Monday, February 4, 2013

Restoran Istana Bambu Miliki Suasana Menarik

Restoran Istana Bambu memiliki Suasana Yang Menarik - Sudah menjadi satu kebiasaan kalau satu-satunya adik leeza nak balik ke UiTM Dungun, leeza dan keluarga akan makan besar. Bukan meraikan kepulangan dia ke UiTM Dungun, tapi sebab nak hiburkan hati bro leeza yang begitu berat nak balik Dungun. Haaaa...... "Manja" dia masih sangat kuat dalam dirinya! :-p

So kali ni leeza memilih Restoran Istana Bambu untuk makan besar. Restoran Istana Bambu ni menarik juga tempatnya, suasana yang ala-ala buluh gitu, dan seronok untuk bersantai. Makanan yang dihidangkan, rasanya sedap namun leeza boleh katakan pastikan dompet tu tebal. Haizzz.... Apa-apapun, silalah roll gambar di bawah ni dulu. 

Konsep makanan malam ni, biasa-biasa jer...

Restoran Istana Bambu Miliki Suasana Menarik
KETAM dan IKAN....

Ada satu menu, udang...
Jumlah makanan malam ni ... Ketam, Udang, Ikan, Sup dan Sayur.
Jumlah yang makan 6 orang! 
(macam buat matematik plak penulisan leeza ni :-p)

Pencuci mulut yang memang dilicinkan oleh "Hantu Kek"....

Begini suasananya!! 

KESELURUHAN : 
1. Suasana Restoran Bambu : Sangat Menarik... Tenang... Best... Santai...
2. Makanan : Baik juga... boleh diterima tekak.
3. Bayaran : Haaaa... ni susah nak story... Jumlah leeza makan ni RM2++.++.... ;-p

DETAIL RESTORAN BAMBU : 

LOT 841-842, JALAN HULU KELANG - AMPANG,
68000 AMPANG, SELANGOR DARUL EHSAN

Ph : 603.4251.4717 / 603.4252.4718 / 010.254.0131
Fx : 603.4251.4717
Em : info@istanabambu.com.my

GPS Location : 3.175203,101.758000 (Latitude,Longitude)

Awak awak dan awak yang berminat boleh view laman Restoran Istana Bambu DI SINI

Meh leeza akhiri entri dengan gambar Restoran Istana Bambu (kredit google.. TQ)
 


**Nak baca review lain, klik sahaja kat "kredit sini".. Mereka turut pernah berkunjung ke Restoran Istana Bambu.
TITIK SANTAI :: :: ::  
Ini kali pertama menjejak ke Restoran Istana Bambu. Kalau nak cuba sesuatu yang baharu, bolehlah. Merakamkan kenangan manis... Yeah... :-p
 

33 comments:

  1. sodapp.. yg ketam tu nmpk selera jer nk mkn

    ReplyDelete
  2. wah, tempat dye kelasss gitu.. cantik :D

    *pagi2 tengok makanan buat rasa lapar T__T*

    ReplyDelete
  3. mesti seronok dapat makan kat sni dgn family kan?

    ReplyDelete
  4. laparnya ,, nak makan lah.. err

    ReplyDelete
  5. Tengok restoran ini punya interior desig pun memang kena dengan harganya...hehehehhehe

    ReplyDelete
  6. Berita gembira...dah tahu kan..hihih
    Anda adalah pemenang Giveaway Hanif Idrus 2013.
    Sila lihat senarai pemenang di alamat :
    Sila e-mail alamat anda kepada hanif@tkr.com.my
    Dengan menyertakan :
    a) Alamat blog
    b) Nama Penuh
    c) Alamat surat menyurat
    d) No Tel ( Bila saya hantau saya g tau)
    No telefon anda adalah rahsia....hahahhahah

    ReplyDelete
  7. memang menarik istana bambu ..... susana deco ohsem dgn makanan yg sedap2...... crab chili tu nampak cam best!!!

    ReplyDelete
  8. Sesekali nak makan dengan harga macam tu oklah tapi kalau selalu mau rabak poket.

    ReplyDelete
  9. yg kat atas tu sup apa?
    menitik air liur tgk.

    ReplyDelete
  10. romantiknya tempat n makanan semua nmpak menyelerakan

    ReplyDelete
  11. nampak mcm menarik. kalo gi dungun bole la nak singgah. tp ntah bila la nak gi dungun. hahaha...

    ReplyDelete
  12. terliur tgk pencuci mulut tu tau !! hehe :P

    ReplyDelete
  13. nie restoran yang kat sebelah MRR2 ker???hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. perghh... terliur betul makanan2 tuuu... best3! :)

    ReplyDelete
  15. kalau dah lapar, makanan sedap, duitnya belakang kira. kalau tak cukup duit nak bayar, kita boleh amik upah cuci pinggan, haha..

    ReplyDelete
  16. Pergghh makan2 tu yg tak tahan ni :)

    ReplyDelete
  17. len kli ajk aku g cne ekk..
    ko blnje..
    ahaha

    ReplyDelete
  18. alamak sedapnya...nak try makan kat banbu ni gak lah...
    *pencuci mulut tu...

    ReplyDelete
  19. cantik tempat dia..
    makanan pun nampak sedap2.. :)

    ReplyDelete
  20. wah...ini baru lokasi mengisi perut namanya.. ;)

    ReplyDelete
  21. makkkk aiii sedapnya.... terus lapar perut kak mia ni leeza...

    ReplyDelete
  22. lawa tempat makan ni. macam makan kat hotel pulak bila kena bayar sampai beratus. berbaloi tak kak?

    ReplyDelete
  23. sedapnya makanan...lapar pulak..haha

    ReplyDelete
  24. perghh terliur gila tgk..hahaha..bila nk mkn sesama..ahaha

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum leeza...sedapnya...:)

    ReplyDelete
  26. dari thn lps nk g tp xpernah berkesempatan..huhuhu

    ReplyDelete
  27. sedapnya menu..tp jauhlah leeza ^_^

    ReplyDelete
  28. Permisi Admin, saya mau bagiin informasi nih buat pengunjung blog Admin. Saya menjual Box Makanan untuk kebutuhan rumah makan. Gratis biaya cetak desain. Anda dapat mencetak desain dengan suka-suka pada bagian atas ataupun samping.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.