Monday, April 8, 2013

Serai Empire Still The Best

Serai Empire Still The Best
Rasanya ni dah entah ke berapa kali leeza tulis pasal RESTORAN SERAI @ EMPIRE ni... Tempat leeza lepaskan geram dan stress... Maka leeza singgah sini untuk "balun" kek kek yang ada. Perghh ayat!!

Kali ni bukan sebab stress or apa-apa tapi sebab nak bawa ex-roomate leeza menikmati kelazatan Pavlova Serai EMPIRE. Serius yummy... Tak pernah ubah rasanya.. (tetiba terliur plak)

Jommm roll gambar hidangan kami... Yeahhh zaaaaa.....
NASI AMBANG : SERAI EMPIRE
 RM 20.00

BERRY PAVLOVA : SERAI EMPIRE
RM14.80

HAZELNUT ROCHE : SERAI EMPIRE
RM14.80 

CAPPUCCINO : SERAI EMPIRE
RM 9.00 
* Nak dijadikan cerita, air Cappucccino ni air ex-roomate leeza... Then dia cakap dengan leeza ...
Ex-roomate : kau cuba rasa air ni... Ada sesuatu yang sangat istimewa... (muka yakin jew)
Leeza : amek dan rasa... sedap... tapi pahit sikit lah...
Ex-roomate : haaa cannot go lah.. aku tak boleh lah minum air ni... Pahit sangat... 
Leeza : (dengan baik hatinya), kami tukar minuman...

Tengok air leeza plak... lagi tak boleh bla.....
VANILLA & BANANA SHAKE : SERAI EMPIRE
RM 11.00 
Air ni lagi lagi lagi berganda-ganda leeza tak boleh terima... Dah lah makan kek hazelnut, nasi ambang yang dengan daging bagai semua.. Tetiba nak telah air pisang ni... Memang boleh muntah balik... Haaaaaaaa
Syukurlah boleh tukar minuman dengan ex-roomate tersayang... Thx roomate n love love u... haaaaaa

Tapi gigih berusaha jugak leeza tengok dia habiskan...

TITIK SANTAI :: :: ::  
Lepas makan, kami ronda-ronda dan singgah Toys Rus... Main mainan-mainan yang ada dalam tu.. Lawak sangat...

21 comments:

  1. Pekat likat nampak minumannya. :)

    ReplyDelete
  2. Hhehhehehhe...
    Nasib ada yang sudi tukar air.... =D

    ReplyDelete
  3. yer laa, ade perasan gak pasal serai kat empire nie..aku tu ada datang empire tapi baru lepas mkn laa plak..tak sempat nak merasa makan kat sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. masuk blog ni mmg mgundang lapar. hehe

    ReplyDelete
  5. pergghh...harga boleh tak tahan mahal gakk...

    ReplyDelete
  6. apa la rasa cappuccino serai ni? hee

    ReplyDelete
  7. Kat mana ni Leeza.. haaaaa trliur sangat..

    ReplyDelete
  8. wah!!! serai lagi.... memang feberet restaurant leeza nie.... nak jugak remy pi try nanti......

    ReplyDelete
  9. berry pavlova tu menarik sgt... ;)

    ReplyDelete
  10. arghh..tidak..terpaksa menelan air liur utk menahan godaan gambar2 ni..ahaha

    ReplyDelete
  11. perasan jugak byk kali dah post pasal serai empire ni..

    bila nk bawa sy pulak? :P

    ReplyDelete
  12. Berry Povlova nampak sedap nyum3...:)

    ReplyDelete
  13. menunya memang menggugat iman dan nafsu makan!

    ReplyDelete
  14. hazelnut roche tu nampak sedap :3

    ReplyDelete
  15. Tak pernah lagi rasa pavlova..Teringinnya nak makan bila tengok kat sini

    ReplyDelete
  16. boleh tahan gak mahal harganya yek..hehheh
    hadiah dari Melaka tu saya ler yang hantau ..kikiki. Lupa letak nama

    ReplyDelete
  17. xpnh g lg empire walupn xjauh dr rmh.. lain je nasi ambang ni...

    ReplyDelete
  18. Menarik je menu dia....tapi next time kena minat SKY JUICE je la yea

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.