Tuesday, June 25, 2013

Airmata Syura Sungguh Bermakna

Airmata Syura

Sebak juga hati leeza melihat airmata Syura dan bicaranya tatkala beliau dinobatkan sebagai pemenang MasterChef Selebriti Musim Kedua.  Apa yang berlaku pada Syura boleh kita kategorikan USAHA mampu membuah hasil... Tapi leeza tak bermaksud bahawa Cellina tak Berusaha.. 

    Ramai yang tidak meramalkan bahawa Syura akan dinobatkan sebagai Juara MasterChef Selebriti Musim Kedua ini. Siapa sangka selebriti yang pernah "blur" bila diminta masak western ini mampu menjadi juara. Leeza kategorikan Syura sebagai seorang peserta yang SUPERB.... Tahniah Syura...

    Yang paling best, Syura dapat pergi PARIS... Ouchh part ni memang leeza jelesss gilerrrrr...... Pergh Paris beb... Siapa tak nak pergi der.... haaaaaaa......

     Kepada Cellina pula... Leeza seriusly lah nak rasa desert yang dibuat... Pergh nampak sedap sangat! Terbayang-bayang jew rasanya!


Sis Cellina, can u make for me this.. plz plz....
Ayat merayu... macamlah kak Cellina baca entry ni leeza oii....
Yang ni pun leeza sangat tertarik
Kepada Sis Cellina, tempat kedua pun adalah yang terbaik... Tak kira apa pun.. Kak Cellina still ada kelebihannya... Sepanjang MasterChef Selebriti Musim Kedua ini, beliau telah menyediakan pelbagai hidangan yang buat perut leeza kruk kruk krukkkk... haaaaaaaa

TITIK SANTAI :: :: ::  
Akan merinduia MasterChef Musim Kedua.. Selebriti yang terlibat memang best dan sempoi... Micheal Ang thumb up.. heeeee :-)

6 comments:

  1. Rezeki Syurakan..even underdog..but at least dia dah banyak belajar..dari blur-blur dah a bit professional..and dah tau banyak jugak western food. But Celina punya dish pun ok..cuma tak ada rezeki this time..

    ReplyDelete
  2. sy nak che ta menang.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. Well she deserves it :) well done to syura and celina jugak

    ReplyDelete
  4. Well she deserves it :) well done to syura and celina jugak

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat syura!! best tu dapat p paris :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.