Tuesday, February 5, 2013

Santai Leeza keluar Utusan 2 Feb

Santai Leeza keluar Utusan 2 Feb
Tajuk macam "gempak" sangat... bikin ramai olang panas hati saja! "Santai Leeza keluar Utusan 2 Februari", si katak comel yang gempar gempur "hot story" ni.. Sekali leeza tengok, aduhai... dush dush... muka leeza candic bebenor... Bikin malu lorh!!!

Ada juga blogger cakap, buat apa nak malu... TAK TULIS NAMA AWAK PUN... yer tak yer jugak kan.. mana ada tulis nama leeza.. haaaaa..... Bukan semua orang kenal leeza... So abaikan jer lah... hi hi hi

So kali ni leeza nak share lah gambar yang candic habis tu.. Tah bila masa lahhh disnap nyer gambar ni. Haizz.... Apa-apapun, nak ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH kat insan yang sudi memaparkan gambar ni dalam UTUSAN MALAYSIA 2 FEBRUARI 2013 ! 


Katak Comel, Boni Kacak, Budak Nakal, Hazwan Hairy dan Santai Leeza
   
Bila aku berbicara

"Sepetang Bersama Blogger 2013" meninggalkan seribu kenangan manis, juga memberi begitu banyak info terbaharu kepada leeza. Tidak sangka pula seminggu berlalu, masih merakamkan detik kemanisan dengan santai leeza terpapar di Utusan Malaysia 2 Februari 2013. Terima kasih kepada semua.......
~ I LOVE BLOGGING ~

2013 Santai Leeza keluar Utusan Malaysia. Sungguh manis!
TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua blogger di Malaysia, Indonesia dan di mana jua. (bajet macam lah seluruh pelusuk dunia ni kenal)... hehehehe......
ouch masih sedar di mana bumi dipijak.... 
:-)
 

59 comments:

  1. wahhhhh...terbaiklah... :)

    kena cari gak utusan ni...

    ReplyDelete
  2. Semakin glamour le Santai Leeza lepas nih.

    ReplyDelete
  3. mtk izin buat iklan ye. nk buat duit seminggu rm400-rm800? modal hanya rm30. senang je. sesuai utk surirumah dan pelajar.

    ReplyDelete
  4. salam leeza :)

    best dapat berkumpul dgn blogger2 yg sebelum ni kita biasa singgah ke blog mereka...

    ReplyDelete
  5. wow! untnglar yek.. hehehe!! thniah! keep n hepi beLogging!! ^^

    ReplyDelete
  6. wah, bestnye masuk paper.. kite bace nie pun boleh buat semangat nak blogging bertambah :D

    ReplyDelete
  7. okay..untujnglah dpt masuk utusan tu....hahaha..:D teruskan smgt nk blogging kak..:D

    ReplyDelete
  8. Tahniah! Bila la saya nak join yerk.. Hehe.... Rasa rendah diri lak... :-)

    ReplyDelete
  9. sgt suka kalau dapat jmpa rakan2 alam maya yg sangat ramah2

    ReplyDelete
  10. err.. macam dah lama kenal lak korang nih hehehehe

    ReplyDelete
  11. wahhh! untung lahh~
    semuanya blogger famous pulak tu :D

    ReplyDelete
  12. WOWW !! bestnye leeza msuk paper :P tahniah . hihi

    ReplyDelete
  13. bestnye... kenangan terindah ni..dah boleh FRAME ;)

    ReplyDelete
  14. pergh pergh dan perghhhh!! nak sain!

    ReplyDelete
  15. wah...bestnya dapat keluar kat akhbar!!! hhehehe

    ReplyDelete
  16. eh muka kita dlm tu..hahaha...xsgka dorg leh amik gmbr kita..haha

    ReplyDelete
  17. tahniah muka masuk paper

    *jeles :P

    ReplyDelete
  18. Jeles!

    hehe..ooo...inilah tuan empunya badan =)

    tak sempat nak jalan2 semua meja hari tu..lain kali nak kena round habis satu dewan...hehe

    mmg #SBB2013 ni terbaik!

    ReplyDelete
  19. pewwiittt... nak sign.
    first time fyna tgk, fyna perasan akmal dan zulhairy tue ^_^

    ReplyDelete
  20. tahniah...semeja semua remy kenal..leeza, hairy ,boni dan katak comel...... remy jer takde...hu3....

    ReplyDelete
  21. Tahniah kerana berjaya masuk paper, Bukan senang tu..
    Hanya blogger yang terbaik sahaja mampu mendapatnya

    ReplyDelete
  22. untunglah dapat masuk paper.huhuhuh..femes la pasni.rugi tak join SBB hari tu.

    ReplyDelete
  23. fewiiit... nak sain. bleh letak frame ni

    ReplyDelete
  24. Wahhh..beznyaa..hihihi..tahniah kak!ehhee

    ReplyDelete
  25. wah best tgk.. blh msuk paper lagi tu..
    apa pun congrats...

    ReplyDelete
  26. Wah glamour Leeza selepas ini. Bangga orang kampung. :-)

    ReplyDelete
  27. blogger skrg dh mcm retis.. kuar paper, kuar tv.. dh semakin jd fenomena biasa. Tak lama lagi tak mustahil populariti seorang blogger tu setaraf dengan artis, kan?? Apapun tahniah. moga blog bertambah maju & laju.. :D

    ReplyDelete
  28. tahniah2..makin glamer pas ni :P ..gud..gud hehe

    ReplyDelete
  29. Aida nampak katak comel upload gambar nie kat FB hari tu.. terus terpandang leeza. hehe.. Bestnye kan dapat jumpa blogger2 lain dan dapat ilmu baru lagi..:)

    ReplyDelete
  30. untung lew kuar muka kat suatkabar... mohon lepas ni mentabah kena sign kat buku2 peminat :)

    ReplyDelete
  31. untungnya dapat g kan..teringin nak pg actually.

    ReplyDelete
  32. terbaiklah dpat masuk paper utusan..hik hik..

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum leeza...tanhiah2 yer...:)

    ReplyDelete
  34. Wah! Merasa jugak keluar surat khabar. Bertambah femes lah lepas nie. Kak Leeza, nak autograf boleh? Hehehe. :D

    ReplyDelete
  35. ini tidak adil. sampai dua gambar. tersingkir gambar orang sebelah katak comel tu.

    ReplyDelete
  36. wahhh ! terbaik la cik leeza ! jeles ni.. hihi

    ReplyDelete
  37. masih hot lg...pcl ucap tahniah dan syabas utk Leeza.

    ReplyDelete
  38. tahniah leeza..kngan yg xmgkin dlupakan :)

    ReplyDelete
  39. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jelesnyeeeeeeeeeeeeee hehehe.

    ReplyDelete
  40. Tahniah seklai lagi Asyrof ucapkan.

    Moga Cikgu Leeza terus berjaya dan berjaya.

    Jangan lupa rezeki makin banyak, sedekahkan sebahagian rezeki kita kepada yang memerlukan.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.