Friday, March 1, 2013

Burger & Roti John Terbaik di Cheras

Sepanjang pengalaman leeza lepak makan di serata ibu kota ni, leeza berpendapat burger dan roti john yang paling terbaik adalah di Taman Len Sen, Cheras. Berdekatan dengan Sekolah Kebangsaan Sri Anggerik. Tahap terbaik tu leeza bagi 10/10 bintang !!

Burger Double kepunyaan Hero Leeza

     Servis memang SANGAT BAIK. Yang paling best, boleh call pak cik ni order then lepas tu datang pick up order. Menarik kan, tak payah susah-susah nak tunggu. 

     Boleh makan kat kedai tu tapi pilihan air hanya ada air gas jer dan suasana agak romantik (maksudnya tak lah terang-benderang suasananya).

     Sepanjang pemerhatian leeza, selalunya memang ramai orang lah beli kat kedai pak cik ni. Tapi tak lah sampai orang beratur panjang, macam nak beli burger bakar. Heeeee..... So kalau anda semua tinggal berdekatan, bolehlah cuba burger, roti john dan seangkatan dengannya di kedai pak cik yang tidak leeza ketahui namanya ini. he he he

Roti John Milik Leeza ~ Perghhh

TEMPAT INI : 
Area Taman Len Sen, Dekat dengan Sekolah Kebangsaan Sri Anggerik, Ada Petronas berdekatan kedai pak cik tu dan berhadapan dengan gerai buah-buahan.

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza terasa nak pergi serbu kedai pak cik ni lah... Ouch.... Yummie nyer..
 




40 comments:

  1. suka sgt dgn burger...tapi nak cari burger bakar yg besar tu..xtau mane area jb nie

    ReplyDelete
  2. tengok sos tu,meleleh air liur..huhu

    ReplyDelete
  3. leeza selalu jer ade tempat makan yang best2..hehehe..nmpak sungguh menyelerakan..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. kite belum makan lagi nie kak.. terus jadi lapar.. heee.. sedapnyeeee :D

    ReplyDelete
  5. Terliur tengok roti john tu.nyum nyum

    ReplyDelete
  6. menarik ni.. berapa harga dia akak yea.

    ReplyDelete
  7. wak pon xpenah try burger bakar jugakkk.,aHHKs

    ReplyDelete
  8. oh.kalau kat cheras. nanti saya suruh wife saya pergi buat test rasa.

    ReplyDelete
  9. tau2 mmg best kat sini kan , sedap !

    ReplyDelete
  10. nmpk menyelerakan...Perfect score cik Leeza bagi..Mesti terbaikkan..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum leeza...sedapnya kalau dpt mkn ptg2 mcm ni...:)

    ReplyDelete
  12. Tak pernah makan. Tp burger tu sgt menarik perhatian.

    ReplyDelete
  13. Ini promosi terbaik dari Leeza...
    Burget yag terbaik dari seluruh pelosok ibu kota...

    Kalau macam tu aku kena terjah kalau singgah..!!

    ReplyDelete
  14. Walahwei,...sedapnya kak leeza, nak sikit.. :)

    akk, azwa ada tag akak.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  15. emmmm nyamnyam pasti enak tuh

    ReplyDelete
  16. lama tak makan roti jhon..
    bestkan kalau servis bagus..kita pun seronok nak makan..

    ReplyDelete
  17. cara hidangan memang menarik jugak untuk burger tu.... roti john tu meriah siot....

    ReplyDelete
  18. Dah lama x makan roti john.. biasanyer bulan puasa jer akan cari roti john nih.. :)

    ReplyDelete
  19. ish! jelesnya , terliur pula tu

    ReplyDelete
  20. Aikk pesal leh tk perasan bla lalu kt situ yek

    ReplyDelete
  21. lagi senang kalau kol je, lepas tu datang ambil rather than beratur panjang2. hehe.

    ReplyDelete
  22. aiyooo!! skrng tgh lpr.. nmpk bnda ni lgi kuat prut men drum (-__-)"

    ReplyDelete
  23. pergh!!! penuh godaan dan lambaian.... teringin nak rasa....

    ReplyDelete
  24. Haritu cuba la jugak nak makan burger bakar ni dekat JB. Punyala susah nak telan sebab saiz dia besar sangat!

    ReplyDelete
  25. perghhh! dah lama tak makan burger :D

    ReplyDelete
  26. bestnya... kat kelate ni pulak susah nak carik roti john yg best tau.... kat belah2 luar best jer.

    ReplyDelete
  27. wow...roti john dier nmpak sgt sedapp...harusler di cuber 1 hari nanti

    ReplyDelete
  28. kwsn mn erk sini?kena cari ni dh 10/10 bntang dpt...

    ReplyDelete
  29. pehhhh..lapar! lapar! lapar! hahaha

    ReplyDelete
  30. wahhh sesuai hi. CiM sdg on d way nk pi mkn burger bakor kt kedai member ni...lawaknya en.hubby yg mengidam

    ReplyDelete
  31. Roti john tu mmg tak menahan tengok la...

    ReplyDelete
  32. pergh !! cam sedap je . xdapat nak beli roti john ni . dapat telan air liur je . haha :P

    ReplyDelete
  33. ada jugak yg pergi carik tempat ni nanti.. huhu.. mcm sedap je..

    ReplyDelete
  34. roti john nampak menggiurkan
    kompom sedap nih
    bulan puase je slalu mkn roti john

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.