Thursday, March 14, 2013

Pavlova at Delicious Cafe, Mid Valley

Delicious Cafe Mid Valley
Berhujung minggu di Mid Valley, Delicious Cafe menjadi kunjungan leeza. Hujung minggu kalau kat Mid Valley memang lah sendat dan "dibanjiri" dengan manusia. Owwww sungguh sesak. Leeza just lepak kat Delicious Cafe tanpa hayun kaki ronda mall tu. Haaaaaa

Nama pun Delicious Cafe, maka di sini leeza melalui proses membesarkan perut. Haaaaa Jom Roll gambar ....

Pavlova ni kelihatan menarik kan?
Belasah Pavlova ni sorang-sorang!
Ini bukan saya punya.. Nasi Kerabu

Demikianlah santapan santai leeza. Hmmm Rindu giler nak berblog macam dulu-dulu. Aktif seaktif-aktifnya dulu... Tapi sekarang.... Asyik nak ngadap standard prestasi, segala macam fail, segala macam minit mesyuarat yang nak disunting bahasa. Ohhh My LIFE.... haaaaaa

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza minta maaf yer dah lama tak BW. Leeza tengah BW sikit2 setiap hari. Mungkin tak seaktif dulu sebab sibuk kat sek... Macam nak tambah lah 3 4 kaki & tangan. 
"Cikgu Baharu di sekolah.. itu ini kena buat.. " Hoooooo 

35 comments:

  1. pavlova yg menggiurkan,hehehe selamat pagi cikgu leeza..:) heheh

    ReplyDelete
  2. xpernah lg mkn benda alah ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Ni kat mana ? level berapa? gi mid xpernah jumpa pon. kalau ada pon pavlova yg org cina jual. xyakin nak makan. ermmm

    ReplyDelete
  4. nasi kerabu tu nampak menarik sgt leeza...

    ReplyDelete
  5. Delicious memang nampak delicious.... =D

    ReplyDelete
  6. errr... satu lg hasutan mknn superb! hehehe... ckgu baru kene rajin2 skit :)

    ReplyDelete
  7. alamak sedapnya!! selalu lalu je depan delicious ni :)

    ReplyDelete
  8. pavlova...owh , bila nak merasa nih...

    ReplyDelete
  9. Yang penting kena dahulukan...so kerja datang dulu kalau ada free time baru blog...

    ReplyDelete
  10. nampak sedapnye nasi kerabu tu.. nak! :P

    ReplyDelete
  11. Orang baru biadalah kena belajar semua benda...kikiki.
    Byk kali baca tentang Oavlova. .blum kesempatan. .huhuhu

    ReplyDelete
  12. sedapnyeeeee.. huhu.. penah buat sekali pavlova ni..

    ReplyDelete
  13. sedap tuu.. hana xpernh makan pavlova lagi.huhu

    ReplyDelete
  14. Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013. Siapa cepat dia dapat.

    http://bit.ly/cd2aQx

    ReplyDelete
  15. wahh .. macam sedap, tak pernah makan lagi T_T

    ReplyDelete
  16. mencik mencik.. tak ajak pun..hehehehe

    ReplyDelete
  17. adakah sesedap gambar nyer??

    ReplyDelete
  18. perghhh! meh la share sikit, jangan belasah sorang2 :p

    ReplyDelete
  19. Tak rase pun da taw sedap

    http://farra-izzaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. wah!!!! leeza memang hantu pavlova ye...selalu tgk leeza mkn nie... btw..all the best kat sekolah tu....

    ReplyDelete
  21. Wahhh memang sedap je tengok benda tu. Apa? Pavlova? Hahahaha

    ReplyDelete
  22. nasi kerabu tu besar pulak lauk ayamnya.... menarik nie

    ReplyDelete
  23. you nie ade jer cara cara untuk menampakkan satu makanan/restoran tu nmpak menarik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. wow..sodapppppp..eh...nyamx2..

    ReplyDelete
  25. pavlova tu ngancam gilaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  26. tgk pon tau sedapnyerrr heheee :D

    ReplyDelete
  27. tgk pon tau sedapnyerrr heheee :D

    ReplyDelete
  28. sedapnye!
    tringin nk mkn pavlova..blom berkesempatan

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.