Sunday, March 24, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara ... Waaaa ni 1st time join segmen daripada Mak Dara. Minta-minta lahhh LANGKAH kanan erk.. haaaaaa......

Kepada yang sedang membaca entri ni, jommm lah join, tarikh tamat 31 Mac 2013. Lambat lagi kan... Meh lah memeriahkan majlis yang MEMANG SEDIA MERIAH NI... haaaaaa

MANGSA tag leeza : (leeza dahulukan dengan kata maaf erk)

CIK LYEEN CUP CAKE!
HAZWAN HAIRY
MR REMY

TITIK SANTAI :: :: ::  
Cuti seminggu tapi kerja bertimbun atas meja lah... aduhai.... :-(

22 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.
    jom tambah pendapatan anda sekarang! terjah sini , http://coretangirlblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. goodluck leeza..BK dri segmen sme

    ReplyDelete
  4. Memang ramai join ni...
    Good luck..

    ReplyDelete
  5. Good luck leeza.. GA leeza pun aida tak join lagi nie. mak dara punya nie pun dah 3 org blogger tag. haha.. InsyaAllah aida akan join semuanya.. :)

    ReplyDelete
  6. leeza...mekasih tag abg remy.... akan di masukkan dlm entry tu juga....he3..... tq so much!!! all the best to you.....

    ReplyDelete
  7. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  8. bw dari segmen yg sama. gud luck :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  10. good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. hai...nida dtg dri segmen sama...
    gudluck&selamat bersegmen.. :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dr same segment...best of luck Leeza

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.