Monday, March 4, 2013

William Mamak @ Italian Mamak 2.0

Sekali lagi terjah William Mamak kat area Taman Mayang Jaya ni. Nak ngomel banyak-banyak pun tak best, apa kata kita tengok gambar menu yang leeza belasah. Haaaaaaa........

PERTAMA : Mix Grill (RM40-50) 
William Mamak @ Italian Mamak 2.0 - Mix Frill
Makanan paling otai kat tempat ni. 
Makan sampai pecah perut... Aduhai.....
Nak tahu apa di pinggan tu >>SINI<<

Santapan seterusnya di William Mamak @ Italian Mamak 2.0 
Cheese Naan - William Mamak
Harga : RM5.00
Leeza bagi 5 bintang untuk Cheese Naan ni... Serius sedap.. 5/5 bintang!

Minuman di William Mamak pada petang ini
Blueberry - William Mamak
 Harga RM8.00 - RM10.00
*Tak ingat harganya sebab bukan leeza bayar... haaaaaa

Demikian santapan petang di Taman Mayang. Akan ke sana lagi untuk merasa menu lain pula. Yeah zaaa.. Best!!!

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza agak sibuk dengan aktiviti sekolah. Minta maaf kalau tak sempat nak terjah blog kengkawan seperti dulu. Hooooo
 

37 comments:

  1. 5/5 bintang untuk roti nan tu..!
    tentu terbaikkan..!

    ReplyDelete
  2. Tergolek terlentang nak menghabiskan makanan tu! :)

    ReplyDelete
  3. Rindunya nak makan kat sini...
    DUlu "ex" selalu bawak...

    ReplyDelete
  4. erk... mentabah jer tgk pinggan yang paling atas tu hahahah ni 3 org makan pun cukup ni :) yummy!

    ReplyDelete
  5. perghhh best nye! stylo la mamak ni

    ReplyDelete
  6. cheese naan tu nampak sedaplah leeza

    ReplyDelete
  7. ari tu baru datang. makan roti daging dia. sedap !. hehehe

    ReplyDelete
  8. mix grriilll buat shaye drrooolllliinnnggg~~... hohoho..

    ReplyDelete
  9. meriahnya makanan. best jer tengok!

    ReplyDelete
  10. sib baik baca entry nie after lunch..kalau before lunch tadi bleh menyiksa batin gak nih..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. untung la ada org belanja... aku x nak belanja?

    ReplyDelete
  12. mahalnya..huhu..tapi standard kot harga dia.lagipon mcm2 ada

    ReplyDelete
  13. banyak tol. xsanggup..nanti xhabis membair ja nanti,hehe

    ReplyDelete
  14. gluppp!! mhalnya yg atas skli tu...

    ReplyDelete
  15. gile hebat rupa makanan die.. Tak boleh tahan tengok rupa makanan macam tu.

    ReplyDelete
  16. aiee masuk blog akak je mesti nak terliur ;(

    ReplyDelete
  17. Mix Grill tu macam boleh buat kita kene sakit jantung je leeza :(

    ReplyDelete
  18. ingatkan semua makanan tu harga rm5-rm8, rupanya tu harga air je?

    mak aih pengsan!!

    ReplyDelete
  19. wah meriah makanan 1st tu.. semeriah harganya jugak :D

    ReplyDelete
  20. Yang RM40 tu berapa orang punya makan tu..
    Memang penuh dengan makanan kesukaan aku ..heheheheh

    ReplyDelete
  21. nmpk sedap tp lgi sedap klu cikgu blnje..
    hihi

    ReplyDelete
  22. wahh sedapnyaa cheese nan tu...terliuq ceq tgok..hee..

    ReplyDelete
  23. Taman Mayang tu area mana eh? Saya biasa pergi yang dekat Danau Kota dan Damansara. :)

    ReplyDelete
  24. wah best.. terbuka. selera tgk gambar nih.. :P

    ReplyDelete
  25. wahhhh....menyelerakan. tmn mayang kat mana tue?

    ReplyDelete
  26. Mahal jgk eh.. Ermm jarang makan makanan yg sebegini heheh

    ReplyDelete
  27. semua nampak sedap... leeza...nak sikit......

    ReplyDelete
  28. Aduiii menggodanya....Lapaq la pulak..

    ReplyDelete
  29. dah la tengah lapar tengok gambar2 ni.. menggoda jiwa raga! huhu

    ReplyDelete
  30. sedapnye air tu..mahai nyeeee
    mamak italian tu mmg menggoda
    telan air liur..gulp gulp
    lunch arini lauk ikan masin..sedap!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.