Wednesday, January 16, 2013

Suasana Hari Pertama Malaysia Open 2013

Suasana Hari Pertama Malaysia Open 2013, Masuk Percuma Namun Masih Belum Dapat Sambutan
Semalam leeza gagah juga pergi ke Stadium Putra Bukit Jalil untuk menyaksikan pusingan kelayakan. Hmmm, rasa agak tenang, tidak sesak pun, parking pun dekat sangat. Haaa tapi comform hari Sabtu dan Ahad ni, keadaan tak macam ni. Oklah tak perlu dibincang banyak sangat... Jomm Roll Gambar ...

 Kosong tak Stadium Putra Bukit Jalil ... :-p

Suasana Hari Pertama Malaysia Open 2013 : Gabungjalin semua gambar!

Perlawanan Hari Pertama Malaysia Open 2013 : Pusingan Kelayakan (2)

Entri sebelum ni kan leeza kata nak tengok pelapis negara iaitu Misbun Hamdan beraksi.. Malang, leeza tak sempat tengok pun, tahu-tahu dia dah kalah. Tak per lah.. Masih ada peluang lagi tu. Lagi pun dia baru 22 tahun! Ranking ke-86, dikalahkan oleh Chen Yuekun dari China, rangking ke-52.
Ada dua orang lagi pemain muda negara yang beraksi iaitu Zulfadli dan Liew Daren. (kategori perseorangan lelaki). 

KEPUTUSAN PUSINGAN KELAYAKAN 1 : KLIK HERE

TITIK SANTAI :: :: ::  
Hari ni lepak di rumah sahaja, merehatkan diri. 
Jumaat serbu stadium!!
 

26 comments:

  1. salam leeza :)

    sedih jgak bila anak misbun kalah di awal2 perlawanan lagi...tapi semoga dia dpt tambah pengalaman.

    ReplyDelete
  2. aik, stadium kosong. takde supporter ke..

    ReplyDelete
  3. masih byk kosong lagi seat penonton

    ReplyDelete
  4. dah last-last nanti mesti penuh..

    ReplyDelete
  5. PASTI seronok dapat menyaksikannnya secara langsung. belum berkesempatan agi buat masa ini

    ReplyDelete
  6. salam singgah...Lieza ni betul2 minat sukan yer. Tapi mmg seronok tgk live daripada kat TV.

    ReplyDelete
  7. org keja xdk spa nk pegi weeknd msti ramai....

    ReplyDelete
  8. waktu keje mmg stadium kosong. tambahan lagi ade p'lawanan bola..dkt final mesti penuh.

    ReplyDelete
  9. kesiannya...jam berapa ni? takkan takde sokongan dari mana2? sedihnya..

    ReplyDelete
  10. sabtu ahad ramai cuti,mesti penuh..:)

    ReplyDelete
  11. final nnti penuh lah tu.. tap kureng pemain2 ternama kot

    ReplyDelete
  12. adoyai..kesian dia..lan rasa pun camtu, ,maybe awal2 nie ramai yang tak dpt datang sebab masing-masing tengah kerja..mungkin crowd weekend nanti lebih meriah..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. xramai dri luar yg bertanding..

    ReplyDelete
  14. Awal pulak kalahnya anak misbun ni. Macam kurang sikit je bakat dia ni.

    ReplyDelete
  15. patot la masa ngajar aritu ade tnya students sape person yg diorang admire..pastu ade yg jawab misbun hamdan..huhu

    ReplyDelete
  16. berharap juga anak misbun ke final tp da kalah awal2..

    ReplyDelete
  17. ana misbun sidek tu kena berusaha keras lagi.. dia mempunyai seorang ayah yang sangat hebat.. dan dia kena ambil peluang itu untuk belajar bersungguh-sungguh dengan ayahnya tu.. :)

    ReplyDelete
  18. teringin gak nak pi tapi takde spe nk bawk

    ReplyDelete
  19. wah, bestnye kalau pergi time-time mcm nie.. tak ramai.. tak sesak.. aman sikit.. hihi

    ReplyDelete
  20. Majulah sukan untuk negara! tapi saya sendiri jarang tgk sport badminton bola semua.. hehe

    ReplyDelete
  21. eh eh kosongnya stadium yer . hehe

    ReplyDelete
  22. wah..beznya dpt pg tgk live..hihi..Eyz dtg nak jenguk kak Leeza..hihi..akak dpt posting kat mne?

    ReplyDelete
  23. Leeza...mmg tk miss ke tengok kt stadium?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.