Friday, April 19, 2013

Texas Steak House

Penat berhujung minggu mengemas rumah, dapat lah habuan dibelanja makan di TEXAS STEAK HOUSE Banda Tun Hussein Onn. Dari jauh mata dah pusing-pusing tengok Restoran ni... Haaaaaaa

Texas Steak House
Restoran ni terletak di Bandar Tun Hussein Onn, berdekatan dengan taman rekreasi (taman permainan) kat area Bandar Tun Hussein Onn...
Menu Texas Steak House Bandar Tun Hussein Onn
 Sorry kalau blur... Haaaaa Teruja tengok makanan dan sekeliling kedai...

Suasana Restoran Texas Steak House Bandar Tun Hussein Onn

Chicken Chop Texas Steak House
Chicken apa ni erk.. Adushh lupa lah.. Sorry
SERUPA macam atas tapi sebenarnya TAK SAMA
 Keseluruhannya, perhiasan kedai ni OK, ada mmod cowboy gitu.. Tapi masa leeza datang ni, kelemahan service lah.. *Masa ni kedai ni serius penuh orang... Jadi kita tak boleh lah nak pertikaikan.. 
Yang penting makanan yang disediakan memuaskan hati dan mengenyangkan perut yang sedia lapar ini.

Epal Asam Boi ni...
Oklah.. itu sahaja.. tetiba jew gambar air sebagai penutup blog.. 
Layannn jer lah... He he he
TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza harap semua org disisi leeza akan gembira dan leeza nak share semua kegembiraan itu dgn mereka. :-)
 

19 comments:

  1. wahh...kecur air liur tengok menu...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. baru sempat jengah blog Leeza....

    ReplyDelete
  3. Epal asam boi..
    Dengar pun macam besttt.

    ReplyDelete
  4. Assalam...salam ukhwah dari bunda

    ReplyDelete
  5. bace entri ni terasa nk pergi Austin Steak House kt Bangi ni la pulak.. hehe

    ReplyDelete
  6. Akak Leeza. Saya lapar sekarang. Hehehe

    ReplyDelete
  7. lama dah tak singgah blog leeza...hihi..dek kebizian..:)
    wah sedapnya tengok chicken chop tu:)

    ReplyDelete
  8. tengok yang last tu tetiba rasa dahaga yang amat ... ;)

    ReplyDelete
  9. menarik lah dekorasi restoran ni :D

    ReplyDelete
  10. steak, ahha.. tak reti makan steak kita ni

    ReplyDelete
  11. amboi.. amboi.... ini yang bikin kak mia jeles ni.. nak jugakkk

    ReplyDelete
  12. leeza..eca pun lama xsinggah sini ye.hehehe....sedap menu ne.btw,da konfirm tarikh konvo.maybe seminggu gk kt sana :)

    ReplyDelete
  13. makanan western habis...bila time air....sungguh melayu....apple assam boi.....he3

    ReplyDelete
  14. chicken chop fav kite tu. omnomnom. sedapnye.. ^_^

    ReplyDelete
  15. Suasana spt d TEXAS.. bgs juga kedai makan ni..

    ReplyDelete
  16. shida kalo kua mkn jrg mkn steak..lpas ni kena cuba :)

    ReplyDelete
  17. Leeza sila rujuk Link Ini... Ada sesuatu untuk anda dari Suara Pemikir
    http://www.suarapemikir.com/2013/04/tahniah-rm-50-dan-rm-30-milik-leeza.html

    Thanks

    ReplyDelete
  18. This is the nice collection of words shared here. Great to see all these pics here..

    ReplyDelete
  19. okei telan air liur bila nampak chicken shop texas tuh.. nasib baik bru makan minggu lpas.. hehe... tapi kan kalo leeza yg blanje korn mesti sedap kan..? kan kan kan.. hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.