Tuesday, May 14, 2013

Mungkinkah Kesihatan NK Faktor Tersingkir?

Mungkinkah Kesihatan Norish Faktor Tersingkir?
CABARAN LUAR MILIK KUMPULAN BIRU - CELINA 
Kumpulan Biru iaitu diketuai oleh Celina telah menjuarai cabaran luar semalam. Antara kelebihan kumpulan Biru ialah serving yang tepat pada masanya, layanan kumpulan biru terhadap pelanggan juga lebih baik berbanding kumpulan Merah.

Walaupun kumpulan Merah kalah namun tetap ada pujian daripada para juri. Masakan mereka memikat hati juri. Malangnya,penentuan pemenang bagi cabaran luar bukanlah para juri. Malang bagi ahli kumpulan Merah.

CABARAN PENYINGKIRAN - MENU LAKSA 
  • Hidangan Laksa Kenchana Devi "kedebabommmm" -komen chef Jo.
  • Sedar tak sedar kak Lydia rupanya setiap minggu masuk penyingkiran... Syukur kak Lydia selamat lagi...
  • Radhi dan Kenchana Devi yang tak reti masak LAKSA juga SELAMAT....
  • Rozita Che Wan yang merasa dirinya 50-50 juga selamat...
  • Norish Karman melangkah keluar dari MASTERCHEF pada minggu ini....

Adakah faktor kesihatan Norish Karman tersingkir?
Seperti yang kita sedia maklum, NK mengalami masalah kesihatan pada minggu ini. NK demam dan kebarangkalian NK tidak dapat melaksanakan cabaran pada kali ini dengan sempurna. Ya, bukan rezeki NK pada minggu ini. Walau bagaimanapun, kesungguhan NK sepanjang berada di MASTERCHEF cukup meninggalkan kesan kepada penonton...

Norish Karman telah menyumbang RM4000 kepada badan kebajikan yang diwakili. Apa-apapun, NK sudah buat yang terbaik... All The Best To NK... Setiap pertandingan pasti ada kelebihan dan kekurangan.. Apa-apapun NK tetap berbakat.

Aduhai kena tunggu hari SABTU... dan ketika itu leeza berada di The Pine Hill.. ada kursus di sana! Hoooo

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza harap NK terus sukses! Kepada yang lain terus usaha dan bertarung .... chaiyok chaiyok ... :-)

11 comments:

  1. akakkk !!! ehhee
    Maaf lama x singgah ye.. :)
    Eiqa x tengok pun rancangan nie, ehhe
    x selalu dgn tv..

    ReplyDelete
  2. dengar cerita mungkin juga sebab kurang krebiliti untuk NK ni jadi juara..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum leeza....setiap minggu mesti ada yg tersingkir...;)

    ReplyDelete
  4. bukan rezeki kot..alalala..rmai xsuka dia kan..

    ReplyDelete
  5. maybe sebab tu NK keluar. bagus lah juga. takkan tak sihat pun still paksa diri kan? :)

    ReplyDelete
  6. season ni x tgk langsung. tgk season lepas jer...

    ReplyDelete
  7. master chef dan remy...cukup istimewa...... tunggu akhir nanti.... he3

    ReplyDelete
  8. NK tersingkir? kesian. tak boleh, jangan paksa diri. kan

    ReplyDelete
  9. dah bukan rezeki , nak cakap apa kan.

    ReplyDelete
  10. best part btikam lidah zain tu heheee :D mmg panasss :p

    ReplyDelete
  11. NK sepatutnya sbg ketua team merah fokus lebih dgn specific things utk tetamu yg dtg makan.
    dah terang-terang bgtau ader yg mempunyai diet ristrictions, tapi still hidang makanan salah, patutlah tersingkir.
    chef joe pun dah ckp kat episod ke 19 yg punca utama tersingkir sebab hidang makanan yg salah. mcm maner nak jadi masterchef?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.