Tuesday, February 19, 2013

Aseana CafeBar KLCC

Aseana CafeBar KLCC
Teman kawan pergi KLCC then lepak makan kat satu cafe kegemaran husband kawan iaitu Aseanna CafeBar KLCC. Leeza masa tu dah kenyang so tak lah order makan, just order air untuk cuci-cuci mulut. Heheehehe.... Jom roll gambar makanan simple kami ni....

 Ni air pilihan leeza... Minum ni pun dah kenyang lah korang...
Apa nama air ni tah, lupa lahh... adoi....... sorry ~

Aseana CafeBar KLCC
Ni spegetti kawan leeza tu...
satu perkara yang leeza nak puji tentang akak ni, dia seorang yang TEGAR kalau bab makan.
Memang best lah layann kerenah akak ni... 
Moga kita kekal berkawan selamanya kak... Sampai anak cucu cicit pun. hehehe

Menu - Aseana CafeBar KLCC
 Dari tadi dok mengomel, ni lah kedainya...
ASEANA CAFEBAR 
Ada masakan melayu dan western..
Yang best ada kek.. Tapi leeza tak try lah.. Sebab serius kenyang masa ni..

Jom Pergi - Aseana CafeBar KLCC
 Ni bunga hidup tau... cantik jer tengok bunga dua kuntum ni. 
Apa nama  bunga ni erk? 
(FAIL lah bab-bab bunga ni)

NAK CERITA LAGI NI PASAL KLCC....
KLCC memang satu tempat yang jarang sekali kaki leeza jejak. Nak tahu sebab apa leeza tak suka pergi KLCC....
  • Butik-butik kat situ serius bukan citarasa leeza. Maksud citarasa leeza ialah leeza belum mampu nak beli pakaian kat KLCC tu. huuuu..... kering kontang dompet kalau shopping kat sana rasanya.
  • Parking kat KLCC ni HOT sangat erk.. Kali ni leeza dan kawan terjah KLCC kena RM10.50... dari kul 10am smpai lunch hour gitu lah.. tak ingat sangat..
  • KLCC ni boleh tahan ramai orang gak erk.. Sama lah macam Mid Valley dan Times Square (hujung minggu)....
1 Sebab jer suka pergi KLCC... sebab nak terjah kedai buku KINOKUNIYA yang ada kat KLCC.

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza jarang sekali ketemu jodoh dengan KLCC.... la la la la
Apa cabaran yang akan aku lalui hari ini di sekolah? 
 

38 comments:

  1. buat sis rase lapar pulak...
    love spagetti..huhu

    ReplyDelete
  2. ooo mahai rupanya kos nak melepak dan shopping di KLCC ni yer.. jaa dah bertahun tak pergi.. last pergi 8 tahun dulu.. tu on akak yg bawak...heee!

    ReplyDelete
  3. Bagus la Leeza. Buku jgk yg dicari :) kita sama. Suka kedai buku. Tp popular pun dh ckup dh hehe

    ReplyDelete
  4. ada la skali dua masuk...bergambar jerr, x soping pon dlm klcc

    ReplyDelete
  5. Amboih..nampak sedap..terliur jap.. :D

    ReplyDelete
  6. aseana nie sebanarnya not bad gak kalau nak melepak..hehe..dulu suka gi klcc sebab dekat dengan rumah..at once klcc tu just a walking distance from kampung baru..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. best sedapnya mknan tu..hahaha..pasal parking artu hery parking msa g event petronas tu rm25 ok! hahaha...

    ReplyDelete
  8. nak gi cafe ney time perut lapar boleh lah leeza..

    ReplyDelete
  9. Inilah bunga kembang setaman namanya.... next time cuba pergi kat restoran fast food WENDY'S best gak tau

    ReplyDelete
  10. aku suka yg spegetti tu jer harap maklong

    ReplyDelete
  11. KLCC..anak pcl ajak pegi sini bila cuti..asyik x menyempat jer.

    ReplyDelete
  12. Salam.

    hehehe, sama la kita leeza..klcc cuma dpt cuci mata je,nak membeli-belah tak mampu lagi.

    Yang mampu cuma makan2 je kat sana.. tu pun salunya McD n kepci..sedih tol,hik3

    ReplyDelete
  13. window shopping ejr kat klcc.. :)

    ReplyDelete
  14. air pun dah sedap...hehehe..minta sikit boleh??

    ReplyDelete
  15. klcc gah segah parkingnya...remy pernah kena sampai rm15..padahal kejab jer.....
    tapi byk pilihan kat klcc.... mudah sikit nak pi sebab ada star....

    ReplyDelete
  16. windows shopping pun jadila kan..

    ReplyDelete
  17. KLCC sesak sangatkan..hari tu nur kena parking rm28 hengget...

    tkejut beruk..hihi

    ReplyDelete
  18. kat luar ada yang parking lagi murah tapi kena jalan la sikit..

    ReplyDelete
  19. KLCC.. Hanya yang berkemampuan.. pada aku berlari-lari di tapak padangnya sudah cukup bagiku..

    ReplyDelete
  20. Itu bunga daisy kalau tak silap. Arol pun dah lupa bila kali terakhir jejak KLCC. Kalau pergi pun, mampu window shopping jelah. Hehehe! :D

    Harga makanan/minuman kat Aseana CafeBar tue berpatutan tak?

    ReplyDelete
  21. Nmpk sungh lazat mkn dctu..KLCC kadang2 je g..tmpt high class..(-_-)"

    ReplyDelete
  22. wow. spegetti tu warna kuning. xpernah tengok lgi.hehe

    ReplyDelete
  23. kat KLCC erk? kene cuba lepas nie.. hehe

    ReplyDelete
  24. mahalnya parking?! FD tak tau pulak parking mahal macam tu sekali sebab selalu kalau pi sana, naik public transport je.
    btw macam sedap je air tu :D

    ReplyDelete
  25. Siap ada bunga hidup lagi..
    Ada klaaaaaassssss kedai ni

    ReplyDelete
  26. leeza dan makan xdpt dipisahkan

    siyes xmampu nk g klcc smate2 tgk butik2 pastu air liur ditelan hahaha

    ReplyDelete
  27. air and makanan tu nampak sedap!

    ReplyDelete
  28. nk shopping sana kena bwk duit byk2. hehe

    ReplyDelete
  29. tengok air tu terus terleleh leleh...

    ReplyDelete
  30. leeza ..msa shida jalan2 Kl pun mmg penuh dgn org kdg2 shida pon rimas ^_^

    ReplyDelete
  31. standard laaa parking kat KLCC tu. kat jb ni ada serupa mcm tu, City Square, kalau tngok movie then makan then ronda2 cuxi mata, sedar2 dh petang, parking leh cecah lbh 12 hengget

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.