Tuesday, February 12, 2013

Beli Antivirus Terkini SINI

Beli Antivirus Terkini SINI


Semalam leeza buntu nak cari antivirus kat mana, akhirnya bertemu kat satu laman ni ada jual Antivirus yang TERKINI dengan harga yang baik. Nak pergi Plaza Low Yat atau The Mines, serius malas nak keluar rumah. Dah seminggu gak lah lap top ni tak ada Antivirus. 

Leeza beli  Bitdefender Internet Security 3 PC (3 Years) @ RM65. Antivirus ni telah direkeman sendiri oleh penjual tersebut. Mula-mula ingat nak pakai jer Kapersky, tapi yang ini harganya lebih baik dan perlindungannya lebih baik. Jadi layann jer lah... Jenguk SINI jika berminat.

Lega rasanya dah ada ANTIVIRUS dan 3 tahun pulak tu. Actually leeza guna 1 PC jer.. lagi 2 tak guna pun. Sebab harga Bitdefender Antivirus 1 PC (3 Year) @ RM54. Beza RM10 .. Jadi leeza beli jer yang untuk 3 PC, kot kot nanti kalau ada kawan-kawan or desktop kat rumah punya antivirus dah tamat, boleh ler guna terus yang ini.


Bitdefender Internet Security 2013
DOWNLOAD PRODUCT BITDEFENDER INTERNET SECURITY dan PRODUCT YANG LAIN, SILA KLIK SINI ...

CARA MEMBELI ANTIVIRUS : 
1. Isi borang di SINI 
2. Tunggu CD KEY : dihantar melalui E-mel
3. Dalam masa yang sama, korang boleh download antivirus terkini yang korang beli tu. SINI
4. Dah ada CD KEY, dah ada perisiannya, maka INSTALL seperti biasa.
*Pembayaran boleh guna AmBank, Bank Rakyat, Bsn, Bank Islam, Cimb, Maybank , Public Bank, Rhb Bank, Hong Leong Bank.
**Kami hanya menjual KEY ACTIVATION sahaja tanpa melibatkan produk fizikal.. 
**Setiap key antivirus adalah * ORIGINAL * VALIDATE * GENUINE * dan perlu diaktifkan secara online. Setiap key yang mempunyai masalah boleh ditukar key yang baru..Itu jaminan kami


Kalau korang ada pertanyaan, sila rujuk maklumat berikut.
Kamarul
H/p : 0129382599
Email : redleaz@yahoo.com

*Masa leeza mesej dan tanya macam-macam, Mr Kamarul ni dengan baiknya menjawab persoalan-persoalan leeza. TQ bro!

TITIK SANTAI :: :: ::  
Kadang-kadang perasaan malas nak beli kat kedai melebih2. Dunia sekarang mudah, semua ada kat on9. Leeza beli produt ni pukul 9pm... Dalam sejam setengah leeza dah dapat CD KEY. 
 

22 comments:

  1. Wah, nak belilah. Tengah cri antivirus tuk lappy nie

    ReplyDelete
  2. Antivirus BitDefender ni memang terbaik.. Wan pakai yang free version pun dah jaga baik.. cuma tak fully protected :D

    ReplyDelete
  3. remy beli trend micro dulu utk setahun...lepas tu terus sambung thru online...ambik 2 tahun percuma lagi setahun...terus sampai 2015... lega..so far sentiasa hapdet.... ok...

    ReplyDelete
  4. Skg ni takde yg free ek? Free pun tak berkualiti.. Dunia ohhh Duniaaa

    ReplyDelete
  5. wah ! bagus nie . ehehe . mun pun ta taw laptop mun pakai security ape :p

    ReplyDelete
  6. saya dari dulu lagi duk guna kaspersky je.

    ReplyDelete
  7. perasan jugak banyak orang offer servis nei.... bagus jugak kan...tak perlu kuar pegi beli kat kedai pc....hehehehe

    ReplyDelete
  8. lappy farani pun dah tunggu masa.uzuq

    ReplyDelete
  9. sekarang ni guna antivirus avira yang free je.. tapi rasa cam tak berapa selamat.. kesian lappy kita lau kena serang hihi.. pas ni mungkin bole cuba yang ni.. thx leeza 4 da info..

    ReplyDelete
  10. FD tak tahu notebook FD ni ada antivirus ke tidak =='

    ReplyDelete
  11. halamak...pcl baru je beli mggu lps, emm kalau tak nak juga tumpang leeza punya AV yg nih...haha.

    ReplyDelete
  12. akan pertimbangkan nk beli sbb dh nak xpired ni. thanks leeza

    ReplyDelete
  13. Beli online lagi mudah kan.... segala cepat dan pantas...

    # ni jenama baru ke? sblm ni tak pernah dengar pun....

    My recent post : Eveningness vs Morningness, Anda yang Mana Satu?

    ReplyDelete
  14. aie guna antivirus dari microsoft jer..antivirus MSE..

    ReplyDelete
  15. lan punya antivirus pun dah expired nie..tak beli lagi yang baru..so far leeza pakai bitdefender okay tak??igt nak tukar laaa, tamau pakai avira dah.hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. aku pernah gak tolong member jual antivirus kat blog. tp skang dia x jual dah.

    ReplyDelete
  17. Salam semua. Yang minat boleh beli kat web ni: http://antivirusori.com/wp

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.