Wednesday, May 8, 2013

Jang-Gun Fahrenneit 88

Jang Gun Fahrenneit 88
Lepak makan di Jang-Gun, Fahrenneit 88, Kuala Lumpur. Destinasi lepak makan ni pilihan pihak sekolah leeza. Tempat ni serius sempoi... Mula-mula dijemput untuk menyertai jamuan ni, leeza terfikir "halal" or tak tempat yang nak pergi ni. Hooo rupa-rupanya halal dan best...

Jumlah guru di sekolah leeza 92 orang dan tak semua guru yang hadir ke jamuan kali ini. Guru Besar sekolah, Penolong Kanan HEM dan Penolong Kanan Korikulum turut hadir memeriah sesi bersantai kami pada petang ini.

Pendek kata, perut macam nak pecah walaupun makannya tak lah seberapa. Kambing BBQ kat sini thumb up! Haaaaa.... Oh ya, Restaurant ni HALAL dan pernah masuk dalam JALAN-JALAN CARI MAKAN.

Sebenarnya leeza pun tak snap banyak sangat gambar. Bukan apa, segan lah nak snap sana sini. Al-maklum kita ni guru baharu berkhidmat, kang orang cakap leeza ni tak pernah makan buffet plak. Aiyooo..... 

Korean Buffet Restaurant

Jang-Gun Buffet
Untuk harga lihat bawah : 

PRICE JANG-GUN FAHRENNET 88

"Never Have I seen more than 200 varieties of authentic Korean cuisine under one roof" 
- Albert, Kuala Lumpur

Terima kasih kepada GB SJKC TSUN JIN.... Tak sabar pula nak Latihan Dalam Perkhidmatan di The Pine Hill Resort, Bukit Fraser.... Hooooo

TITIK SANTAI :: :: ::  
Happy bekerja + stress mendidik + tenang menikmati = blur apa aku tulis. Haaaaaaa

14 comments:

  1. sedapnya... adeh... terus lapar pagi2 buta ni..

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lagi...bila nak pi jer...perut tgh kenyang...rugi kalau masuk......he3

    ReplyDelete
  3. KOREAN FOOD BELUM PERNAH MAKAN LAGI...

    ReplyDelete
  4. sedap -sedap sesuai untuk makanan tengahari.

    ReplyDelete
  5. special entry utk leeza....
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/05/mekasih-leeza-ceriakan-hari-hari-remy.html

    ReplyDelete
  6. salam cikgu leeza,

    jaa nak inform yg hadiah dari cikgu leeza dah sampai kat jaa ni tau. terima kasih byk2 yer. nanti jaa buat entry nya ok. skrg jaa bz sikit x sempat nk update blog dan bw mcm dulu... nanti jaa dtg komen2 lagi ok.... !! btw tq!!!

    ReplyDelete
  7. sedapya leeza! meh blnja hery..hahaha

    ReplyDelete
  8. sedapa nyaaa, malam mlam bac entri terliur pun ada. hihi

    ReplyDelete
  9. macam banyak seafood je ek

    ReplyDelete
  10. blog ni suka tnjuk mkanan sedap2. tgugat iman. sobsss

    ReplyDelete
  11. dah lama xmakan besar macam nih. hihi

    ReplyDelete
  12. mau makan jugaaaa.. halal ke beb.. nak gak..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.