Thursday, June 6, 2013

Buat Sendiri Roti Bakar Aiskrim

Dulu kalau orang jual aiskrim, salah satu yang dijual ialah roti aiskrim kan.. Kali ni leeza try menu sendiri iaitu "Roti Bakar Aiskrim" .. Idea ni leeza dapat masa makan kat Old Town White Coffee... Pendek kata, u all boleh cubalah.. Sebab, sedap sangat.. Makan1 set dah kenyang perut dibuatnya... Slurp.... :-p

Roti Bakar Berserta Aiskrim Oreo 



TITIK SANTAI :: :: ::  
~Wordless~ Suka makan, tapi makannya sikit jer. -Ms Leeza
 

12 comments:

  1. mesti kriup kriup buninya.. hehe

    ReplyDelete
  2. pergi old town xpernah lak jumpa nih

    ReplyDelete
  3. pehh, aiskrim oreo. memang mcm nie (Y). kene try nie. hehe

    ReplyDelete
  4. lama x makan roti bakar aiskrim.

    ReplyDelete
  5. lepas nie cba buat cucur aiskrim plak kak..ihihi

    ReplyDelete
  6. nak cuba jgaklaa klau mcmni..terliur dah..keke

    ReplyDelete
  7. salam. wahh..
    macam menarik lah idea ni. rasa macam nak buat pas balik kerja jap lagi
    roti and aiskrim pun ada lagi

    ReplyDelete
  8. macam sodap jer :)
    kalau saya saya suke yg goreng..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.