Friday, February 22, 2013

Rawang Burger Bakar

Rawang Burger Bakar Bandar Sri Permaisuri
Rasanya ramai mengenali Rawang Burger Bakar (RBB). Rawang Burger Bakar bukan sahaja dibuka di Rawang, tapi dah merata. Anda boleh baca SINI. Salah satu tempat yang paling dekat dengan leeza ialah di Bandar Sri Permaisuri. Leeza rasa gerai di Bandar Sri Permaisuri ni baru lagi kot, jadi gerai dia nampak very simple jika dibandingkan dengan tempat-tempat lain. 

Gerai Rawang Burger Bakar ni berdekatan dengan JPJ Bandar Sri Permaisuri, kat area car park sebelah dengan JPJ tu.

Dua jenis burger sahaja yang leeza pesan. Sebelum datang sini, leeza dah survey kat laman web RBB:SINI. Leeza dapati burger bakar yang disediakan agak besar. Jadi order dua sahaja untuk 3 orang makan. Jommm roll sebentar...

Yang Pertama : OMBAK RINDU
Rawang Burger Bakar : OMBAK RINDU
 HARGA : RM8.00 tanpa Cheese
Dengan Cheese RM9.00

Rawang Burger Bakar : BURGEMBIRA
HARGA : RM8.00 tanpa Cheese
Dengan Cheese : RM9.00

 NAK TENGOK BURGER BAKAR LAIN : >>>SINI<<<

Suasana Gerai Rawang Burger Bakar Bandar Sri Permaisuri

**Minuman yang disediakan di sini, hanyalah minum tin... (pendapat leeza, perlukan penambahbaikkan dari aspek minuman)

RESPON SANTAI LEEZA:: :: ::  
Sedap sehingga menjilat jari tangan! haaaaa...... boleh terjah lagi... 
~Sekian~

32 comments:

  1. Uish sedapnya burger bakar camni...teringin nak makan tapi di Ipoh takdek

    ReplyDelete
  2. kalau tak silap diorang nie ada masuk majalah 3.....suka betul tengok sos melimpah ruah tu

    ReplyDelete
  3. banyak nye sos dia..heheh (bukan penggemar sos)

    ReplyDelete
  4. eh, kat rawang pn ada ea?hehe,, boleh la terjah pasni (^__^)

    ReplyDelete
  5. pehhh, bestnye.. dah lame tak makan burger bakar.. wuuu, kene pergi nie :D

    ReplyDelete
  6. Memang berombak betoi burger nama ombak rindu tu,hehehe

    ReplyDelete
  7. dh mkn RBB..Mmg sdp smpi terbakar..(^^)

    ReplyDelete
  8. amboi... sedap benor le tu. sampai dah verangan ak datang lagi kan..

    ReplyDelete
  9. buger ombak rindu pun ada ? pehh dasat..

    ReplyDelete
  10. Nama burger itu dah geli hati nak makan.... hehe... Burgervilla ade tak? hehe...

    ReplyDelete
  11. telan air liur jaa tgk burger yg bercheese tu tau leeza... wallah, serius terliur ni...

    ReplyDelete
  12. burger bakar rawang nie memang popular juga......sedap !

    ReplyDelete
  13. eh burger ombak rindu? kemain lagi, ehe :D
    nampak sedap. satu burger kena share dua orang kot. macam takboleh habis je

    ReplyDelete
  14. wah
    lama dah xmakan burger
    sedap pula burger Ombak Rindu nih

    ReplyDelete
  15. Sedapnya...tak pernah lagi makan burger bakar huhu

    ReplyDelete
  16. burger bakar yg best bg sy dekat burger bakar abang burn..hehe

    ReplyDelete
  17. assalam, pernah dengar tapi tak pernah cube...wow! harga pun bolih tahan..

    ReplyDelete
  18. Sedap tpi syg banyk kalori :p jeles ni.hehe

    ReplyDelete
  19. nnti cuba beger lain lak k...nnti hery wat entry..eheh

    ReplyDelete
  20. kat uitm jengka ni pon ada kak... member kata tak best... tak tahulah belom cuba lagi

    ReplyDelete
  21. fuyooo..macam2 burger ade kat sini...boleh rambang mata dibuatnya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. CiM sdg tercari ni burger bakor kawan ni, taktaulaaa ada minuman panas tak...dh ler tk minum ice, air tin pown kurenggg

    ReplyDelete
  23. teringin sgt nak makan.. kat melaka xda la plop

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum...

    burger bakar yang nampak gebu, dengan sos-sosnya yang meleleh.. memang menggoda pada sesiapa yang melihatnya..

    burger jenama ni dah sampai jejaknya di Melaka...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.