Thursday, February 28, 2013

Empire Shopping Gallery: Anda Berani Cuba Ni?

Empire Shopping Gallery: Anda Berani Cuba Ni?

Siapa yang pernah pergi Empire Shopping Gallery?? Setiap kali leeza pergi sana, mesti leeza nak cuba permainan ni. Tapi setiap kali tu juga, leeza dah makan sampai kenyang kat Restoran Serai, so takut termuntah plak pavlova yang awesome di Restoran Serai, Empire Shopping Gallery.

Rasa-rasanya u all berani tak cuba benda ni... Haaaa 
 RM10 sekali naik..
Kalau dua kali naik .. RM15

Dari tingkat atas sekali ... 
emmm, leeza tengok jer lah.. nak main.. entah bila...

** siapa-siapa yang nak main ni, sila ingat jangan sesekali anda menjerit walaupun anda takut saat itu. Sebabnya, nanti satu mall tu dengar suara anda dan menoleh ke arah anda... Huuuuu...

TITIK SANTAI :: :: ::  
Kalau anda rasa anda berani, jom cuba... Rasanya next time, leeza kena main ni dulu baru makan.
#Tengah Cari Masa Nak Blogwalking 

38 comments:

  1. Err...mesti menjerit punyalah..
    tak kan tak menjerit...berbelit tu...
    sereem..!

    ReplyDelete
  2. tak pernah sampai ke sana...asyik lalu jer otw balik dr UiTM :)

    ReplyDelete
  3. huhu..tak berani..nanti time turun kaki mcm tak pijak lantai...semuanya nampak berpusing..:)

    salam kenal & follow leeza

    ReplyDelete
  4. insyallah akn try bile smpi ke kl..hihihi

    ReplyDelete
  5. Aduih.. tak berani la Leeza...takottttt!! Anak saudara lelaki dua orang dah try. Diorang dah sekali naik nak naik lagi...huhuh

    ReplyDelete
  6. muntah ijo mak kalau naik menda ni.

    ReplyDelete
  7. berpikir dulu baru blh melakukkan..haha..ngeri jga ni..

    ReplyDelete
  8. belum pernah naik ni.. teringin juga.. lau muda2 dah naik kot.. hihi

    ReplyDelete
  9. Tak ler jerit..huhuhuuh
    Menarik ini!!

    ReplyDelete
  10. hahahahaha...macam best aje...=D

    ReplyDelete
  11. wahh..bestnya kak!kat mana ek nie kak?

    ReplyDelete
  12. takpe kak kalau jerit..bleh popular ckit lantangkan suara..keke

    ReplyDelete
  13. Empire Shopping Gallery kat mana ey?? nak cuba laa..macam menarik giler... jommmm

    ReplyDelete
  14. selalu lalu depan tapi tak pernah teringin nak singgah. hahaa. baru tau ade mende ni kat sana.

    ReplyDelete
  15. As Salam Lyzaa...

    Dah lama tak jenguk blog Lyzaa...anyway mcm best jer neda alah ni...hehehe....

    Anyway betui ka tak leh nk tengok video tu?

    ReplyDelete
  16. mmg nk try

    xpenah p

    tapi harusla jerit kan

    itu kepuasan heee

    ReplyDelete
  17. la permainan ke..ingtkan jalan kecemasn..haha

    ReplyDelete
  18. wow! seriously tak tahu!macam best jek! nak g la nanti

    ReplyDelete
  19. pehhh, kalau kite pun kak takut nak naik. lagi2 lepas makan. confirm termuntah T__T

    ReplyDelete
  20. waaah.. hana ingat kat oversea ja ada benda ni kat malaysia pun ada .

    kena bayar rupanya. mahal plak tu..tapi kalau hana, confirm hana naik. hehehe

    ReplyDelete
  21. setiap kali lan datang empire mesti tengok slide nie...rasa cam nak test pun ade gak tapi sebab pakaian tak sesuai lan lupankan je laa niat tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. Masa pergi kl baru ni ingat nak singgah..apa benda tu?

    ReplyDelete
  23. fuhh,takut giler,kat mana ni? name the place pliss

    ReplyDelete
  24. jom-jom. ajak blogger lain jom.

    tapi kat mana ni?

    ReplyDelete
  25. teringin nak naik... tapi takut org gelak... dah tua2 bangka nak main benda tu....he3

    ReplyDelete
  26. salam...memang x berani, tapi mmg suka mencuba. Ok nak cuba jugak satu hari nanti..

    ReplyDelete
  27. kalo lepas mkn baru naik alamatnya...muntah ler bila dah trun..haihhh~!

    ReplyDelete
  28. ohoiii..nak main! nak main!

    Empire Shopping Gallery kat mana ek?

    ReplyDelete
  29. ni yg kat subang tu erkkkk....mmg nk try, aruti pi kl tk sempat nk gi. i will in there & shout sekuat hato soon..tk kiralah siaa pown nk tengok

    arghhhhhhh!!!!!!

    ReplyDelete
  30. haha . teringin nak cuba naik tapi takut la :P

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.