Wednesday, January 16, 2013

UNDI: Anugerah Bintang Popular Berita Harian

Anugerah Bintang Popular Berita Harian: Ramalan Leeza jer, Anda pula? 
Entri kali ni leeza buat sekadar perkongsian bersama. Pendek kata semua finalis memang hebat-hebat... Ada kategori yang sukar dijangka siapa yang sewajarnya. Apa-apapun kita tunggu dan lihat siapa yang menang. He he he

Jom lihat finalis.. Di sini leeza masukkan gambar finalis untuk Artis Lelaki dan Wanita baharu popular. 

ARTIS LELAKI BAHARU POPULAR
1. Aiman Hakim Ridza
2. Izzue Islam
3. Jimmy Palikat
4. Shah Iskandar
5.Taiyudin Bakar

ARTIS WANITA BAHARU POPULAR
1. Ainan Tasneem
2. Emma Maembong 
3. Hanez Suraya
4. Nad Zainal
5. Wawa Zainal
Dah tak ada gambar .... sorry!!  


ARTIS DUO / BERKUMPULAN POPULAR
1. Black & Malique
2. Hafiz & Adira
3. Jimmy Palikat & One Nation Emcees
4. Mojo
5.  Sleeq & Najwa Latif

PENYANYI LELAKI POPULAR
1. Aizat
2. Black
3. Faizal Tahir
4. Hafiz
5. Hazama

PENYANYI WANITA POPULAR
1. Jaclyn Victor
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah
4. Stacy
5. Yuna 
 
PELAKON TV LELAKI POPULAR
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Beto Kusyairy
4. Fahrin Ahmad
5. Johan As'ari

PELAKON TV WANITA POPULAR
1. Fasha Sandha
2. Izara Aishah
3. Nabila Huda
4. Siti Saleha
5. Neelofa

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Bront Palare
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak

PELAKON FILEM WANITA POPULAR
1. Lisa Surihani 
2. Maya Karin
3. Neelofa
4. Yana Samsudin
5. Nora Danish 

ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
1. Angah
2. Jepp
3. Johan
4. Nabil
5. Zizan Razak

ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
1. Aliza Abdullah @ Enot
2. Didie Alias
3. Jihan Raja Lawak
4. Norkhiriah
5. Sharifah Shahira 

PENGACARA TV LELAKI POPULAR
1. AC mizal
2. Aznil Nawawi  
3. Awal Ashaari
4. Faizal Ismail
5. Zizan Razak

PENGACARA TV WANITA POPULAR
1. Adibah Noor
2. Didie Alias
3. Fara Fauzana
4. Neelofa
5. Sharifah Shahira

PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
1. A.G.
2. Faizal Ismail
3. Halim Othman
4. Nabil
5. Johan

PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
1. Abby Fana
2. Dj Lin
3. Fara Fauzana
4. Linda Onn
5. Raja Azura
 
TITIK SANTAI :: :: ::  
Entri ni sekadar suka-suka... Nak undi, jom hantar borang macam kat bawah ni... he he he :-p



25 comments:

  1. jimmy palikat pon popular jgk ke? hehe

    ReplyDelete
  2. semua ada peluang yang sama.. sukar nak jangka.. dah tak ada yang betul2 leading...

    ReplyDelete
  3. jom pakat undi artis kegemaran masing!

    ReplyDelete
  4. Arol harap Jihan menang Artis Komedi Wanita sebab Arol minat dia. Hehehe! Agak-agaknya, siapalah Bintang Paling Popular erk? Macam susah nak agak. :)

    ReplyDelete
  5. Arol harap Jihan menang Artis Komedi Wanita sebab Arol minat dia. Hehehe! Agak-agaknya, siapalah Bintang Paling Popular erk? Macam susah nak agak. :)

    ReplyDelete
  6. PENGACARA TV LELAKI POPULAR ?
    errr, zizan razak kot..

    ReplyDelete
  7. lebih kurang sma ja pemilihan kita..bahahah

    ReplyDelete
  8. welll....I tetap pilih Shila Amzah!!!

    ReplyDelete
  9. yang part artis berkumpulan duo tu lan rasa black ngan malique menang kot..hahaha..yang lain tu no komen sbb semua pun best2..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. jom kita undi ramai2....pilih ikut selera masing2.....

    ReplyDelete
  11. mungkin zizan boleh menang 2 anugerah..hihi

    ReplyDelete
  12. wah..dah mula undi ke????
    p/s: amek gmbar paper tu..blh kan ?

    ReplyDelete
  13. Kita tgk, siapa yang kena..hihi

    ReplyDelete
  14. Apsal nama akak tak da dalam senarai yek..Muahahaha...

    ReplyDelete
  15. adoiii pening xtau sape yg layak kan heheee..

    ReplyDelete
  16. Leeza, penyampai radio tu dah tk relevan laaa nk pilih FBI tu sbb CiM rasa dia dh hilang taring laaaa...
    It just my opinion...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.