Wednesday, April 3, 2013

PROMOSI Victoria's Secret

Entri pendek berkaitan PROMOSI di Victoria's Secret!! Entri kali ni kategori nak review barangan Victoria's Secret yang best ni. 

Apa-apapun kita tengok gambar dulu yaaa .... Inilah yang dibeli.... laaaaa~
PROMOSI Victoria's Secret
 HARGA SEBOTOL : RM53
BELI 3 : HARGA JADI RM43 SEBOTOL. 

Leeza bagi rating 4 / 5 bintang ... Suka sangat baunya....
Pada yang berminat, silalah terjah Pavilion Kuala Lumpur untuk pergi kedai Victoria's Secret ni. Haaaaaaa


TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza beli perfume kat atas ni gara-gara hasutan ex-roomate lah... Huuuu.... Padahal kat rumah ada 2 botol lagi perfume tak habis... 

20 comments:

  1. Victoria Secret memang one of Farah punya Fave brand...Heee... Nice kan?

    ReplyDelete
  2. Alamakkkk.. gaji dah lepas lah pulak...

    ReplyDelete
  3. wah, borong perfume erk kak Leeza? hehe

    ReplyDelete
  4. wangi ker minyak wangi nie...haruman apa ek..?

    ReplyDelete
  5. FD beli kat kak Leeza je lah, boleh? hehe :D

    ReplyDelete
  6. wahhh2 nk g usha2 juga lah..hihi

    ReplyDelete
  7. tak pakai minyak wangi. pakai minyak kasturi rusa je

    ReplyDelete
  8. kt rumah ada berdozen lg perfume tak habis.. so, lupakan je lah walaupun promo begitu sekali.. huhu

    ReplyDelete
  9. suka bau wangi tapi tka tahun bau kuat2 blh skit kpla hee..aik dh buka kedai miyk wngi :)

    ReplyDelete
  10. nama pun dh cukup mengancam
    mmg sure..kompom wangi
    brape kandungan ml utk sebotol tu kak?

    ReplyDelete
  11. saya sejak mengandung tak suka perfume terbawak pula sampai anak dah setahun lebih. still x blh bau perfume kat badan sendiri. badan org takpe lak tu..

    ReplyDelete
  12. tiga2 botol tu leeza yang punya ke? tudia.. haha. Kalau dah mahal harganya tu sah2 sedap bau dia kan.

    ReplyDelete
  13. pernah tgk kwn opis guna... memang sedap bau nya.....

    ReplyDelete
  14. memang best bau secret recipe. Wow murah rm10 kalau beli 3. Seem like a good deal

    ReplyDelete
  15. Mesti bau best kan sb tu sampai 3 botol Leeza borong...

    ReplyDelete
  16. Opsss... terkonfius kejap nama brand nie....hahahahaha

    ReplyDelete
  17. Hi awak. Kalau berminat dgn Victoria Sceret Collections, jom add FB saya Miea Shophaholic atau Instagram @mieashophaholic...Some of my Victoria Secret Collections takde di Malaysia. Boleh dpt price borong jugak kalau ramai2 kawan terjebak nak membeli sekali, HeHeHe :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.