Sunday, June 16, 2013

Syanie Tersingkir Kerana

Add caption
HIDANGAN SYURA
KENTANG lebih daripada KETAM ...
PAI KETAM LEMBUT
HIDANGAN KENCHANA DEVI :
Simple .... KETAM sangat dirasai
POPIA KETAM MASALA BERKEJU

HIDANGAN SYANIE :
Sedap tapi Masin lebih sikit ... Isi kering... Hoooooo
Syanie hanya guna 2 ketam...
KETAM BAKAR

YANG TERSINGKIR :
SYANIE !!! 
2 ekor KETAM sahaja yang DIGUNA
(Inilah sebabnya...)
Sayang seribu kali sayang....
 Apa-apapun, Kak Syanie ada bakat tersendiri!!!
TERHEBAT!! 
SYANIE TETAP TERHEBAT...
TITIK SANTAI :: :: ::  
Kredit untuk FB Masterchef juga... 
Tak sabar nak tunggu esok....

..

11 comments:

  1. kalau masala memang sedap!
    kesian kak Syanie

    ehem! header baru ea kak Leeza. hihi

    ReplyDelete
  2. hidangan dia memang best,terliur tengok..lapar,hee

    ReplyDelete
  3. sayangnyakan. takpelah. takde rezeki.

    ReplyDelete
  4. Tu lah. Tengok jgk bila syanie tersingkir. Tinggal top 4 je. Lagi mendebarkan.. Syanie mmg ada bakat masak

    ReplyDelete
  5. Syanie terkeluar? kak syanie tetap hebat :D

    ReplyDelete
  6. makin lama makin suspen plak MASTER CHEF ni dah mcm tgk movie horror lak hahahah >..<

    ReplyDelete
  7. tu la kesian syanie an .. tp apa nak buat , saat2 akhir nih ..

    ReplyDelete
  8. Salam Ziarah, dah follow blog ni.

    ReplyDelete
  9. takde rezeki dia ke final......

    ReplyDelete
  10. tapi syanie mmg berbakat bab2 masak ni kan !

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Tinggalkan Komen Anda.
Pada mereka yang mahu meninggalkan komen tanpa ada gmail, SILA KLIK PADA Anonymous.