Saturday, February 2, 2013

Pusat Sumber Pendidikan KL: Rujukan Penyelidikan Tindakan

Pusat Sumber Pendidikan KL: Rujukan Penyelidikan Tindakan

Pusat Sumber Pendidikan KL: Rujukan Penyelidikan Tindakan
Entri khusus kepada mereka yang akan membuat Penyelidikan Tindakan. Berdasarkan pengalaman leeza, penuntut di IPG perlu membuat satu penyelidikan tindakan. Entri kali ni leeza kongsikan antara tempat yang boleh kalian pergi selain di Pusat Dokumentasi kat Putrajaya iaitu di Bahagian Perancangan dan Penyelidikan Dasar Pendidikan Kementerian Pelajaran Malaysia. 

Tempat yang leeza pergi ialah di Pusat Sumber Pendidikan KL iaitu di Jalan  Sri Permaisuri. Sememangnya di situ tidak selengkap di Putrajaya, namun sedikit sebanyak turut membantu leeza dalam menyiapkan Penyelidikan Tindakan leeza. 

DETAIL PUSAT SUMBER PENDIDIKAN KUALA LUMPUR :
Pusat Sumber Pendidikan Negeri Wilayah Persekutuan,
Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri, Cheras 56000,
Kuala Lumpur.
**LOKASI KLIK SINI

Kepada mereka yang akan menyiapkan penyelidikan tindakan pada tahun ini, jangan mudah putus asa. Pastikan segala maklumat yang diperlukan disediakan dengan sebaiknya. "Jangan direnung pahitnya usaha, renunglah manisnya kejayaan."

PERSEDIAAN MENGHADAPI PEMBENTANGAN PENYELIDIKAN TINDAKAN:

http://www.santaileeza.com/2012/10/pt-tips-buat-pembentangan-penyelidikan.html

TITIK SANTAI :: :: ::  
Terima kasih kepada yang membaca. Pada blogger sempoi sekalian, mungkin kalian kureng faham dengan entri ni. Leeza buat ni sebab ada kawan minta tolong bagi info utk siapkan Penyelidikan Tindakan mereka. 
:-)

17 comments:

  1. nice tempat tu.... boleh buat rujukan......

    ReplyDelete
  2. pandai pun.. kak puntak faham.

    kalau sesapa yg education line mesti tau apa yg leeza nak sampaikan

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum.

    Walaupun tak berapa faham,tapi still dpt input dri entry ni leeza..

    Skurg2nya dri sini lana tau, student ipg kena buat penyelidikan tindakan (apa ya sbnrnya..research ke?).

    #aah leeza..lana tukar template, buat header baru jugak..hehehe. knapa leeza?

    ReplyDelete
  4. kureng faham...bgsnya cik leeza tlg kwn..(^-^)

    ReplyDelete
  5. ingatkan pismp x der buat tesis...kena jgk ea..

    ReplyDelete
  6. Template tu..lana guna apa yg dah sediada je leeza..hehehe.

    Lana salu ambik template kat sini: http://btemplates.com/

    Header tu.. hentam kromo,hahaha. Blasah je buat..tiba2 rasa nak design yg ringks.. tu lah hasilnya.. ^_^

    ReplyDelete
  7. singgah disini .. n follow sekali.. do follow me back yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. sejak kebelakang kedepan ni di asik jumpa para cikgu. mama pun sedang memujuk jdi cikgu2. xmau xmau. haha

    cikgu kita ni cane? makan utk hujung minggu ni apa pulak?

    ReplyDelete
  9. Leeza buat sndiri ya header skrg ni?

    ReplyDelete
  10. info yang menarik walaupun buat masa sekarang nie masih belum ade tujuan nak datang situ..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Xdpt pegi. Saye pegi pustakaan sungai masen jer.huhu

    http://farra-izzaty.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. sesuai untuk para guru-guru ne termasuk la somi sy

    ReplyDelete
  13. walaupun ramai tak faham tapi takpe. kak leeza still kongsi info dgn org ramai :D

    ReplyDelete
  14. heeee...nur pun xfaham..
    tapi harap ygvmencari info pasal ni puas kan...

    ReplyDelete
  15. Salam.

    Leeza..nak lana designkn header tuk leeza? :)

    ReplyDelete
  16. xpernh sampai lagi,nanti nk pergi la..hehe

    ReplyDelete
  17. wahhh..klu nak buat research leh gi sini.......yunk,eca nak sambung masters..tpi fmly suh smbg kt sabah je..oke la~

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.