Thursday, April 11, 2013

Hidangan Di Kg Boyan Kuching Sarawak

Cuti sekolah lepas, leeza "bawa" diri ke Kuching, Sarawak... Hidangan malam pertama di sana adalah di Kg Boyan.. Suasana di sana seperti food court dan ramai orang melepak...

Makanan yang dipilih tak lah unik mana, cuma rasanya jer yang sampai menusuk kalbu ... Serius sedap..... Jomm roll gambar.... (asyik gambar makanan jew erk.. hehehe)
Hidangan Di Kg Boyan Kuching Sarawak
 Ini bukan hidangan leeza.... Air tu pelik rasanya... Ada longan, ribena dan susu.... Rasanya sungguh tidak terduga. Ikutkan leeza kurang boleh terima rasanya... 

Ikan Bakar di Kg Boyan Kuching Sarawak
Ini hidangan leeza.... Simple sahaja... Ikan bakar di sini sungguh puas hati... Enak rasanya....

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza minta maaf yer kalau jarang bebenor BW.....
Moga kalian semua sihat sejahtera... :-) 

27 comments:

  1. sedapnyaa..!

    konfius kejap Nur..kat taiping pun ada kampung boyan..hihi

    ReplyDelete
  2. FD memang tak minum air ribena dan ikan bakar. langsung tak pernah rasa. ribena tu pena lah, tak bestt

    ReplyDelete
  3. ikan bakar tu sedap..balut dengan daun pisang pastu letak kunyit..perghh..huhu

    ReplyDelete
  4. Walaupun kampung tapi hidangan dia ala-ala bandar dapnyaaaaa :d

    ReplyDelete
  5. dah lama kak mia tak makan sedap2 cam ni...

    ReplyDelete
  6. wak pon dh lama X balik sarawak.,ahhKks

    ReplyDelete
  7. menu serawak..... nampak cam menawan kalbu.......

    ReplyDelete
  8. sempat tak cuba menu manok pansuh....

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum leeza...nampak menarik nyer...;)

    ReplyDelete
  10. pernah dgr air tu tp tak pernah rasa lg.. hehe..

    ReplyDelete
  11. sedap la kak
    terliur sy tengok
    ikan bakar tu brape rm?

    ReplyDelete
  12. nampak semuanya sedap walaupun simple. Kat Sarawak nama makanan pelik2 sikit kut, tapi macam amazing..yummy!!

    ReplyDelete
  13. selamat berhujung minggu leeza.....
    jom lepak empire serai....he3

    ReplyDelete
  14. teringin lak nak rasa air longan+ribena+susu. nak tgk kena ngan citarasa aku ke x.

    ReplyDelete
  15. sepatutnya ambik resepi tu... ;)

    ReplyDelete
  16. Rasa sampai menusuk kalbu...memang konpem sedap sangat ni..hihihi

    ReplyDelete
  17. Mana ada bandar disitu ada boyan.

    ReplyDelete
  18. Its a great information shared here. Great to have a visit on that website..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.