejahtera ...

Pada mereka yang mencari tempat makan yang best, marilah singgah ke Serai Empire Shopping Gallery Subang Jaya. Leeza boleh jamin, anda semua tidak akan menyesal. Harga yang sederhana namun memuaskan hati. Sudah beberapa kali terjah ke Serai ni. Baiklah, kali ni leeza lepak dan menikmati 3 hidangan .. Jom tengok gambar ...

3.5 / 5 bintang
 Ni hidangan kak noraini.. Tapi sempat juga leeza telan. Yummie sangat.. 
Yang paling romantik ~ suapan oleh kak noraini.. Haaaa... Pecah perut leeza..

4 / 5 bintang (Pisang Goreng - suka hati jer leeza letak nama)
Ni hidangan leeza. Bedal 2 setengah pisah tu... 1 setengah lagi.. kak noraini bedal...
Sedap juga pisang makan dengan ais krim !!

5 / 5 bintang (Swiss Possion)
Sedap sangat sangat sangattttt.....
Minta tolonglah anda semua cuba makan....

ni mestilah leeza bagi 5 /5 bintang
(Pavlova forever)

Ni makanan keseluruhan kami... Haaaaaa

Mana air kami?? Air kami order yang sama seperti sebelum ni. Jom terjah air yang buat air liur kami mengalir... (Klik Sini : Love Serai Empire)

ALAMAT : 
LG37, Empire Shopping Gallery,
Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya.

** Masa makan ni, leeza perasan yang leeza dan kak noraini sebenarnya tengah kelaparan. Actually bukan kelaparan, tapi kebuluran. OMG.. Muka selamba jer lah, pinggan licin tak tinggal apa-apa kot kami bedal. Ouch... 
** Perjalanan pulang .. hujan dan jalan sesak... masa tu plak ada tuntutan alam.. Stress....

TITIK SANTAI :: :: ::  
Terima kasih kak noraini. Serius sangat best lepak dengan akak dan thank yer bagi i tumpang di rumah u... haaaaa ~
 

25 comments:

  1. perghh mmg terliur gila tgk mknan ni..haha dh xpernah mkn pavlova...

    ReplyDelete
  2. hehe mmg kne mkn licin pun kak..baru la x mbazir...

    ReplyDelete
  3. ada jugak yg g mecari pavlova ni kang.. huhu

    ReplyDelete
  4. tu laa, lenkali buang dulu apa2 yg patut2 kt bilik air sblom jalan balik tgh jem pulak tuu..,Uuhuu

    ReplyDelete
  5. gambar makanan je tu. memang terliur la. dulu dok batu 3, empire tu tak siap pon lagi.hmmm

    ReplyDelete
  6. pergh!!! menusuk kalbu betul!

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum leeza...sedapnya...:)

    ReplyDelete
  8. nak pegi try la sekali nanti. tak jauh dr rumah tu

    ReplyDelete
  9. pisah? bhahahhaha LOL...err, nampak sedap tp harganya mcm mana?? mesti kurus jugak dompet dibuatnya =.='

    ReplyDelete
  10. Oh pernah pergi dah ...memang tak menyesal pergi sana . Perut kenyang ,hati pun senang especially Pavlova forever ,aihhh menusuk kalbu, haha

    ReplyDelete
  11. Pergh. Nampak sedapp.. Teringin makan pavlova tu.. Sampai skrg tak penah cuba lagipun xtau nak cari kat mana huhu

    ReplyDelete
  12. wahhh...sedap semacam jer...hihi..

    ReplyDelete
  13. wah ! sedap nye . ehehe . macam teringin pulak :p

    ReplyDelete
  14. waaa. pavlova..pisang goreng kan tu..

    ReplyDelete
  15. Balas komen..hihi..ya kak..en Lokman yg ajar..np ek kak?

    ReplyDelete
  16. sedpnya leeza..terus rsa lapa tau hik3.. :)

    ReplyDelete
  17. pergh!!!
    restaurant nie lagi..... nak kena pi empire nie...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.